MAJKA znawcy tematu twierdzą ,że to Heidi Klum .U Basi rosły obie obok siebie i były jak siostry nawet Chopichon był bardziej zdrowy niż Heidi .Wiem ,że nie a nic o nim no cóż czasem taka nic nie znacząca róża, jest piękna i pachnąca
JADZIU Chopichonek śliczniusi i miejsce mu spasowało obok Papy Meillanda.Staram sie ,z całych sił żeby cudeńka mieć w ogródku
GRAŻYNKO na pewno będzie taki sam [mam taką nadzieję ]
ANIU szczawiki to maleństwa i rosną na skalniaku .Miedziana królowa już zmieniła miejsce ,tam będzie bardziej widoczna .W tym roku też będą królować pełne kosmosy od Ewci krakowskiej
IZULKO tej Chartreuse nie widziałam w realu ,ale na HMFie mają kolorki zbliżone .Myślę ,że Welką Trojcę jak nas nazywasz

odwiedzisz .Zapraszamy a jakże .No cóż nie wiem czy Tosia da się zmolestować trochę za dużo wyjazdów sie nazbierało .Obiecaliśmy też odwiedzić Danusię w Cieszynie
EWCIU masz rację u nas trochę mniejsze mrozy ,ale i śniegu nie mamy .Czyli też Chopichonek zagości u Ciebie .Będziesz z niego zadowolona .U mnie ma słonko tylko do 15 i raczej mu nie przeszkadza
ANIU no cóż nazwa jak nazwa ,ale ważne ,ze to śliczna i można powiedzieć względnie zdrowa różyczka a na dodatek pięknie pachnie
TOSIA wieczorem było już -5 ,wiec ciekawe jak będzie w nocy .Miejmy nadzieję ,ze nie będzie tak żle
A ja sie znów pochwalę moją nową robótką

i pięknym domowym kwieciem