Zielony kącik adamanny
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ta "rybka" to nagarbia
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
- adamanna
- Od: 24 kwie 2008, o 23:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
oj chyba dostane szlaban na swobodne wyjścia hihihi.... znowu byłam na targu.... i kolejny skrętniczek zamieszkał w mojej sypialni...a oto on
a wieczorkiem już wraz z moją drugą połową wybrałam się na zakupy do reala ... a tu niespodzianka świeża dostawa roślinek i jak łatwo się domyślić z pustymi rękami nie wróciliśmy hiihihi
a wieczorkiem już wraz z moją drugą połową wybrałam się na zakupy do reala ... a tu niespodzianka świeża dostawa roślinek i jak łatwo się domyślić z pustymi rękami nie wróciliśmy hiihihi
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No bomba !! Kolor skrętnika jest cudny A peperomka jaka śliczna...o storczykach nie wspomnę
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Pozdrawiam, Ola
- adamanna
- Od: 24 kwie 2008, o 23:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
basga - kupiłam tylko jednego ..... ale ceny tych roślinek są dość stałe.... więc nic straconego :P :P a poza tym musze mieć jakiś pretekst do zakupów hiihi a tak to się będzie nazywało ,że takiego kolorku jeszcze nie mam
ps. a jak roślinka się u mnie przyjmie i troszke podrośnie to liska już masz.... a kolor jest faktycznie niesamowity na zdjęciu tego nie widać ...taki ciemny głęboki bordowy
ps. a jak roślinka się u mnie przyjmie i troszke podrośnie to liska już masz.... a kolor jest faktycznie niesamowity na zdjęciu tego nie widać ...taki ciemny głęboki bordowy
Przez te Wasze skrętniki mnie skręca... z chcicy na nie ;) Gdzie się toto kupuje? Mam dziwne wrażenie, że zaczynam nowe polowania
Kolorek niesamowity
Kolorek niesamowity
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2