Spełnione marzenia Marzenki:)
-
- 1000p
- Od: 24 sie 2009, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Spełnione marzenia Marzenki:)
EwuśP wstałam,wstałam i tuptałam dzielnie pomimo chłodu ,deszczu i niewyspania Zostałam zmobigowannnna Zakupy niewielkie moja droga chyba się wystraszyłam ,że mam jeszcze setki cebul do wysadzenia! Kupiłam białego (ponoć) sadźca boskie ma liście takie bordowawe,a jak zakwitnie tego nie wie nikt 5 wielgachnych czosnków jadalnych do wysadzenia,brunerę o złotych liściach,1 żurawkę,a no i wysoką borówkę amerykańską,ło matulu i to już wszystko Chciałam oznajmić jestem wyleczona
Osterko no wobec powyższego trzeba spotkanie powtórzyć i najeść się do syta :-} Każdy powód jest dobry,żeby posiedzieć w miłym towarzystwie!
Krysadteż tak uważam :-}
Maniusika te chryzantemki już jedną zimę odpękały więc może,może ponoć po dwóch to już zimują jak złoto.Ja to dopiero mam do kombinowania mam pół alejki zastawione kwiatami do wsadzenia,mam nadzieję,że się toto nie zmarnuje
Turkawko bardzo mi miło,że nie tylko raz odwiedziłaś Zdjęcia muszę zrobić i wtedy wstawię,będzie i perspektywa:-}
Tajeczko bardzo lubię takie spotkania,w końcu można się nagadać do woli i nikt nie patrzy na mnie jak na nawiedzoną.Wszyscy tak samo pytlują o zielonym
Siberio dziekuje bardzo w imieniu teamu
Osterko no wobec powyższego trzeba spotkanie powtórzyć i najeść się do syta :-} Każdy powód jest dobry,żeby posiedzieć w miłym towarzystwie!
Krysadteż tak uważam :-}
Maniusika te chryzantemki już jedną zimę odpękały więc może,może ponoć po dwóch to już zimują jak złoto.Ja to dopiero mam do kombinowania mam pół alejki zastawione kwiatami do wsadzenia,mam nadzieję,że się toto nie zmarnuje
Turkawko bardzo mi miło,że nie tylko raz odwiedziłaś Zdjęcia muszę zrobić i wtedy wstawię,będzie i perspektywa:-}
Tajeczko bardzo lubię takie spotkania,w końcu można się nagadać do woli i nikt nie patrzy na mnie jak na nawiedzoną.Wszyscy tak samo pytlują o zielonym
Siberio dziekuje bardzo w imieniu teamu
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
-
- 1000p
Jestem po trosze zadowolona w całości wykończona i zła Sama nie wiem kiedy ja to wszystko zrobię robota cały czas za mną ,a w najbliższym czasie nie zanosi się na to,żebym miała go więcej Cholewka jaśnista dzisiaj znalazłam tylko 2 godziny posadziłam parę roślinek,kilka wykopanych wcześniej lilii urwałam dyńki ,a pierdutnik mam wszędzie ,że hej
To zaczęłam jakieś 2 tygodnie temu
No
To zaczęłam jakieś 2 tygodnie temu
No
- Beatrice
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ejjj, nie narzekaj bo chyba pochwały jednak chcesz dostać przemiany rewelacyjne:).
-
- 1000p
Trochę dzisiejszych zdjęć w pięknym słońcu to nawet nawet wyglądało
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3f35d223b93fb878.html]
[/URL] to jest to co lubię
i niech mi ktoś powie,że jesień nie jest piękna
Oj podzielę ten post bo już mi jeden wcięło Tyle roboty na nic!
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3f35d223b93fb878.html]
[/URL] to jest to co lubię
i niech mi ktoś powie,że jesień nie jest piękna
Oj podzielę ten post bo już mi jeden wcięło Tyle roboty na nic!
-
- 1000p
Beatko jakich pochwał? Szkoda ,że szerszych planów nie porobiłam z moim prywatnym bajzlem Te liliowce z pierwszych zdjęć nadal na ścieżce leżakują ,już tyle dni Bić a nie chwalić
-
- 1000p
No skoro już się tak rozpędziłam to jeszcze sobie powstawiam
niedokończone dzieło mojego męża,my tak chyba mamy w standardzie ..... zaczęte i już
O tu widać porządeczki
czy ta dynia ozdobna typ mutant to aby na pewno ozdobna? Ledwo ją udźwignęłam!
A teraz to co spędza mi sen z powiek gdzie i kiedy ja to wysadzę Chyba mi rozum odjęło
Zostały jeszcze dwie reklamówy w domu ich nie będę wyciągać bo wiecie mąż ma chore serce ,szkoda go a i o 120 liliach mi się zapomniało,no nie wiem zaczynam wątpić czy to posadzę
niedokończone dzieło mojego męża,my tak chyba mamy w standardzie ..... zaczęte i już
O tu widać porządeczki
czy ta dynia ozdobna typ mutant to aby na pewno ozdobna? Ledwo ją udźwignęłam!
A teraz to co spędza mi sen z powiek gdzie i kiedy ja to wysadzę Chyba mi rozum odjęło
Zostały jeszcze dwie reklamówy w domu ich nie będę wyciągać bo wiecie mąż ma chore serce ,szkoda go a i o 120 liliach mi się zapomniało,no nie wiem zaczynam wątpić czy to posadzę
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
Marzenko posadzisz posadzisz ;)
ale rozumiem skalę problemu
Ja z braku laku i docelowego miejsca pozwoliłam sobie na zaledwie 50 szt. narcyzów. I tez się głowię "gdzie" i "kiedy"
Pozdrawiam
ale rozumiem skalę problemu
Ja z braku laku i docelowego miejsca pozwoliłam sobie na zaledwie 50 szt. narcyzów. I tez się głowię "gdzie" i "kiedy"
Pozdrawiam
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Cudne zakupy
Już widzę wiosnę w Twoim ogrodzie , będzie pięknie .
Już widzę wiosnę w Twoim ogrodzie , będzie pięknie .
Teraz trzeba wziąć urlop w pracy i zaprząc się do czarnej roboty
-
- 1000p
Magdo no skala jest ogromna Teraz to tylko sobie życzę długiej pogodnej jesieni!
Agatko gdyby nie wyobraźnia i te wiosenne widoki chyba bym się poddała Muszę być dzielna,muszę,muszę.... moja nowa mantra
Siberka chyba cię pacnę,masz szczęście,że moja krótka ręka tak daleko nie sięga
Ja cały czas pracuję w pocie czoła w pracy i na wolnym w drugiej pracy i jeszcze czyszczę 180-cio metrowe mieszkanie ze śmieci przed sprzedażą. Masakra jakaś Czasu na czarną robotę chwilowo brak
Agatko gdyby nie wyobraźnia i te wiosenne widoki chyba bym się poddała Muszę być dzielna,muszę,muszę.... moja nowa mantra
Siberka chyba cię pacnę,masz szczęście,że moja krótka ręka tak daleko nie sięga
Ja cały czas pracuję w pocie czoła w pracy i na wolnym w drugiej pracy i jeszcze czyszczę 180-cio metrowe mieszkanie ze śmieci przed sprzedażą. Masakra jakaś Czasu na czarną robotę chwilowo brak
Roboty Ci nie brak, ale za to jakie perspektywy przed Tobą!!!
Nie dość, że kwiatowe, to jeszcze finansowe
Nie dość, że kwiatowe, to jeszcze finansowe
- turkawka
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 25 lis 2010, o 22:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przyszłam podziwiać zmiany i zaniemówiłam. Gdzie ty to posadzisz wszystko?
Już się boję wiosny u ciebie! Jak to wszystko wzejdzie to będzie maskrycznie elgancko.
Mam pytanie, czy wszystkie kobiety ze Szczecina mają takiego pawera?
Depnęłam od ciebie do Ewypaw i empuzy, Jessuu! Wy chyba nie sypiacie. Aż się boję iść dalej...
Podglądactwo uprawiam teraz w rejonach śląskich... przerażają mnie te widoki
Wychodzi, że ja leniuch jestem ale na swoje usprawiedliwienie dodam, że nie bałam się użyć Randapu
Pozdrawiam Julka
"Są kobiety - kwiaty i kobiety - owoce, są też kobiety - pestki, trudne do rozgryzienia. "
"Są kobiety - kwiaty i kobiety - owoce, są też kobiety - pestki, trudne do rozgryzienia. "
-
- 1000p
Turkawko elegancko ,albo z innej beczki nawalone jak u cyganki w tobołku
Raczej obawiam się tego drugiego Ja sypiam i to jest mój ulubiony sport ale Aga to na pewno nie sypia,ona działa całodobowo
Raczej obawiam się tego drugiego Ja sypiam i to jest mój ulubiony sport ale Aga to na pewno nie sypia,ona działa całodobowo