Moja mała "dżungla" - part II

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja mała "dżungla" - part II

Post »

Aguś wreszcie i ja dobrnęłam do kolejnej części Twojego wątku.
Ślicznie go zaczęłaś. Parapet śliczny, gąszczyk z koleuskami bardzo ciekawy i kolorowy, piękne grudniki. ;:180 ;:138
Nowości też ciągle przybywa. ;:138
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

Kasik pisze:No nie doczytałam i co ludzka rzecz się pomylić SORY Czy mi wybaczysz?
rapunzel pisze:Co do czytania forum, to bez obrazy dziewczyny, ale jak naklepie się w wątku kilka stron dziennie o wszystkim i o niczym, to faktycznie się czytać nie chce, przynajmniej mnie.

Kasia nie ma problemu ;:196 wiem dziewczyny, że czytać się nie chce, ale nikt nie każe czytania nam każdego postu, uważam jedynie, że przeczytanie tego co pisze sam autor w jego wątku to tak jakby... wskazane ;:224

Maryla, Monika (diament) - witajcie u mnie dziewczynki ;:196 strasznie mi miło, że podobają się moje zielone :tan
diament pisze: Przybiegłam do Ciebie zobaczyć jaki to jest grudnik tęczowy. Muszę obejrzeć Twoją pierwszą część wątku

Jeśli tylko masz siły i ochotę to pędź pooglądać, czytania tam dużo tylko ;:223 bo ja gaduła jestem, ale poprawię się :uszy
Z tym "tęczowym" grudnikiem to wyszła... skucha ;:145 ,u Iwonki "tęczowy" wygląda tak: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=602 Ja brałam ze stojaka gdzie stały tęczowe a zakwitł i okazał się... różowy:

Obrazek

Arletko - witaj w nowym wątku ;:196 mam nadzieję, że to nie plecki Cię wyłączają z życia FO :uszy
Krysiu - sklep "POLO" poza moim zasięgiem, a szkoda, Jagoda mówiła, że tam często coś ładnego i niedrogiego rzucają...

Miłego dnia życzę, u nas od rana do nocy ciemno, wieje jak szlag i do tego pada deszcz ;:223 depresja murowana!
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ale ja tam lubię czytać Twój wątek tu się zawsze tyle dzieje , a wtedy nie doczytałam sierota jedna ;:223
No ale ten grudnik jest przepiękny i ten kolor ;:152 U mnie tez okropne zimne wiatrzysko
Awatar użytkownika
mmaryla
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 13:24

Post »

mniodkowa śliczne zrobiłaś ujecie w tym malinowo amarantowym ..........
Ich środeczki są piękne ;:138
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

mniodkowa, ja twój wątek zawsze czytam od deski do deski ;:14
Co do tęczowego grudnika, to nie chciałam wcześniej nic pisać, ale za Chiny Ludowe nie widziałam żadnej cechy, która nadawałaby mu tęczowy charakter, no ale myślałam, że może jakoś niedowidzę czy coś... :roll:
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Jak to nie masz tęczowego :shock: :!: Oj Aga, Aga na drugi raz trzeba zaglądać do środeczka ;:124
Ja tak zrobiłam i mój grudnik mieni się wszystkimi kolorami tęczy ;:31
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
Ewelina B
500p
500p
Od: 10 lip 2011, o 14:07

Post »

:;230 :;230 :;230 Sikam z tymi Grudnikami, ale niespodzianki.

Kochana jak mój przekwitnie, to urywam dla Ciebie kawałek i ukorzeniam w piasku. Ja chyba mam tego tęczowego.
Obrazek

Ja znowu takiego chciałam, ale nie było
Obrazek
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

Aguś zawsze możesz wystawić na sprzedaż, abo wymiankę.
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ania - zwariowałaś? ;:224 on jest piękny ;:167 ale wymianka jak najbardziej...
mmaryla pisze:mniodkowa śliczne zrobiłaś ujecie w tym malinowo amarantowym ..........
Ich środeczki są piękne

o, o, o!!! dobre określenie ;:108 ich środki są dokładnie takie jak i cała reszta - na zdjęciu od flesza może wyglądać, że jest inaczej, ja to bym powiedziała jaki ten kolor jest - pip* (k..*%#*szczo) różowy ;:224
rapunzel pisze: Co do tęczowego grudnika, to nie chciałam wcześniej nic pisać, ale za Chiny Ludowe nie widziałam żadnej cechy, która nadawałaby mu tęczowy charakter, no ale myślałam, że może jakoś niedowidzę czy coś...

Jagoda u Iwonki widać jaka jest różnica - środeczek ma taki... różnobarwny - temu tęczowy ;:108
heliofitka pisze:Jak to nie masz tęczowego Oj Aga, Aga na drugi raz trzeba zaglądać do środeczka

Iwonka wstyd mi jak chol.era :oops: brałam z palety gdzie stały te rozwinięte, mój miał jeszcze małe pączki, temu zasugerowałam się jego towarzystwem ;:223 byłam w Biedronce, oczywiście tęczowego już nie ma :evil:

No ale na wiosnę będziemy się wymieniać różnymi roślinkami to kolekcja się uzupełni ;:108 ;:4

Ewelina - jak pisałam wyżej - "machniom sie" ;:108

Dziewczynki cieszę się, że chce się Wam czytać moje paplanie, ograniczyłabym się jakoś, ale to chyba nie w moim charakterze ;:223 mój M m.in za to mnie kocha ;:224

Trzeci z trzech nowych Biedronkowych też kwitnie :tan znaczy arbuzowo-morelowy :;230

Obrazek
Awatar użytkownika
Ewelina B
500p
500p
Od: 10 lip 2011, o 14:07

Post »

o jeszcze inny. A u mnie w Biedronce wszystkie takie same byly. Za to moj maz pewnie nie bylby szczesliwy. Chociaz grudnik schowany, nie zauwazyl :;230 .
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ewelina ja swoje 3 postawiłam na widoku ;:224 nie zauważył :shock: potem nie dało się przejść koło nich obojętnie bo zakwitły więc ja z ;:177 ;:65 a ten dalej nic :shock: a wczoraj w Biedronce sam mi pokazał ich cenę bo się zszokował, a ja na to, że wiem, bo tu kupowałam... a ten... NIC :shock:
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Macie piękne te grudniki ah tez by mi sie marzyła jakaś odnoga nowa bo ta moja coś marna ;:223
Awatar użytkownika
diament
1000p
1000p
Od: 5 gru 2009, o 22:12

Post »

Agnieszko to masz wyjątkowego męża bo oni raczej nie lubią babskiego gadania :;230
dziękuję za odesłanie do zdjęcia tęczowego grudnika. Faktycznie u mnie były grudniki z ciemno-różowymi i białymi pąkami. Mam białego hehe ciut się zaróżowił jak rozwinął kwiata ale i tak jest piękny.
Xg-2
---
Od: 29 lis 2010, o 10:50

Post »

Aguś ten Twój grudniczek super...faceci tak mają niestety :;230 mój nie zauważył Oncidium przeze mnie kupionego :shock: :;230
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wszystkie grudniki ładne ;:138 ..było by super żeby nie były jeszcze takie kapryśne. ;:108 . Co do kolorków..nie widzę tu żółtego , a do kolekcji by się przydał. :;230
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”