Ogródek EdytyB - początki amatora
- Agawa
- 1000p
- Od: 4 wrz 2008, o 10:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek EdytyB - początki amatora
Edyta.. gdzieś tam w sprawie nasion orlika pytałaś.. to ja ze swojego również zostawie dla Ciebie Muszę tylko zdjecia zrobić, zreszta jak chcesz to sadzonkę mogę dać Obiecuję wstawię zdjęcia A gdybyś inne kolory miała tych nasion, to
Edytko, cudowne zdjęcia z Hyde Parku Ja zwłaszcza zwróciłam uwagę na wspaniały okaz araukarii - u nas to bardzo rzadkie drzewo; można je spotkać tylko na Dolnym Śląsku, gdyż nie znosi naszych zim
Gratuluję zakupów powojnikowych i czekam na fotki Czy to odmiany, które są u nas niedostępne
Pozdrawiam i życzę dużo słoneczka
Gratuluję zakupów powojnikowych i czekam na fotki Czy to odmiany, które są u nas niedostępne
Pozdrawiam i życzę dużo słoneczka
- EdytaB
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lidzia - wielkie dzięki - z chęcią przyjmę (sadzonki lepiej bo ja z tych niecierpliwych ) Kupilam na all niby żółto - czerwone ale jakoś nie wyłażą z ziemi jeśli jednak coś z tego będzie to sie rzecz jasna podzielę.
Dali - powojniki nic nadzwyczajnego - u nas też są 9znaczy pow. montana widziałam tylko w wersji różowej, bialej jeszcze nie, ale może się mylę), na to drzewo w UK mówią - małpie drzewo
Dali - powojniki nic nadzwyczajnego - u nas też są 9znaczy pow. montana widziałam tylko w wersji różowej, bialej jeszcze nie, ale może się mylę), na to drzewo w UK mówią - małpie drzewo
- EdytaB
-
- 500p
- Od: 20 paź 2009, o 23:47
Oh jak pięknie jak kolorowo
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
EDYTKO zobacz a może ma tam paki na łodyżkach a o ile nie ma to możesz ciachnąć . Ja wczoraj moje tez te suszki poskracałam
- EdytaB
OK- pytałam bo dopiero uczę się opieki nad nimi - a do tej pory nie kwitły bo babcia popełniała błędy w cięciu (tak wynika z tego co widziałam i co czytam na forum).
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
EDYTKO ja hortensji w ogóle nigdy nie obcinam chyba ,że właśnie takie suche . One kwitną na ubiegłorocznych pędach dlatego nie obcinam i teraz po przesadzeniu myślałam ,że nie zakwitnie no i byłam w błędzie . Ma już pąki nie będzie taka wielgasna jak w ubiegłym roku gdyż z 1 zrobiłam 3 zostawiam
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Edytko pięknie wygląda koszyczek pod drzewem
Kępa orlika zdumiewająca .
Rogownica już kwitnie ,piwonia
Mała "wredota" fajna
Kępa orlika zdumiewająca .
Rogownica już kwitnie ,piwonia
Mała "wredota" fajna
- EdytaB
Kochane moje jak miło, że chociaż Wy tu zaglądacie
Jadziu ja wlaśnie ten krzak przesadzałam (tylko nie dzieliłam) mam nadzieję, że zakwitnie. Mam jeszcze 3 większe tylko babcia wsadziła je w miejscu mocno nasłonecznionym , teraz szukam dla nich miejsca.
Halinko kompozycja w koszyku była piękna jak heliotrop zaczoł kwitnąć jak oszalały jednak 2 razy pieski mi tak go stratowały, że teraz przechodzi rekonwalescencję.
Rogownica szaleje na całego
Kamasja Leichtlina
I poczciwa Armeria
Jadziu ja wlaśnie ten krzak przesadzałam (tylko nie dzieliłam) mam nadzieję, że zakwitnie. Mam jeszcze 3 większe tylko babcia wsadziła je w miejscu mocno nasłonecznionym , teraz szukam dla nich miejsca.
Halinko kompozycja w koszyku była piękna jak heliotrop zaczoł kwitnąć jak oszalały jednak 2 razy pieski mi tak go stratowały, że teraz przechodzi rekonwalescencję.
Rogownica szaleje na całego
Kamasja Leichtlina
I poczciwa Armeria