Ogród IGI.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród IGI.
Woowwww......ale zakupy......
Śliczne rho, faktycznie grzech nie kupić....
Iguś a jak żuraweczki przezimowały , są jakieś traty ?
Czy coś jeszcze padło Ci tej zimy ?
Śliczne rho, faktycznie grzech nie kupić....
Iguś a jak żuraweczki przezimowały , są jakieś traty ?
Czy coś jeszcze padło Ci tej zimy ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AnowiB
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2010, o 14:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iguś miałam różanecznika
"bernstein".. miał lekko kremowo-pomarańczowo-łososiowy kolor...rosnął bardziej wszerz niż w górę...
"bernstein".. miał lekko kremowo-pomarańczowo-łososiowy kolor...rosnął bardziej wszerz niż w górę...
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
Witaj Igo - w ten wiosenny dzień
Piękne zakupy - ja dopiero na takie w kwietniu się wybiorę . Różanecznik bardzo ciekawy
Piękne zakupy - ja dopiero na takie w kwietniu się wybiorę . Różanecznik bardzo ciekawy
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
TY zrobiłaś zakupy i ja też...tyle że ja przypadkiem
Gratulacje dla Piotrka za cudne zdjęcie...jak on to zrobił
Gratulacje dla Piotrka za cudne zdjęcie...jak on to zrobił
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Piotrek to pewnie jest lunatykiem
Nawet Twardowskiego widać.
Nawet Twardowskiego widać.
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
:P Iga, gdzieś upolowała takie piękne RH. Ja muszę kupić 2-3 szt. Bedę uporczywie na nie polować. życzę!!!
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Tosiu, RH , z Włocławka.
Olu, lunatykiem nie , ale zdjęcia robił w pidżamie i trochę zmarzł.
Grażynko, moje zakupy też przypadkiem, wcale nie planowane.
Miriam, witaj, na RH nabrałam ochoty jak się przekonałam ,ze właściwie dobrane odmiany u mnie rosną.
Iwonko, ja mam już sporo ,a le to młodzież , jak urosną sosny , będziemy zmieniać powoli nasadzenia.
Grażynko, takich typowych strat nie widzę, co miało paść, padło w zeszłym roku, ale jest kilka roślin do mocnego cięcia. Niektóre RH, wszystkie azalie japońskie, posłonki.Wśród żurawek na razie nie widzę problemów, na razie tylko kilka Mint Julep się nie obudziło, reszta wykazuje oznaki życia, a mam ich sporo.
Jolu, u nas też były chmury, ale przelotne.
Olu, lunatykiem nie , ale zdjęcia robił w pidżamie i trochę zmarzł.
Grażynko, moje zakupy też przypadkiem, wcale nie planowane.
Miriam, witaj, na RH nabrałam ochoty jak się przekonałam ,ze właściwie dobrane odmiany u mnie rosną.
Iwonko, ja mam już sporo ,a le to młodzież , jak urosną sosny , będziemy zmieniać powoli nasadzenia.
Grażynko, takich typowych strat nie widzę, co miało paść, padło w zeszłym roku, ale jest kilka roślin do mocnego cięcia. Niektóre RH, wszystkie azalie japońskie, posłonki.Wśród żurawek na razie nie widzę problemów, na razie tylko kilka Mint Julep się nie obudziło, reszta wykazuje oznaki życia, a mam ich sporo.
Jolu, u nas też były chmury, ale przelotne.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Iguś zakupy rewelacja Ja chcę dokupić kilka wielkokwiatowych azalii, ale czekam na kwitnienie, bo już kilka wpadek miałam i w tej chwili mam np 3 takie same Rh, mimo, ze każdy miał być zupełnie inny Pewnie i ze 2 Rh też będę musiała dokupić, bo wymyśliłam, ze podkasam spódniczkę mojej wielkiej tui i będę miała świetne miejsce na Rh i azalie. Już jeden w sąsiedztwie rośnie i świetnie sobie radzi, wiec dosadzę mu rodzinkę Ogródek -gdy mały- to trzeba kombinować, żeby móc wcisnąć więcej roślinek
-
- Kontakt:
Agnieszko, to kombinujesz jak ja.Ja od zeszłego roku podcinam iglaki, a pod spód sadzę RH. Pan się zaklinał na zgodność odmianową.
Wczoraj w Lidlu udało mi się kupić mączkę rogową.Jak była na południu, to my nie mieliśmy.Dziś dostałam wiadomość.
W czwartek pierwsza dostawa roślinek.
Wczoraj w Lidlu udało mi się kupić mączkę rogową.Jak była na południu, to my nie mieliśmy.Dziś dostałam wiadomość.
W czwartek pierwsza dostawa roślinek.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
No i na takie info czekałam .
Ma lista prawie kompletna choć może Cię nieco zaskoczyć .
Ma lista prawie kompletna choć może Cię nieco zaskoczyć .
-
- Kontakt:
To wysyłaj listę, bo ja na razie zamykam na czwartek. Ale Ty i tak chcesz nowości, to mają czas.
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
A u mnie drugi dzień słonecznie i ciepło tylko ten wiatr trochę za mocny ale za to już wypił wodę z wszystkich dołeczków ,, Jak tak będzie to jutro biorę się za ogródek bo do tej pory wpadałam po kostki i nie chciałam wgnieść kwiatów ale za to już posiałam w szklarni wszystkie jednoroczne i byliny ..
Ja w tym roku zamawiam tylko ciemierniki , wszyscy się nimi chwalą a ja tylko 4 mam malutkie siewki i nie wiem kiedy zakwitną ..ale mam przygotowane miejsce pod bukiem ,,, .. chyba już sobie zamówiłam u ciebie ...
Ja w tym roku zamawiam tylko ciemierniki , wszyscy się nimi chwalą a ja tylko 4 mam malutkie siewki i nie wiem kiedy zakwitną ..ale mam przygotowane miejsce pod bukiem ,,, .. chyba już sobie zamówiłam u ciebie ...
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Pożalę się Igo ,że mi sarny skróciły wszystkie azalie japońskie do różaneczników się nie dobrały a może im nie smakują?zapomniałam popatrzeć do azalii wielkokwiatowych ...to pierwszy raz się zdarzyło..A żurawki u mnie różnie jak na razie wyglądają, jedne lepiej inne gorzej ale jeszcze czas na lamenty , trzeba poczekać..róże też do kopczyków czarne u niektórych zielone prześwity dołem...zobaczymy , czas wszystko pokaże z czym trzeba będzie się pożegnać ale rośliny, rzecz nabyta takie straty można przeżyć.