Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Gabi i Madziu czy zdążyłyście otulić krzaki , bo śnieg sypnął nie byle jaki .Ja w ten największy deszcz okrywałam sztamki , dwa razy się przebierałam , bo woda lała się ciurkiem ze mnie , ale wszystkie zabezpieczyłam , krzaczastych już nie zdążyłam , może nic im się nie stanie . Gabi ja mam już trzy wnuczki i teraz będzie dwóch wnuków .
Całuski od Zochy
Całuski od Zochy
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Beatko babcią to ja już jestem od dwunastu lat , bo najstarsza wnuczka liczy sobie tyle wiosenek , ale niech dziadek się cieszy , bo następny wnuk przybędzie . Ja część róż ścięłam dużo wcześniej , a te kwitnące zostały . Trochę za szybko przyszła zima , nie było kiedy nawet nacieszyć się kwiatami , bo jak nie praca , to plewienie i na okrągło kierat . Może przyszły rok będzie łaskawszy dla mnie .
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Spis wątków
Spis wątków
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- andriu53
- 1000p
Witaj Agnieszko w zasypanej śniegiem Kielecczyżnie . Sceneria zimowa jest ładna , jak się patrzy na zdjęcie , ale gorzej w rzeczywistości , bo jest zimno i wyjść z domciu się nie chce .Jak patrzę przez okno na krzaczki uginające się pod ciężarem śniegu , to mnie przeraża , że za chwilę się połamią .
Spis wątków
Spis wątków
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam Krajanów
Zasypało oj zasypało Kielecczyznę ale myślę,że Wy bliżej Łysicy bo więcej śniegu niż u mnie.Macie piękny i duży ogród ale dokładne przejrzenie całości Waszych włości zostawię na następną niedzielę /ze ja do tej pory nie trafiłam do Was aż dziwne/.Zosiu to mamy w jednym wieku wnuków.Ja mam wnuczka 12 lat. i dwóch młodszych.same chłopaki.
Milutkiego wieczoru
Zasypało oj zasypało Kielecczyznę ale myślę,że Wy bliżej Łysicy bo więcej śniegu niż u mnie.Macie piękny i duży ogród ale dokładne przejrzenie całości Waszych włości zostawię na następną niedzielę /ze ja do tej pory nie trafiłam do Was aż dziwne/.Zosiu to mamy w jednym wieku wnuków.Ja mam wnuczka 12 lat. i dwóch młodszych.same chłopaki.
Milutkiego wieczoru
- andriu53
- 1000p
Agnieszko u nas też jest bardzo ślisko , bo w dzień jest jest mniejszy mróz , a wieczorkiem mocno wszystko ścina . Kwiaty z werandy musiałam ewakuować na poddasze , bo mrozek dobrał się do nich . Dziś przycięłam część pelargonii i wsadziłam do skrzynek . Zobaczę ile się przyjmie . Niektóre jeszcze ładniej kwitną niż latem .
Całuski
Całuski
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Witaj Haneczko my mieszkamy w kierunku na Łódż . Ja właśnie dziś spacerowałam cały wieczorek u Ciebie . To był mój pierwszy wolny wieczór, że mogłam sobie spędzić przy kompie . Kotuś ja mam trzy dziewczyny i niedługo urodzi się drugi wnuk -Mateuszek .
Mojemu M pokazywałam Twoje pergole , bo bardzo mi się podobają . Może jak sprężymy nasze siły , to coś na wiosnę zbijemy z deseczek .
Całuję Zosia
Mojemu M pokazywałam Twoje pergole , bo bardzo mi się podobają . Może jak sprężymy nasze siły , to coś na wiosnę zbijemy z deseczek .
Całuję Zosia
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
DziękujemY Gabi za podpowiedż , a tak wygląda efekt babcinej i wnusinej zabawy!!!
( dziadek też miał maleńki wkład)
( dziadek też miał maleńki wkład)
Spis wątków
Spis wątków