Spełnione marzenia Marzenki:)
Re: Spełnione marzenia Marzenki:)
Jaka różnorodność w ogrodzie choć kierunek żurawkowy wyraźnie widoczny
Moim zdaniem to późne lato dopiero
Moim zdaniem to późne lato dopiero
-
- 1000p
- Od: 24 sie 2009, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sama też doszłam do takiEgo wniosku,wyraźnie kręcą mnie kolorowe listecZki Według mnie one bardzo długo zdobią ogród Z tym ,że nie tylko żurawkami mój gartner żyje,mam też troszkę innych kolorowych listeczków w zanadrzu pochowanych Jezu jak się wczoraj natyrałam na ogrodzie ,a dziś w pracy miała riplejka nie czuję członków jak bony dyny
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
- AAleksandra
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Czy ja dobrze widziałam prawie czarną petunię
Marzenko jeszcze u Ciebie dużo kolorowego lata, choć chryzantemki same mówią za siebie. Kapustek jakoś nie mogę się dorobić. A one takie piękne.
Marzenko jeszcze u Ciebie dużo kolorowego lata, choć chryzantemki same mówią za siebie. Kapustek jakoś nie mogę się dorobić. A one takie piękne.
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marzenko witaj.
W Twoim ogrodzie mnóstwo kolorów.
Śliczne chryzantemy, czy one zimują?
Róże masz także piękne, a ta czerwona, paskowana najpiękniejsza.
Pomidory jeszcze zdrowiutkie, u mnie pomimo oprysków, zaraza zaatakowała.
W Twoim ogrodzie mnóstwo kolorów.
Śliczne chryzantemy, czy one zimują?
Róże masz także piękne, a ta czerwona, paskowana najpiękniejsza.
Pomidory jeszcze zdrowiutkie, u mnie pomimo oprysków, zaraza zaatakowała.
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Kobieto! Żyjesz?
Zrób przerwę na kawkie i pokaż zmiany
Zrób przerwę na kawkie i pokaż zmiany
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
-
- 1000p
E tam kiepskie zdjęcia mi wyszły Wezmę aparat normalny i porobię normalne pictures
Witaj Tajeczko pomidory i u mnie już szlag trafił w przyszłym roku już sobie obiecałam ,że będę z nimi postępować dokładnie tak ,jak Aga Empuza.Ona to ma pomidory ,normalnie wielkie zielone krzaczyska z owocami,zero chorób Chyba czaruje te pomidory,to ja mam zamiar się w przyszłym roku tych czarów od niej nauczyć
Chryzantemy przezimowały mi jedna zimę więc chyba zimujące są Oby tak było gdzieś wyczytałam ,że dopiero po dwóch latach można być tego pewnym
Witaj Tajeczko pomidory i u mnie już szlag trafił w przyszłym roku już sobie obiecałam ,że będę z nimi postępować dokładnie tak ,jak Aga Empuza.Ona to ma pomidory ,normalnie wielkie zielone krzaczyska z owocami,zero chorób Chyba czaruje te pomidory,to ja mam zamiar się w przyszłym roku tych czarów od niej nauczyć
Chryzantemy przezimowały mi jedna zimę więc chyba zimujące są Oby tak było gdzieś wyczytałam ,że dopiero po dwóch latach można być tego pewnym
Pięknie zagospodarowana działeczka, przypominam sobie, że oglądałam Wasze początki, kiedy jeszcze nie byłam zarejestrowana na forum. Wykonaliście ogrom pracy. Wszędzie kwitnaco, kolorowo. (czy możesz pokazać cebulki lilii od pana Jana, może być w moim wątku)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam Krystyna
-
- 1000p
O Siberka zawitała witam ten dzwon to kobea moja droga i o dziwo z mojego siewu,własnymi rencyma wyhodowana,a nie ukatrupiona Dodam jeszcze tylko,że jest to kobea fioletowa w początkowej fazie jest biaława.Dużo lepiej niż na pergoli w kształcie łuku prezentuje się na dużej kratce wtedy tak zadziornie wystawia łebki do słońca. Zobacz u Agi Empuzy http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41151 strona 43 i 44 . Jest na co popatrzeć dodam
Krysiu zrobię im sesję popołudniu i pokażę . Zapraszam częście w moje progi ,a ja zaraz choć na chwilę wpadnę do Ciebie !krysad71 pisze:Pięknie zagospodarowana działeczka, przypominam sobie, że oglądałam Wasze początki, kiedy jeszcze nie byłam zarejestrowana na forum. Wykonaliście ogrom pracy. Wszędzie kwitnaco, kolorowo. (czy możesz pokazać cebulki lilii od pana Jana, może być w moim wątku)
Pozdrawiam
- oster
- 1000p
- Od: 9 mar 2011, o 15:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marzenko, tym razem ja przepraszam: kilka dni zaglądałam czy aby nie ma odpowiedzi, a potem już
wir życia wciągnął mnie, że hej. Bardzo dziękuję za odpowiedź. Zastanawiam się, jak to by było, kiedy jest
wspówłasność, może jednak lepiej od razu podzielić posesję na połowę i będzie spokój
Kurcze, co za życie? O wszystko trzeba występować po zezwolenia, koncesje, zezwolenia, zaświadczenia.
Ale nas zniewolili.
Dzięki raz jeszcze
wir życia wciągnął mnie, że hej. Bardzo dziękuję za odpowiedź. Zastanawiam się, jak to by było, kiedy jest
wspówłasność, może jednak lepiej od razu podzielić posesję na połowę i będzie spokój
Kurcze, co za życie? O wszystko trzeba występować po zezwolenia, koncesje, zezwolenia, zaświadczenia.
Ale nas zniewolili.
Dzięki raz jeszcze
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Bardzo dobrze, że sie rozpędziłaś ze zdjęciami tyle ogladania Piękne różyczki, a czy z daturkami nie miałaś problemów? Te przędziory
-
- 1000p
Nic a nic nie miałam problemów z daturami pięknie rosną i nic się ich nie imało
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Zazdroszcze pozytywnie u mnie plaga Może za rok będzie lepiej