Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zosiu, jak tam Wasze prace? u mnie dziś leje deszcz a tyle jeszcze mam różyczek do posadzenia
tak patrzę na tego Waszego oliwnika i żałuję, że go na tej agrze nie kupiłam oby za rok były ;)
a różyczki przecudowne
zajrzyjcie proszę do mojego drzewka, link w podpisie ;)
tak patrzę na tego Waszego oliwnika i żałuję, że go na tej agrze nie kupiłam oby za rok były ;)
a różyczki przecudowne
zajrzyjcie proszę do mojego drzewka, link w podpisie ;)
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bogusiu są już grzyby , ale ja nie byłam w lesie , czas mi nie pozwala . Ty miałaś przyjechać na grzybobranie do nas . Przewodnika Ci poszukam , to sobie grzybków nazbierasz . Krwi mi nie napsujesz , bo ja mam już tak popsutą , że szok . Boluś chyba już wyzdrowiał , to wsadzaj go za fajerę i heja w świętokrzyskie lasy .
Czekamy Zocha i Jędrek
Czekamy Zocha i Jędrek
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Jolu obiecanki myślę , że będą zrealizowane , bo my cierpliwie będziemy czekać na Ciebie . Bogusia jak było daleko to jechała , a teraz wykręca się chorobą Bolusia i straszy mnie , że mi weekend popapra , a ja czekam i czekam , od tego czekania już boli mnie głowa .
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Madziula zimy srogiej ma nie być , myślę że zdążysz wsadzić do połowy listopada , bo Michael ma przytargać kolejne krzaki . Żarełko sobie jakieś wymyślimy jak będzie bliżej przyjazdu . Dam Ci ekstra sposób na opryszczkę , bo ja go wypróbowałam na sobie . Kliknij jak będę na podglądzie , bo mi się zatęskniło za Tobą .
Pozdrawiam was cieplutko Zocha
Pozdrawiam was cieplutko Zocha
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Izuniu dalej jest ciepło na dworze i wszystko kwitnie . Crinum wypuściło kolejnego pąka z kwiatem . Zastanawiam się , czy się rozwinie . Szkoda mi obcinać róż , bo mają dużo pąków , niech jeszcze cieszą oczy póki jest jeszcze ciepło .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Piotrze gałązki ognika są oblepione owocami . Pięknie wyglądają na żywo .
Jolu jak Madziula była ostatnio to padał deszcz i było bardzo zimno . Penstemon nieustannie kwitnie i nic go nie wzrusza .
Madziu jak Ty przyjechałaś , to ja odpoczywałam , a teraz cały czas jestem na obrotach , jak mały samochodzik . Niewiele mi już zostało do oplewienia , bolą mnie kolana i ręce i dziś dałam sobie trochę luzu .Myślę , że do soboty uporam się już na cacy .
Dorotko odmiany są przepiękne , jak miałabyś możliwość to wybierz się kiedyś do nas , ale większym autem , bo Madzia za każdym razem siedzi w kucki , aż mi jej szkoda , bo przeżywa chyba męki . Teraz nic jej nie mogłam dołożyć , bo nie było miejsca , żeby cokolwiek wcisnąć .
Jolu jak Madziula była ostatnio to padał deszcz i było bardzo zimno . Penstemon nieustannie kwitnie i nic go nie wzrusza .
Madziu jak Ty przyjechałaś , to ja odpoczywałam , a teraz cały czas jestem na obrotach , jak mały samochodzik . Niewiele mi już zostało do oplewienia , bolą mnie kolana i ręce i dziś dałam sobie trochę luzu .Myślę , że do soboty uporam się już na cacy .
Dorotko odmiany są przepiękne , jak miałabyś możliwość to wybierz się kiedyś do nas , ale większym autem , bo Madzia za każdym razem siedzi w kucki , aż mi jej szkoda , bo przeżywa chyba męki . Teraz nic jej nie mogłam dołożyć , bo nie było miejsca , żeby cokolwiek wcisnąć .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Jolu na razie plewiłam , połowa kamieni została mi jeszcze do rozłożenia , mam jeszcze sporo pracy , myślę , że przed zimą zdążę . Pracuję od ósmej do siedemnastej , na prace ogrodowe zostaje mi bardzo mało czasu .
Danusiu ta trawa to chyba rozplenica , jest bardzo ładna , choć siedzi w dużej donicy zakopanej w ziemi . Róże mają jeszcze dużo pąków , jeśli będzie dalej ciepło to będą sobie kwitły .
Danusiu ta trawa to chyba rozplenica , jest bardzo ładna , choć siedzi w dużej donicy zakopanej w ziemi . Róże mają jeszcze dużo pąków , jeśli będzie dalej ciepło to będą sobie kwitły .
Spis wątków
Spis wątków