Mój jednoroczny ogród - zuzia55
- zuzia55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Wszystkich! Dzis solidnie pracowałam w ogrodzie,gdzie dosiewałam buraczki oraz musiałam opryskac od mszyc róże i młode sadzonki brzózek oraz zrobiłam kilka zdjęc dalszej częsci mojej działki,która ma szerokości około 30 m a długości około 400m. To są dalsze widoczki działki za budynkami gospodarczymi w kierunku rzeki.
A teraz coś kolorowego
A to mój obrońca
A teraz coś kolorowego
A to mój obrońca
Zuziu piękne pejzaże i jeszcze ta rzeczka. Mam nadzieję, że ona jest dość daleko od domu i rekreacyjnej części działki i w przypadku podniesienia się jej poziomu nie ma zagrożenia powodzią. Ja jestem ostatnio na to bardzo wyczulony
Kwitnące wspaniałe. A co to za roślina na pierwszym zdjęciu, z serii kolorowe
Z takim obrońcą, to nieproszonych gości raczej nie będzie, chyba, że ktoś chce poczuć na nodze, albo i gdzie indziej ścisk jego szczęki
Pozdrowionki
Kwitnące wspaniałe. A co to za roślina na pierwszym zdjęciu, z serii kolorowe
Z takim obrońcą, to nieproszonych gości raczej nie będzie, chyba, że ktoś chce poczuć na nodze, albo i gdzie indziej ścisk jego szczęki
Pozdrowionki
- zuzia55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Rzeka jest jakies 350m od domu,ale w dużym obniżeniu,gdzie obok niej jest planowany mały stawik z molo,bo działka jest z dostępem do rzeki wiec zalewanie nie grozi.A na pierwszym zdjeciu to tulipan,odmiany nie znam Oto kilka dalszych zdjątek z mojej działki z zapytaniem co to za pnącze jest na ostatnim zdjęciu,rośnie szybko a koleżanka od której go dostałam stwierdziła "ma kwiatki podobne do bawełny" Pozdro z Lubelszczyzny