Majka 411 - róże 2011 cz.2
- majka411
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Majka 411 - róże 2011 cz.2
Ula proszę http://www.sipruze.wz.cz/
Świadoma praw i obowiązków..... oaz związanych z tym zagrożeń finansowych, emocjonalnych, i innych oświadczam, że wchodzę do tego linka. Za skutki wynikłe z lektury nie obarczę nikogo, no chyba że straty towarzysko emocjonalne wyrównam jaby mi się kiedyś w nieokreślonym bliżej ni dalej czasie udało odwiedzić osobę wskazującą mi adres, i nie uprzedzającą o realnych możliwych negatywnych skutkach tej wycieczki.
- majka411
Ula jest znacznie więcej ciekawych stron www, na zimowe wieczory akurat. Hihihi..hi
A jakoś czasem udaje mi się takim zabawnym tonem napisać:)
- Alutka102
- Od: 29 sie 2011, o 09:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Urszulko, ale się uśmiałam z tej Twojej świadomości i tych praw.
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Przejrzałam Twój wątek i piękne róże. Pastella znalazła się na mojej liście róż do znalezienia na następną wiosnę. Piękna jest!
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Maja a ja sie tak niegrzecznie zapytam A GDZIE FOTY KURNA BLADA???
- majka411
Julcia bedą, spoko Ale dziś pogoda tu, jak wiosna słonko świeci, ciepełko.
Polataj po innych ogrodach, jest co ogladać.
Polataj po innych ogrodach, jest co ogladać.
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Juz w nocy polatalam dlatego swiezego mi brak
U mnie mglisto, zero stopni ale ogolnie nie jest zle, bo wiatru niet.
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Justynko ale taką musisz znaleźć jak Majki,a nie takiej biedoty jak moja....tego Ci życzęMala_MI pisze:Przejrzałam Twój wątek i piękne róże. Pastella znalazła się na mojej liście róż do znalezienia na następną wiosnę. Piękna jest!
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Przeczytałam wszystkie wypowiedzi i oświadczenie Uli też, uśmiałam się ale coś dopowiem w sprawie Sipa. Już większości róż brak, podobno ma przesłać Gosi aktualny wykaz tych co zostały na wiosenną sprzedaż. Sadzonki ładne, nawet bardzo z wielkimi korzeniami że nawet nie mieściły mi się w wiadrze 20l. Pędy grube i wysoko przycięte tak że wystają nad kopczyki. Osobiście lubię oglądać u niego róże bo ma fajnie je skatalogowane, zwłaszcza historyczne.
- justi177
- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Annes 77 pisze:Justynko ale taką musisz znaleźć jak Majki,a nie takiej biedoty jak moja....tego Ci życzęMala_MI pisze:Przejrzałam Twój wątek i piękne róże. Pastella znalazła się na mojej liście róż do znalezienia na następną wiosnę. Piękna jest!
podpinam się pod posty, gdyż ponieważ tak jakby również Justynka jestem a Pastella jest nieodwołanie na mojej liście również......
Majko, skąd taką wyczarować? Czy zamawiana w zagranicznych szkółkach? Na razie mnie taki sposób kupowania przerasta.....chyba że się podłączę i ktoś mnie przygarnie do swojego zamówienia....
Ps. Tez sie uśmiałam z wcześniejszego 'świadoma praw i obowiązków' Skąd Wy macie dziewczyny taki humor...i to w listopadzie???
Pozdrawiam
- majka411
Mala_MI pisze:Przejrzałam Twój wątek i piękne róże. Pastella znalazła się na mojej liście róż do znalezienia na następną wiosnę. Piękna jest!
Justynko, na wiosnę koniecznie kup. Może trafisz na kwitnąca w doniczce. Polecam.
Juz w nocy polatalam dlatego swiezego mi brak
Julcia, na trzecią zmianę dziś byłaś , ale słonko Ci wyszło na piec minut, to już dobrze, zaraz jakieś foty stawię, ale kurcze żółtych mi się nazbierało. Musisz polubić
Justynko ale taką musisz znaleźć jak Majki,a nie takiej biedoty jak moja....tego Ci życzę
Aniu , łatwo komuś doradzać , Ty też musisz poszukać nie biedotę tylko giganciarę. Na wiosnę
podpinam się pod posty, gdyż ponieważ tak jakby również Justynka jestem a Pastella jest nieodwołanie na mojej liście również......
Majko, skąd taką wyczarować? Czy zamawiana w zagranicznych szkółkach? Na razie mnie taki sposób kupowania przerasta.....chyba że się podłączę i ktoś mnie przygarnie do swojego zamówienia....
Ps. Tez sie uśmiałam z wcześniejszego 'świadoma praw i obowiązków' Skąd Wy macie dziewczyny taki humor...i to w listopadzie???
Justynko, Pastella , ta której zdjęć jest najwięcej była kupiona w kraju Świat Róż, ul. Kolejowa.
W zagranicznych szkółkach kupuję inne, na wiosnę będzie wizja lokalna hihihi..hi zobaczymy co nam się objawi na rabacie różanej. Ja serdecznie zapraszam do swojego wątku wszystkich z du....żym poczuciem humoru.