Katka znowu pospacerowałem po Twoich włościach od samego początku aby nie zagubić obrazu tego miejsca jaki przez kolejne wizyty utrwalił mi się w pamięci.
Masz rację, że lubimy podobne rośliny, bo widzę u Ciebie wiele takich jakie i u mnie znalazły swe stałę miejsce. Widzę że masz również skimię, tylko Twoja to z koralikami czyli egzemplasz żeński, pięknie się prezentuje więc muszę i ja taką sobie sprawić, aby panu skimie nie było zbyt smutno
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
Widzę, że rhododendrony wykształciły mnóstwo pąków, zapowiada się barwna wiosna. Ja swoje poprzesadzałem w półcieniste miejsce, powymieniałem podłoże na czysty torf, wcześniej miałem mieszankę i muszę przyznać że azalie i różaneczniki się poprawiły wizualnie a największy z nich który dramatycznie mi żółknął i gubił liście nareszcie odżył jego liście nabrały wyrazu ma całą masę zdrowych pąków a ja jestem bardzo zadowolony, że udało mi się go odratować, tym bardziej, że jest to stary krzew który dostałem, więc byłby wielki żal, zwłaszcza że ma bujne kwitnienie.
Katka pozyskałaś ciekawą trzmielinę, jeszcze takiej nie widziałem, podoba mi się tak samo jak jesienne impresje
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
Miło było znowu Cię odwiedzić
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)