Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Mój jest ten kawałek ogrodu----Dębowy Las cz.3

Post »

Witaj Aniu,

Twoje hosty i u mnie w ziemi - ciekawe jaki w tym roku dają popis. Jak na nie patrzyłam to zawsze przypominasz mi się ty i Twoje kochane serducho. ;:167 Piękne lilie - ciepło pozdrawiam .
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
Mój blog - zapraszam :),
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

dorkow0-Dorotko; sweety-Aniu Jest duzo host ,kwitnących na biało i do tego pachnących,Ta oto to Blue Angel. :D
Moje hosty się bardzo rozrosły ,na wiosnę kilka musze przesadzić,,I trochę ,jak ktoś jest chętny mogę za niską cenę odsprzdać ;:108
baasik-Basiu;bwoj54-Bogusiu Trojeść biała "Iceballet" jest delikatna i faktycznie bardzo ładna ,,wyższa niż inne.Ja w tym roku jeszcze kilka jeżówek chcę sobie dokupić, lili i chryzantemek.Gdzieś to upchę między liliowce ;:173
jonatanka-Asiu Dziękuję ;:196 Żurawek chciałam kilka sobie dokupić w tym roku,,,a tak wyszedły mi wspaniały prezent :tan Jeżówka Meringue jest śliczna,moja to zakup wiosenny,więc jeszcze była mała,Ale w tym roku powinna trochę się rozrosnąći będzie ładniej się prezentować.
mar33-Marysiu Witaj kochana w Nowy Roku.A ogladaj,,oglądaj,,teraz mamy trochę czasu ,po świętach.I Nowy rok mamy i niby zimę,Dni długie akuratne na przemyslenia ogrodowe. :D
alicjad31-Alu; Sylwia85 ;iwona0042;juni-Beatko Witajcie kochane w Nowy 2014 Roku!!I wszystkiego dogrgo wam życzę aby w nim było.Dziękuję ,żurawki zawsze mnie cieszą.;:196 A zdjątka z wiosna na pewno będą nowe.Ja dopiero w tym minionym roku robiłamzdjatka kwiatowe na potrzby foru,,więc,trochę się nauczyłam i na pewno będą jeszcze ładniejsze :D
koziorozec-MartuśZ ogrodowy poczekam do wiosny,,ale mam wątek Takie Tam Pogaduchy ...http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... =65049.nie miałam czasu zbytnio na niego to teraz go trochę raktywuję i będę z wami. ;:108
Kochammmkwiaty-AgnieszkoHosty na pewno ładnieCi się w tym roku rozrosną.Cieszę się ,że jak będziesz patrzyła na nie to mnie sobie przypomisz,To miłe ;:196 A lilie też kocham ;:167 A mi o Tobie będzie przypominać piękna lampa,kórą mi podarowałaś ;:196

Wszystkim wspaniałym gościom , którzy mnie odwiedzali serdecznie z całego serca dziękuję. ;:cm
W nowym watku zobaczymy się na wiosnę ;:108

Póki co jestem do wiosny w tym wątku; Takie Tam Pogaduchy ... jak chcecie ze mną pogadać ;:108
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=224
A to na dowidzenia ;

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Moderatorów proszę o zamknięcie wątku
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Biegną na pogaduchy ;:196
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu z niecierpliwością czekamy na nowe zdjęcia z ogrodu, nowe aranżacje i pomysły.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ale w zeszłym roku nazbierałas roślinek
Czuję, że w tym roku jeszcze ich przybedzie :D
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Coś moderatorzy zapomnieli zamknąć mi watku ;:173 Czkacie do wiosny? :D
W takim razie jeszcze odpopwiem ;
jonatanka- Asiu Miło mo,że zagladasz do mnie na pogaduchy ;:196
Sylwia85 Nowe zdjątka ogrodowe będą w nowym wątku z nadejściem prawdziwej wiosny.Chociaż to co mamy na dworze,to niby jak wiosna..a zimę mamy :;230
A nowe pomysły to ja juz mam.Jeszcze jeden kawałek trawnika usunąć,liliwce przesadzić częśćich, bo na jednej juz mi się nie pomieściły.Włąśnie planuję co między nimi posadziś,Wymyśliłam trochę ostróżek,chryzantemek i chyba cynie i aksamitki na uzupełnienie. ;:108
Margo2-GosiuFaktycznie w ubiegłum roku dużo roślinek dokupiłam,Myślę,że w tym roku już mam listę nowych chciejstw, trochę lili.jeżówki,hortensje,ale juz myślę,że będzie dużo mniejsza ,bo ogród nie z gumy i tak coraz kasuję kawałek trawnika, ;:7 a co chłopaki będą robić,jak im koszenie zmniejszam co raz :?: ;:306

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Poszukuję także jeżówki Summer Cocktail i Cheyenne Spirit?
I Zaplanowałam kupić sobie jeszcze 2 hortensje CANDELIGHT i MAGICAL FIRE ;:167 .Może ktoś poda mi dobre namiary gdzie te jeżówki kupić???

3 stycznia sadziłam jeszcze do ziemi tulipany ,bo na swięta dostałam z Holandii ,jeszcze nie pamietam,abym cokolwiek sadziła do ziemi 3 stycznia ;:306

Jestem tutaj w pogaduchach http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=238

Moderatorów proszę o zamknięcie wątku
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”