W.o...Psach - 3cz.(07.05-07.10)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Dziękuje za nazwanie Rocka "porządnym psem". Przekaże mu, z pewnościa się ucieszy ;:1
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

A co do Tinki częstującej się truskawkami, to mój Rocky też tak potrafi, dodatkowo nauczyłam go objadać agrest, porzeczki i jagody - skoro niedzwiedź daje rade to on też. Niestety nie mam zdjęć na dowód :D
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

A ja wolę mojej Gryzeldy nie przyzwyczajać do objadania owoców, bo inaczej już nie spróbujemy poziomek :wink: Na szczęście jakoś dotąd sama na to nie wpadła.
Grażynko, zdjęcie Tinki z cukierniczką ;:333 :lol: , chociaż ja bym nie zdzierżyła... :evil: Moja psinka też się brała za ściaganie ze stołu, ale na szczęście dało się ją oduczyć.
Awatar użytkownika
smn2000
100p
100p
Od: 27 cze 2006, o 20:17

Post »

:( :( „Przeczytajcie tą historię, historię biednej istoty, która w nas ludziach pokładała całe swoje zaufanie, która poza nami ludźmi świata nie widziała, .... a która z rąk „człowieka” dokonała żywota w męczarniach...”

http://pies-ozzy.blog.onet.pl/
Szymon
Labor
100p
100p
Od: 12 lut 2007, o 08:58

Post »

Moja suka bojowa "wcina" jagody prosto z krzewów:

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Oooooooooo,macie wspólną sukę :D
A kiedy zobaczymy Waszą działkę?Proszę>>> :? :wink:
Labor
100p
100p
Od: 12 lut 2007, o 08:58

Post »

Nie wiem o co chodzi... Obrazek
Awatar użytkownika
tetawu
100p
100p
Od: 27 mar 2007, o 10:24

Post »

smn2000 pisze::( :( „Przeczytajcie tą historię, historię biednej istoty

http://pies-ozzy.blog.onet.pl/
Nie przeczytałam do końca..nie mogłam :( Takich ludzi znęcających się nad zwierzętami bym......Obrazek
Sorry - ale tak nie wolno...Obrazek
Być kobietą, być kobietą....
Awatar użytkownika
KarolinaL
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 2 kwie 2007, o 18:08

Post »

Ja mówiąc szczerze nawet nie zaczęłam. Czytanie takich rzeczy przekracza moje możliwości :cry:
Awatar użytkownika
olcia123
100p
100p
Od: 11 maja 2007, o 18:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Postąpiłam podobnie jak Karolina. Wiedząc , że to będą drastyczne zdjęcia nawet tam nie zajrzałam.
Awatar użytkownika
tetawu
100p
100p

Post »

KarolinaL pisze:Ja mówiąc szczerze nawet nie zaczęłam. Czytanie takich rzeczy przekracza moje możliwości :cry:
Moje też przekracza,ale nie możemy przejść nad tym obojętnie. Jesteśmy ludżmi cywilizowanymi,a ja odnoszę wrażenie ,że do niektórych jeszcze nie dotarło, że zwierzę nie jest rzeczą.Ono tak samo jak my odczuwa ból, głód i chłód i tak samo jak my potrafi kochać i być wiernym. Ale jak widać człowiek Obrazekwszystko potrafi...Obrazek
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tetawu - święte słowa ;:18
Awatar użytkownika
tetawu
100p
100p

Post »

Amlos pisze:Tetawu - święte słowa ;:18
Popatrzmy tylko, ile takich cierpiących psów wokół nas. Bitych,głodzonych,trzymanych na krótkim łańcuchu bez jedzenia i picia.Ile psów znajdujemy porzuconych w lesie,bo urósł ( i nie jest już "taki śliczny"),bo jest chory i niepotrzebny, albo zwyczajnie się znudził i przeszkadza. A potem mamy sytuacje takie jak opisana wyżej. Dla sprawczyni powinna być odpowiednia kara...
Awatar użytkownika
FIGA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2007, o 10:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Co się dzieje na tym świecie?
Maltretowane niemowlaki, masakrowane zwierzęta...
Do czego to wszystko brnie
Moje linki
KATARZYNA
Beata B
100p
100p
Od: 30 maja 2007, o 15:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam, przypadkiem odkryłam Wszystko o psach, jestem wielbicielką wszystkich zwierzaków i właścicielką yorka. Do niedawna miałam też suczkę, która wpierw przebywała w schronisku, później 2 tygodnie w domu tymczasowym, po czym zabrałam ją do siebie ( ludzie, którzy się nią opiekowali przyznali mi się, że robią to tylko dla pienędzy, nie muszę chyba nic więcej dodawać). Powoli budowaliśmy z nią więź emocjonalną, wyglądało na to, że silnie przywiązała się do mnie. Niestety, któregoś razu musiałam zostawić psiaki w samochodzie na kilka minut i suczka uciekła. Przez prawie dwa tygodnie jeździłam codziennie w okolice gdzie zaginęła(150 km w jedną stronę plus objazdy okolicy), wywiesiłam 87 ogłoszeń, znalazła się, ale na moj widok zaczeła uciekać, biegłam za nią w 30 stopniowym upale ponad kilometr, nie udało mi się jej odzyskać. Dlaczego o tym piszę? Chciałabym dorzucić swoje trzy grosze do tematu bezdomności psów, nie dopuszczajmy do rozmnażania psiaków jeśli nie mamy dla nich pewnych domów. Jak mocno musiała być skrzywdzona moja suczka, że nie chciała do mnie wrócić, ktoś musiał okrutnie ją potraktować. Wciąż mam nadzieję, że wróci (miała obrożę z moim numerem telefonu). Przy okazji poszukiwań znalazłam kilka bezdomnych psiaków żyjących w lasach, dokarmianych przez dobrych ludzi.
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”