dorkow0-Dorotko; sweety-Aniu Jest duzo host ,kwitnących na biało i do tego pachnących,Ta oto to Blue Angel.
Moje hosty się bardzo rozrosły ,na wiosnę kilka musze przesadzić,,I trochę ,jak ktoś jest chętny mogę za niską cenę odsprzdać
baasik-Basiu;bwoj54-Bogusiu Trojeść biała "Iceballet" jest delikatna i faktycznie bardzo ładna ,,wyższa niż inne.Ja w tym roku jeszcze kilka jeżówek chcę sobie dokupić, lili i chryzantemek.Gdzieś to upchę między liliowce
jonatanka-Asiu Dziękuję

Żurawek chciałam kilka sobie dokupić w tym roku,,,a tak wyszedły mi wspaniały prezent

Jeżówka Meringue jest śliczna,moja to zakup wiosenny,więc jeszcze była mała,Ale w tym roku powinna trochę się rozrosnąći będzie ładniej się prezentować.
mar33-Marysiu Witaj kochana w Nowy Roku.A ogladaj,,oglądaj,,teraz mamy trochę czasu ,po świętach.I Nowy rok mamy i niby zimę,Dni długie akuratne na przemyslenia ogrodowe.
alicjad31-Alu; Sylwia85 ;iwona0042;juni-Beatko Witajcie kochane w Nowy 2014 Roku!!I wszystkiego dogrgo wam życzę aby w nim było.Dziękuję ,żurawki zawsze mnie cieszą.

A zdjątka z wiosna na pewno będą nowe.Ja dopiero w tym minionym roku robiłamzdjatka kwiatowe na potrzby foru,,więc,trochę się nauczyłam i na pewno będą jeszcze ładniejsze
koziorozec-MartuśZ ogrodowy poczekam do wiosny,,ale mam wątek
Takie Tam Pogaduchy ...http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... =65049.nie miałam czasu zbytnio na niego to teraz go trochę raktywuję i będę z wami.
Kochammmkwiaty-AgnieszkoHosty na pewno ładnieCi się w tym roku rozrosną.Cieszę się ,że jak będziesz patrzyła na nie to mnie sobie przypomisz,To miłe

A lilie też kocham

A mi o Tobie będzie przypominać piękna lampa,kórą mi podarowałaś
Wszystkim wspaniałym gościom , którzy mnie odwiedzali serdecznie z całego serca dziękuję.
W nowym watku zobaczymy się na wiosnę
Póki co jestem do wiosny w tym wątku;
Takie Tam Pogaduchy ... jak chcecie ze mną pogadać
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=224
A to na dowidzenia ;
Moderatorów proszę o zamknięcie wątku