Moja działka
- slila1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja działka
Ewuniu liliowiec Kwanso jak się rozrośnie, to pojedzie pod Twój adres. A propos adresu, dopiero dzisiaj zorientowałam się, że nie mam Twojego adresu. Wyślij mi na PW.
Agusiu irysa, który podoba Ci się będę dzielić, bo kilka osób jest chętnych na niego. Jak coś zostanie, to pomyślę o Tobie.
Irenko kokoryczkę mam już od dawna i bardzo mi się rozrosła.
Marysiu jak liliowiec Kwanso rozrośnie się, to na pewno Ci przyślę. Złotlin rośnie na mojej działce dopiero od 2 lat. W tym roku zmarzły 2 gałązki, a 4 zakwitły. Czy masz jakieś niskie irysy?
Remi złotlin japoński jest krzewem, który dość mocno się rozrasta.
Sukieneczka jest po białym tulipanie.
Mariolko dziękuję i bardzo się cieszę, że podoba Ci się u mnie. Zapraszam częściej.
Agusiu irysa, który podoba Ci się będę dzielić, bo kilka osób jest chętnych na niego. Jak coś zostanie, to pomyślę o Tobie.
Irenko kokoryczkę mam już od dawna i bardzo mi się rozrosła.
Marysiu jak liliowiec Kwanso rozrośnie się, to na pewno Ci przyślę. Złotlin rośnie na mojej działce dopiero od 2 lat. W tym roku zmarzły 2 gałązki, a 4 zakwitły. Czy masz jakieś niskie irysy?
Remi złotlin japoński jest krzewem, który dość mocno się rozrasta.
Sukieneczka jest po białym tulipanie.
Mariolko dziękuję i bardzo się cieszę, że podoba Ci się u mnie. Zapraszam częściej.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Lidziu nie mam niskich mam syberyjskiego i żółtego, który zdominował mi wiele grządek i zaczynam go wywalać, mam parę kolorów bródkowych ale niskich nie mam
- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lidko moja koleżanka będzie w lipcu w Cieszynie.na razie to tyle, przed Jej wyjazdem powiadomie na pw.
Jestem troche zmęczona tym sprzątaniem,ciesze się że ubywa nieootrzebnych rzeczy .
Wpadam na działke, plewie,sprzątam i wracam do domu o 21godz. padnięta.Mam nadzieje że w sobote zrobie otwarcie sezonu.
Podziwiam Twój piękny ogródek,nie umie wkładać zdjęć z aparatu do komputera,na syna już nie licze, nie ma czasu .
Jestem troche zmęczona tym sprzątaniem,ciesze się że ubywa nieootrzebnych rzeczy .
Wpadam na działke, plewie,sprzątam i wracam do domu o 21godz. padnięta.Mam nadzieje że w sobote zrobie otwarcie sezonu.
Podziwiam Twój piękny ogródek,nie umie wkładać zdjęć z aparatu do komputera,na syna już nie licze, nie ma czasu .
- slila1
Marysiu dzisiaj rano otrzymałam paczkę od ciebie. Piękne rośliny mi przysłałaś, a pierwiosnki to chyba wszystkie ze swojego ogrodu wykopałaś. Nie dziękuję . Wszystko już posadzone i podlane. Najpóźniej w poniedziałek rano pójdzie do Ciebie paczka.
Irenko ja też wracam codziennie wieczorem z działki padnięta podobnie jak Ty. Pracy dużo, a chwasty rosną jak na drożdżach.
Irenko ja też wracam codziennie wieczorem z działki padnięta podobnie jak Ty. Pracy dużo, a chwasty rosną jak na drożdżach.
- slila1
Najwyższy czas zamknąć wątek, do zobaczenia w następnej części.
Proszę moderatorów o zamknięcie wątku.
Proszę moderatorów o zamknięcie wątku.