Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
- kasiatt
- 200p
- Od: 16 lut 2011, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
Małgosiu to harowałaś ja wół , efekty widać
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgosiu widzę, że świąteczne porządki już za Tobą W domku świeżo i czyściutko, można poświęcić się ogródkowi
Pięknie wyglądają te kolorowe kamienie na rabatach , uwielbiam kamień i drewno w ogrodzie
Pięknie wyglądają te kolorowe kamienie na rabatach , uwielbiam kamień i drewno w ogrodzie
-
- 1000p
- Od: 1 paź 2009, o 18:56
Małgosiu, rabatka bardzo fajnie Ci wyszła. Masz bardzo dużo pomysłów, a ja jakoś oklapłam... Podziwiam Twoją energię, chociaż Ty powinnaś troszkę dać sobie luzu po chorobie. Nic sie nie stanie, jak mycie okna podzieliłabyś na 2 dni. Po chorobie nie można się przemęczać.
Ja miałam w ubiegłym tygodniu powera i umyłam na raz 8 okien i 1 podwójne drzwi balkonowe i jedne pojedyncze. Ja to muszę korzystać jak mam zapał, zauważyłam,że szybciej mi wtedy idzie praca, nie męczę sie tak. Zostało mi jeszcze 5 okien w domu na piętrze i 3 od piwnicy, ale czekam na natchnienie. jak nie przyjdzie, to umyję po Świętach-albo córkę zagonię.Doszłam do wniosku,że nie jest to takie ważne. Nie ma co sie przemęczać, bo potem w Święta człowiek zmęczony.
Ja miałam w ubiegłym tygodniu powera i umyłam na raz 8 okien i 1 podwójne drzwi balkonowe i jedne pojedyncze. Ja to muszę korzystać jak mam zapał, zauważyłam,że szybciej mi wtedy idzie praca, nie męczę sie tak. Zostało mi jeszcze 5 okien w domu na piętrze i 3 od piwnicy, ale czekam na natchnienie. jak nie przyjdzie, to umyję po Świętach-albo córkę zagonię.Doszłam do wniosku,że nie jest to takie ważne. Nie ma co sie przemęczać, bo potem w Święta człowiek zmęczony.
Anna
Mój ogród...
Mój ogród...
- Atka-a1
- Od: 28 kwie 2009, o 09:58
Ale masz dobrze, napracowałaś się, ale mieszkanie jak malowane. Później tylko ogarniesz rynek, jak mówi moja teściowa i Święta
A gosia chyba dalej sprządta bo coś cicho strasznie
- Atka-a1
- Od: 28 kwie 2009, o 09:58
Teraz w ogrodzie pewnie pracuje.Lucy2na pisze:A gosia chyba dalej sprządta bo coś cicho strasznie
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Jestem , jestem,ale jestem tak zmęczona,że nic mi się nie chce.Dzisiaj popracowałam trochę w ogrodzie.Kupiłam nastepne tulipany i na rynku dalię karłową piękny pomarańczowy kolor, jutro zrobię zdjęcie.Nie chce mi się juz myż okien, majster po niedzieli bedzie fugował parapety to może dopiero wtedy resztę umyję,a jak zrobię to po świętach,też nic się nie stanie.
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A kto powiedział ,że na święta trzeba myć okna i przewracać dom do góry nogami ? Po świętach , też można umyć i nic się nie stanie . Goście , gdy przychodzą , patrzą na stół , a nie do okien .
Ja do tej pory umyłam tylko trzy okna , zostało jeszcze 12 okien , mniejszych i większych . Mam to gdzieś , będę myła , pucowała wszystko naraz , a za chwilę padnę i takie będą święta . Małgosiu , my za dużo bierzemy na siebie , bo chcemy mieć wypacykowane i w domu i w ogrodzie .Przecież nie mamy 20 , ani 30 lat . To tylko nam się wydaje , że możemy wiele . A organizmu nie da się oszukać , niestety .
Ja do tej pory umyłam tylko trzy okna , zostało jeszcze 12 okien , mniejszych i większych . Mam to gdzieś , będę myła , pucowała wszystko naraz , a za chwilę padnę i takie będą święta . Małgosiu , my za dużo bierzemy na siebie , bo chcemy mieć wypacykowane i w domu i w ogrodzie .Przecież nie mamy 20 , ani 30 lat . To tylko nam się wydaje , że możemy wiele . A organizmu nie da się oszukać , niestety .
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Oj wiem Jagódko, tym bardziejże w moje okna nikt nie zagląda, gości też nie będę miała.Dam sobie odpust,wole posiedzieć na łweczce w ogródku.
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
...Ja na Świeta myję jedno okno hi hi od ulicy...co by nie powiedzieli że baba brudas...
...no trzeba widzieć jacy goście idą... a reszta jak bedę miała dobry humor...
..na razie jest praca w ogródku...
...no trzeba widzieć jacy goście idą... a reszta jak bedę miała dobry humor...
..na razie jest praca w ogródku...
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu i tego się trzymaj ! Wyluzuj , zrób się na bóstwo , a co , nam się już nic nie należy ?
Lucyna , jak Malina , Dana goni po ogrodzie we futrze , a my to co ? Sroce spod ogona wyskoczyły ?
Lucyna , jak Malina , Dana goni po ogrodzie we futrze , a my to co ? Sroce spod ogona wyskoczyły ?
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mnie się też wydawało, że nie będę miała gości, a tu zapowiada się piątka... chyba czas brać się do przygotowań, a nie tylko ogród i ogród... ;)
(no ale jeśli robię rabatę przed domem, to też jakieś świąteczne porządki, prawda?)
(no ale jeśli robię rabatę przed domem, to też jakieś świąteczne porządki, prawda?)
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4