Moje okna... - Ziel-ona
- Ziel-ona
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 gru 2007, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No udało mi się w końcu znaleźć czas na pstryknięcie fotek Pierwsza zdobycz to fikus beniamin, którego wypatrzyłam na ryneczku. Nie wiem czy będzie to dobrze widać na zdjęciu, ale on ma takie dziwne listki. Pierwszy raz się z takim spotykam, może ktoś wie coś na jego temat? Ciesze się z tego zakupu ogromnie, bo uwielbiam wszelkiego rodzaju fikusy, a jeszcze na dodatek jest inny niż wszystkie Na kolejnych zdjęciach to prezenty od Was Nie wszystkie oczywiście, bo zdjęcia kolejnych będą dopiero jak dadzą mi znak, że się przyjęły Tą roślinkę na ostatnim zdjęciu dostałam od Ewelinki, ale nie wiem co to jest. Może któraś z Was ją ma?
- Ziel-ona
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 gru 2007, o 21:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu to na zdjęciu za fikusem to wilczomlecz białounerwiony (tak zwany wariat), na którego czekałam z utęsknieniem Mam już teraz 3, więc mój plan, o którym kiedyś wspominałam może się uda (jeśli 2 pozostałe się przyjmą). Basiu słyszałam, że z nich wysypują się nasionka i że szybko rosną. Jak tylko uraczy mnie nasionkami to mogę Ci je wysłać, jeśli chcesz oczywiści
Moniś mam jednego biało-zielonego, ale nie wiem czy o takim samym myślimy, bo są rożne odmiany. Ja mam takiego o zwisających pędach, więc jeśli masz jakiegoś innego to bardzo chętnie...I dzięki za pamięć
Moniś mam jednego biało-zielonego, ale nie wiem czy o takim samym myślimy, bo są rożne odmiany. Ja mam takiego o zwisających pędach, więc jeśli masz jakiegoś innego to bardzo chętnie...I dzięki za pamięć