Rośliny doniczkowe - effa
- miaaa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewuniu gratuluję z całego serduszkaeffa pisze:Chyba tak, choć to na razie początek, dokładnie koniec drugiego miesiąca, choć najlepiej to właśnie przejść bezproblemowo okres pierwszego trymestru. Ja jestem cały czas dobrej myśli, zresztą póki co to sobie odpoczywam bo już 3 tydzień jestem na L4 (mam do końca marca).
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Jeszcze raz dziękuję Wam dziewczyny
Ostatnio rzadziej zaglądałam na forum, bo najpierw mieliśmy przerwy w dostawie energii, potem mój M miał problem z kręgosłupem i siedział na zwolnieniu a wiecie jak to jest mieć chorego chłopa w domu, a teraz znowu mam mały remoncik w przedpokoju (robimy szafkę na buty i szafę przesuwną - ale że w bloku każda ściana inna i nie ma kątów więc robota idzie tak jak idzie ...).
Ostatnio rzadziej zaglądałam na forum, bo najpierw mieliśmy przerwy w dostawie energii, potem mój M miał problem z kręgosłupem i siedział na zwolnieniu a wiecie jak to jest mieć chorego chłopa w domu, a teraz znowu mam mały remoncik w przedpokoju (robimy szafkę na buty i szafę przesuwną - ale że w bloku każda ściana inna i nie ma kątów więc robota idzie tak jak idzie ...).
Dziękuję Olciu tak cały ogródek wysypany jest keramzytem, do którego wlewam wodę i nawilża mi się dzięki temu pokójaledra7 pisze: a ogródeczek super. Doniczki stoją na keramzycie?
Ewelinko ja też często zaglądam do różnych wątków nie pozostawiając swoich śladówEwelina pisze:Żeby potem nie było... Ja tu często sobie zaglądam , ale nie piszę.