Jagódko, Twoja propozycja jest wręcz idealna, zgodna z moimi wyobrażeniami... Czytasz w moich myślach! Czyli między trzema jałowcami wsadzę dwie brzózki
Trost Dwarf, a na przodzie rabaty znajdą się kaliny
Cascade - och jak ja to widzę! Dzięki stokrotne! Wierzby
Iwa nie posadzę, bo w tym roku jedna mi padła... ponoć to nie są długowieczne drzewa...
Aneczko, dzisiejsza akcja doprowadzi do tego, że będziemy wieczory spędzać z dwoma lapkami na kolanach, pisząc na jednym FO

Złotousty normalnie - masz rację. Trzy posty i jest szał

Dziękuję za uznanie dla zdjęć - odwzajemniam uczucia wobec Twoich
Dorotko, nie możesz jej dostać? Szmit ma sporo nowych odmian - może i tę? Ty się skup dziewczyno i doradź mi; my takie gadki non-stop uskuteczniamy... zgadnij kto jest tą aktywniejszą stroną ;-)) Trawy w tym miejscu? Myślę...........
Dorotko-dodad, przepiękny ten
Chameleon! Jeśli z jakichś powodów nie uda się zrealizować pomysłu
Jagódki, to przemyślę tę opcję... Dzięki!
Andrzej, dziękuję za propozycję... wyobraź sobie, że żurawki rosną u mnie beznadziejnie... hosty mam już w wielu miejscach, więc na razie wolałabym pójść w krzewy.
Dominiko, niebieskawo-szary akcent tam już jest w postaci dużego oliwnika (i jego odnóg)... ale raczej go wyciapię. Wierzby purpurowej
Nana nie znam, luknę zaraz. Tę pułapkę ściskasz, i wkładasz kółko między dwie blaszki. Jutro zrobię Ci zdjęcie poglądowe.
Justi, ciekawe propozycje mi tu podajesz na tacy... rozważę wszystkie, zwłaszcza że tawułki chińskie również biorę pod uwagę. Dziękuję!