Ogródek Bogusi (bogusia177) - część 1
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O proszę jaka jaka porcja miedzianu , ale chyba Bogusiu zabuliłaś co ? Ładne są kłącza , które kupiłaś , warto było .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bogusiu, ten miedzian jest niesamowity Szkoda, że tato takiego nie kupił
Świetne zakupy, ta firma chyba wiedzie prym na polskim rynku ogrodniczym, bo do kogo nie zajdę, zawsze ktoś coś od nich ma
Świetne zakupy, ta firma chyba wiedzie prym na polskim rynku ogrodniczym, bo do kogo nie zajdę, zawsze ktoś coś od nich ma
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Mam trawnik ,tylko nie wiem czy sił mi starczy do pracy przy moich roślinkach .Powiem Wam jakie przeżycie miałam przy ,,miedzianie,, idąc do sklepu nie zauważyłam wystającej płytki z chodnika ,patrzyłam na wystawy sklepowe------ ,jak wyrżnęłam do płytki ----to o mały włos nie pourywałam lusterek w samochodach zaparkowanych na poboczu ,leciałam do przodu ratując się przed upadkiem ,ale i tak wyrżnęłam na chodnik jak długa ,potargałam rajstopy ,krew się waliła z kolana w ręce został mały kamyk a ludzie którzy stali na światłach stali jak wryci i obserwowali czy jeszcze żyję Dobrze że zęby zostały na swoim miejscu ---to by dopiero było ,jak bym je szukała pod którymś z samochodów ale miedzian mam
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38