Majka 411 - róże 2011 cz.2

Zablokowany
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Majka 411 - róże 2011 cz.2

Post »

x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Świadoma praw i obowiązków..... oaz związanych z tym zagrożeń finansowych, emocjonalnych, i innych oświadczam, że wchodzę do tego linka. Za skutki wynikłe z lektury nie obarczę nikogo, no chyba że straty towarzysko emocjonalne wyrównam jaby mi się kiedyś w nieokreślonym bliżej ni dalej czasie udało odwiedzić osobę wskazującą mi adres, i nie uprzedzającą o realnych możliwych negatywnych skutkach tej wycieczki. :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ula :;230 ;:109 :;230 jest znacznie więcej ciekawych stron www, na zimowe wieczory akurat. Hihihi..hi :D
x-U-ie
---
Od: 23 cze 2009, o 16:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

A jakoś czasem udaje mi się takim zabawnym tonem napisać:)
Awatar użytkownika
Alutka102
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sie 2011, o 09:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit Urszulko, ale się uśmiałam z tej Twojej świadomości i tych praw. :;230 :;230 :;230
Z pozdrowieniami Ala
Zapraszam do moich wątków
Marzenia nigdy nie przechodzą na emeryturę
Awatar użytkownika
Mala_MI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2008, o 14:23
Kontakt:

Post »

Przejrzałam Twój wątek i piękne róże. Pastella znalazła się na mojej liście róż do znalezienia na następną wiosnę. Piękna jest!
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Maja a ja sie tak niegrzecznie zapytam A GDZIE FOTY KURNA BLADA???
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Julcia :;230 bedą, spoko ;:48 Ale dziś pogoda tu, jak wiosna słonko świeci, ciepełko. ;:196
Polataj po innych ogrodach, jest co ogladać. :;230
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Juz w nocy polatalam :wink: dlatego swiezego mi brak :twisted:
U mnie mglisto, zero stopni ale ogolnie nie jest zle, bo wiatru niet.
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Mala_MI pisze:Przejrzałam Twój wątek i piękne róże. Pastella znalazła się na mojej liście róż do znalezienia na następną wiosnę. Piękna jest!
Justynko ale taką musisz znaleźć jak Majki,a nie takiej biedoty jak moja....tego Ci życzę ;:108
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Przeczytałam wszystkie wypowiedzi i oświadczenie Uli też, uśmiałam się :;230 ale coś dopowiem w sprawie Sipa. Już większości róż brak, podobno ma przesłać Gosi aktualny wykaz tych co zostały na wiosenną sprzedaż. Sadzonki ładne, nawet bardzo z wielkimi korzeniami że nawet nie mieściły mi się w wiadrze 20l. Pędy grube i wysoko przycięte tak że wystają nad kopczyki. Osobiście lubię oglądać u niego róże bo ma fajnie je skatalogowane, zwłaszcza historyczne. ;:108 :lol:
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42

Post »

Annes 77 pisze:
Mala_MI pisze:Przejrzałam Twój wątek i piękne róże. Pastella znalazła się na mojej liście róż do znalezienia na następną wiosnę. Piękna jest!
Justynko ale taką musisz znaleźć jak Majki,a nie takiej biedoty jak moja....tego Ci życzę ;:108
:wink:
podpinam się pod posty, gdyż ponieważ tak jakby również Justynka jestem a Pastella jest nieodwołanie na mojej liście również...... :wit
Majko, skąd taką wyczarować? Czy zamawiana w zagranicznych szkółkach? Na razie mnie taki sposób kupowania przerasta.....chyba że się podłączę i ktoś mnie przygarnie do swojego zamówienia.... ;:224

Ps. Tez sie uśmiałam z wcześniejszego 'świadoma praw i obowiązków' :;230 Skąd Wy macie dziewczyny taki humor...i to w listopadzie???
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Justynko, :D na wiosnę koniecznie kup. Może trafisz na kwitnąca w doniczce. Polecam. ;:108

Juz w nocy polatalam dlatego swiezego mi brak
U mnie mglisto, zero stopni ale ogolnie nie jest zle, bo wiatru niet.

Julcia, :D na trzecią zmianę dziś byłaś :;230 , ale słonko Ci wyszło na piec minut, to już dobrze, zaraz jakieś foty stawię, ale kurcze żółtych mi się nazbierało. Musisz polubić :;230

Justynko ale taką musisz znaleźć jak Majki,a nie takiej biedoty jak moja....tego Ci życzę

Aniu :D , łatwo komuś doradzać :;230 , Ty też musisz poszukać nie biedotę tylko giganciarę. ;:136 Na wiosnę ;:108

podpinam się pod posty, gdyż ponieważ tak jakby również Justynka jestem a Pastella jest nieodwołanie na mojej liście również......
Majko, skąd taką wyczarować? Czy zamawiana w zagranicznych szkółkach? Na razie mnie taki sposób kupowania przerasta.....chyba że się podłączę i ktoś mnie przygarnie do swojego zamówienia....

Ps. Tez sie uśmiałam z wcześniejszego 'świadoma praw i obowiązków' Skąd Wy macie dziewczyny taki humor...i to w listopadzie???

Justynko, :D Pastella , ta której zdjęć jest najwięcej była kupiona w kraju Świat Róż, ul. Kolejowa.
W zagranicznych szkółkach kupuję inne, na wiosnę będzie wizja lokalna hihihi..hi zobaczymy co nam się objawi na rabacie różanej. :heja Ja serdecznie zapraszam do swojego wątku wszystkich z du....żym poczuciem humoru. ;:136
Zablokowany

Wróć do „Moje róże !”