Dawno mnie tu nie było, a tu takie wiadomości
Nie otwierają się zdjęcia.
Myślałem, że coś nawyrabiałem, ale to na pewno wina fotosika.
Sprawdziłem u was - u
Jolki lojki i
Beatki jest tak samo - nie widać niektórych zdjęć, u
Wandy są zdjęcia (widocznie z moderatorem fotosik nie chce zadzierać

)
Zauważyłem że kiedy się odświeży stronę to zdjęcia się pojawiają (choć nie wszystkie) i nie trzeba klikać pojedynczo.
Jeszcze nigdy nie miałem tak zaniedbanego ogrodu

róże nie przycięte i nie okopczykowane, te wielkie położyły się pod śniegiem i wiatrami, że przejść nie można. Byliny nie przycięte, liście nie zagrabione.
Uwijam się na budowie u syna by mogli jak najszybciej się wprowadzić. Kiedy uruchamiali pompę ciepła i wygrzewali posadzki to my wykorzystaliśmy ten czas i wyjechaliśmy do sanatorium. Teraz po powrocie akcja podłogi i posadzki. Piętro już gotowe, łazienka w połowie gotowa - została tylko podłoga pod prysznicem (odpływ liniowy) Kuchnia była gotowa przed wyjazdem - teraz tylko panele w salonie i mogą się wprowadzać.
Tylko co ja wtedy zrobię z nadmiarem czasu

bo teraz po śniadaniu jadę na budowę a po przerwie na obiad siedzę tam nawet do 21-ej dobrze że syn miał tydzień urlopu, to podgoniliśmy z robotą, jest łatwiej bo wcześniej podłączyłem elektrykę i wszędzie jest światło.
Na ogrodzie to nawet czarownice się już pochowały.
Beatko - dobrze, że mi przypomniałaś o dereniówce - całkiem zapomniałem

teraz, kiedy codziennie, całe dnie jeżdżę autem, to nawet na myśl mi nie przychodzą takie sprawy

Owoce zalane moczą się już 3 m-ce w trzech słojach. Zleję z jednego a owoce zasypię cukrem, by mieć nalewkę na święta.
Dla przypomnienia - wspomnienia
Masz rację
Jacku - odpoczywaj po ciężkiej pracy bo niedługo czas sadzenia dalii
Te jesienne krokusy porozłaziły się nam po całym ogrodzie.
W tym roku spróbuję przechować przez zimę werbeny patagońskie. Sporo wyrosło z nasion ale nieliczne tylko zakwitły.
Jak fotosik nadal będzie szwankował, to zastanawiam się czy jest sens otwierać nowy wątek

Już kilka razy miałem problemy ze zdjęciami na różnych hostingach