Konkurs - Najlepszy kibic
- judyta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Polska-Austria 2:1, ale łatwo nie będzie.
serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
- judyta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
Dzięki Priam za słowa uznania, byłam blisko..a tak chciałam obstawić 0:2 dla Niemców, ale jakoś mi się niepatriotycznie i głupio zrobiłoPriam pisze:Jedynie Judyta dobrze obstawiła - punkt dla Ciebie
Teraz ja zaczynam. Obstawiamy wynik meczu Polska-Austria
Mój typ to 2:0 - to jest mecz o wszystko- teraz wygramy, przegramy, albo zremisujemy- nie mogłem się powstrzymać. Polacy muszą wygrać ten mecz jeśli chcą mieć szansę na wyjście z grupy!
serdecznie pozdrawiam, judyta.
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
To są mistrzostwa świata i nie ma czasu na sentymenty. oczywiście że w każdym z nas jest nadzieja na awans Polski i wszyscy oczekujemy zwycięstw Polaków należy jednak zauważyć, że w tych mistrzostwach nie ma słabych drużyn w końcu jest ich tylko 16! Jednak oglądając wczoraj mecz Holandia - Włochy stwierdziłem że daleko nam do Holendrów. Kibicuję im
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Czyli tym razem nikt z nas nie trafił, było 1:1. Tylko cud może nam pozwolić na awans z grupy. Niemcy muszą przegrać z Austrią , a my musimy wygrać z Chorwacją (jest możliwość wygrania z Chorwacją bo oni wychodzą już na 100% z grupy więc mogą zagrać 2 składem, ale czy Niemcy ulegną Austrii- szczerzę wątpię).