I znowu następny OGRÓD...
Re: I znowu następny OGRÓD...
Spóźnione... ale szczere... i tak dalej...
No, po prostu: sto lat!
Jednak sądzę, ze lekkim nietaktem było odebranie Mamie Jej święta (powiedziała ta, która dziecię powiła w rocznicę ślubu )
No, po prostu: sto lat!
Jednak sądzę, ze lekkim nietaktem było odebranie Mamie Jej święta (powiedziała ta, która dziecię powiła w rocznicę ślubu )
Życzenia i życzenia , Mateusz to kiedy oblewamy
Mat ... kolejnej osiemnastki.. w naszym towarzystwie
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Na urodzinki się spóźniłam ,ale z OKAZJI ŚWIĘTA MĘŻCZYZN PRAGNĘ CI ZŁOŻYĆ ŻYCZENIA WSZYSTKIEGO NAJ ,NAJ .
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Oj...ja gapa....a tu ktoś miał urodzinki wszystkiego dobrego-i szybkiej wiosenki u Ciebie
- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Ja Tobie życzę aby już wiosna wróciła
a i Ty waracaj nie baluj tyle
a i Ty waracaj nie baluj tyle
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mateuszu a gdzie Ty się podziewasz ?
- Matemax
- 1000p
- Od: 14 sty 2010, o 19:27
Witajcie, Dziękuję Wam wszystkim za piękne życzenia, jestem mile zaskoczony!
Nie wiem jak u was ale u mnie w tej chwili pada śnieg na całego, i znowu mnie czeka odśnieżanie, doszła mi jeszcze we wtorek paczka z liliami i floksami, ładnie wszystko zapakowane nawet już coś wypuszcza, kany i begonie wstydliwie też się pokazują, jedynie nie wychodzą kobee i petunie, chyba pójdą na spacer na zewnątrz Trochę mi koloru teraz dodaje hipcio z trzema trąbami, drugi też może za dwa tygodnie zakwitnie, ale martwi mnie to, że zauważyłem chyba wciorniastki na ich liściach i młode larwy, nie wiem skąd się wzięły a miałem z nimi kilka lat spokoju przynajmniej w domu, boję się, że mogą zainfekować inne doniczkowe Oj decis pójdzie w ruch
Nie wiem jak u was ale u mnie w tej chwili pada śnieg na całego, i znowu mnie czeka odśnieżanie, doszła mi jeszcze we wtorek paczka z liliami i floksami, ładnie wszystko zapakowane nawet już coś wypuszcza, kany i begonie wstydliwie też się pokazują, jedynie nie wychodzą kobee i petunie, chyba pójdą na spacer na zewnątrz Trochę mi koloru teraz dodaje hipcio z trzema trąbami, drugi też może za dwa tygodnie zakwitnie, ale martwi mnie to, że zauważyłem chyba wciorniastki na ich liściach i młode larwy, nie wiem skąd się wzięły a miałem z nimi kilka lat spokoju przynajmniej w domu, boję się, że mogą zainfekować inne doniczkowe Oj decis pójdzie w ruch
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Witaj u mnie akurat był malutki mrozik w nocy ,teraz już idzie na plus,
mgła ,zapowiadali deszcze ze śniegiem .
Na mojej przezimowanej fuksji,jednej z dwóch przeżyły też mszyce .
Zauważyłam je jak wypuściła spore odrosty,więc prysznic im robię na razie.
Na żadnej innej roślince nie ma żadnego paskudztwa tylko na tej jednej,ale pamiętam,
że tamtej wiosny właśnie walczyłam ostro z mszycami na tej fuksji,kwitła jednak pięknie
Wciornastek na razie moim roślinkom nie stanął na drodze,a Ty działaj ze swoim ,bo szkoda kwiatów
mgła ,zapowiadali deszcze ze śniegiem .
Na mojej przezimowanej fuksji,jednej z dwóch przeżyły też mszyce .
Zauważyłam je jak wypuściła spore odrosty,więc prysznic im robię na razie.
Na żadnej innej roślince nie ma żadnego paskudztwa tylko na tej jednej,ale pamiętam,
że tamtej wiosny właśnie walczyłam ostro z mszycami na tej fuksji,kwitła jednak pięknie
Wciornastek na razie moim roślinkom nie stanął na drodze,a Ty działaj ze swoim ,bo szkoda kwiatów
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Mati ...ale masz gości z życzeniami (zdrówka ),torcik by się nadał...I u Ciebie pojawiły się paskudy ...u mnie mszyce ,ale zlikwidowałam już ,ale gdzie nie gdzie pojawiają się białe muszki ,a te to już bardzo trudne do wytępienia...
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- Matemax
- 1000p
- Od: 14 sty 2010, o 19:27
Nie wiem czemu ale jakoś ja wolę np. mszyce, niż te wciorniastki, muszki czy tarczki.
Nie chcę opryskiwać w domu to wynoszę do piwnicy i tam robię kwarantannę, z fuksji taż by mi się przydało zrobić sadzonki, z siewami muszę chyba poczekać do poł kwietnia jak tunel postawię, bo w domu już miejsca brakło
Nie chcę opryskiwać w domu to wynoszę do piwnicy i tam robię kwarantannę, z fuksji taż by mi się przydało zrobić sadzonki, z siewami muszę chyba poczekać do poł kwietnia jak tunel postawię, bo w domu już miejsca brakło
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Wcale się nie dziwię