Tam gdzie szumią brzozy
- Shire
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 kwie 2016, o 21:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Tam gdzie szumią brzozy
Cześć Magdo, przyciągnął mnie malowniczy tytuł Twojego wątku (kocham brzozy!), a potem zatrzymał widok ceglanego pięknego muru, skrzynie z warzywami, brzózki w ogrodzie, koty... Pozwól, że będę zaglądać, bo to moje klimaty, choć z bólem serca z racji życiowych okoliczności zamieniłam je na ROD i mieszkanie w bloku. Pozdrawiam!
- mmudant
- Od: 19 mar 2011, o 11:15
Tak, wszystkie z dzisiaj ... nawet mniszek jeden zabłąkany i stokrotka ...
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Magdo, przepiękny zakątek stworzyłaś zmiana ogromna widzę, że wiosna już u Ciebie również zawitała, musimy trzymać tylko kciuki żeby rośliny przetrwały do prawdziwej wiosny Będę zaglądał pozdrawiam
-
- Od: 3 gru 2017, o 14:02
Cześć
Piszę w Twoim wątku pierwszy raz,ale to nie oznacza że ostatni Po pierwsze-zauroczyła mnie ta drewniana stodoła (to stodoła ) obrośnięta winogronem,po prostu cudo A jaki wypielęgnowany ogródeczek...nie to co mój A tytuł wątku jest bliski mojemu sercu -też mam brzozy,nawet nie wiem ile -mają około 5-6m wysokości
Pozdrawiam
Piszę w Twoim wątku pierwszy raz,ale to nie oznacza że ostatni Po pierwsze-zauroczyła mnie ta drewniana stodoła (to stodoła ) obrośnięta winogronem,po prostu cudo A jaki wypielęgnowany ogródeczek...nie to co mój A tytuł wątku jest bliski mojemu sercu -też mam brzozy,nawet nie wiem ile -mają około 5-6m wysokości
Pozdrawiam
- mmudant
- Od: 19 mar 2011, o 11:15
Iwonka1 - tak, te 'czerwone łapki' to oczary. Bardzo je lubię za te kwiaty o tej porze roku, którym mróz nie straszny i które swoim pojawieniem się mówią, że warto czekać na wiosnę ...
maniolek - dzięki, i czekamy na wiosnę... mam nadzieję, że dzisiejszy mróz (ponad -8oC) nie zaszkodził tak bardzo nabrzmiałym pakom na drzewach i krzewach ...
julian - tak, to stodoła... winogron za bardzo się już rozrasta, trzeba by go jakoś opanować, ale nie mam pojęcia jak go prowadzić. A brzozy ... lubię bardzo
maniolek - dzięki, i czekamy na wiosnę... mam nadzieję, że dzisiejszy mróz (ponad -8oC) nie zaszkodził tak bardzo nabrzmiałym pakom na drzewach i krzewach ...
julian - tak, to stodoła... winogron za bardzo się już rozrasta, trzeba by go jakoś opanować, ale nie mam pojęcia jak go prowadzić. A brzozy ... lubię bardzo
-
- Od: 3 gru 2017, o 14:02
Według mnie winogrono jest najpiękniejsze (z pokroju) kiedy samo rośnie i nikt mu nie przeszkadza...chyba żeby zebrać winogrono to...można przeszkodzić Jeśli miałbym więcej miejsca,gdzie rośnie moje winogronko nie przycinałbym go
Pozdrawiam i życzę
Pozdrawiam i życzę
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Piękne zdjęcia U mnie też zimno, ale bez takich śliczności na roślinach. Fajny gość Cię odwiedził. Takiego widuję tylko wysoko na drzewie w lesie. A najczęściej tylko go słyszę
- Shire
- Od: 3 kwie 2016, o 21:33
I dzięcioł i oszronione roślinki cudne. Pozdrawiam serdecznie!
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
Magdo wiosna przyjdzie nie ma się co martwić lepiej późno niż za wcześnie uuu jaki gość Cię odwiedza Pan Dzięcioł u mnie raczej nie uświadczę raczej takich widoczków