Moja kolekcja
- Wanda
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 mar 2008, o 11:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja sobie w nowej chałupce w dziennym z aneksem kazałam specjalny katafalk na kwiaty zrobić, ale niestety, pan mąż ustawił na nim telewizor, bo tu ma blisko do kuchni i w ogóle tu mu lepiej, niż w salonie. Całe życie toczy się teraz w tym dziennym, gościom tez tu lepiej, bo jest wyjście na dużą loggie i właściwie to nie wiem po co ten salon.
Raj dla oczu w tym twoim storczykowym krolestwie,znow mam ochote na nastepne storczyki (a to wszystko twoja wina) .niedalej jak tydzien temu kupilam 2 ,zielony w 'kropeczki i wlasnie taki sam jak twoj bordowy ale w sklepie jeszcze sporo zostalo wiec chyba poczekam az malzonek pojedzie do pracy a ja na????? zakupy storczykowe
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Mambo, jestem pod OGROMNYM WRAŻENIEM Twojej kolekcji
Niesamowite że w tak krótkim czasie udało Ci się zgromadzić 50 okazów i to tak różnorodnych
Znalazłam wśród nich trzy bliźniaki moich (seledynowy w różowe prążki, żółty nakrapiany i kremowo-różowy piegusek ) oraz całe mnóstwo takich które bym chciała mieć u siebie na parapecie (lub raczej szafce bo na parapecie już się nie mieszczą )
Również czekam na więcej fotek, bo te Twoje storczyki to raj dla oczu
Niesamowite że w tak krótkim czasie udało Ci się zgromadzić 50 okazów i to tak różnorodnych
Znalazłam wśród nich trzy bliźniaki moich (seledynowy w różowe prążki, żółty nakrapiany i kremowo-różowy piegusek ) oraz całe mnóstwo takich które bym chciała mieć u siebie na parapecie (lub raczej szafce bo na parapecie już się nie mieszczą )
Również czekam na więcej fotek, bo te Twoje storczyki to raj dla oczu
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Mamba
- Od: 25 cze 2008, o 21:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam po małej przerwie i dziękuję za miłe słowa
Renata75 - postaram się zrobić zdjęcie stolika i pokazać jak wygląda u mnie
Marta c - znam to uczucie, też jak się tak napatrzę na zdjęcia, mam chęć na nowe zakupy
Jeanne - udało mi się zgromadzić taką ilość kwiatów, dzięki częstym " polowaniom" na nie i nieodpartej chęci posiadania nowych okazów . Poza tym, są wśród nich 2 keiki, które rosną już samodzielnie.
Chcę Wam dziś pokazać trochę starszych zdjęć, może nie są najlepszej jakości, ale pokazują różnorodność moich kwiatów. Część z nich już nie kwitnie, albo przygotowuje się do ponownego kwitnienia. Nie są to oczywiście wszystkie jakie mam , ale wkrótce zrobię zdjęcia pozostałym.
Renata75 - postaram się zrobić zdjęcie stolika i pokazać jak wygląda u mnie
Marta c - znam to uczucie, też jak się tak napatrzę na zdjęcia, mam chęć na nowe zakupy
Jeanne - udało mi się zgromadzić taką ilość kwiatów, dzięki częstym " polowaniom" na nie i nieodpartej chęci posiadania nowych okazów . Poza tym, są wśród nich 2 keiki, które rosną już samodzielnie.
Chcę Wam dziś pokazać trochę starszych zdjęć, może nie są najlepszej jakości, ale pokazują różnorodność moich kwiatów. Część z nich już nie kwitnie, albo przygotowuje się do ponownego kwitnienia. Nie są to oczywiście wszystkie jakie mam , ale wkrótce zrobię zdjęcia pozostałym.
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Mambo, i kolejne 2 takie jak moje też staram sie "polować" ale moje własne fundusze niestety czasem nie starczają a mama mnie hamuje przy kupowaniu nowych okazów
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Mamba
Smoczyco,
też masz imponującą i zachwycającą kolekcję ;:6 Właśnie mnogość kolorów i wzorów kwiatów powoduje, że nie możemy się im oprzeć, a nasze zbiory powiększają się w zastraszającym tempie. A najsumtniejsze jest w tym to, że brakuje miejsca w mieszkaniu, a chęć posiadania nowych okazów wcale się nie zmniejsza. Pozdrawiam
też masz imponującą i zachwycającą kolekcję ;:6 Właśnie mnogość kolorów i wzorów kwiatów powoduje, że nie możemy się im oprzeć, a nasze zbiory powiększają się w zastraszającym tempie. A najsumtniejsze jest w tym to, że brakuje miejsca w mieszkaniu, a chęć posiadania nowych okazów wcale się nie zmniejsza. Pozdrawiam
- Mamba
Hej dawno mni tu nie było, chociaz na bieżąco śledziłam forum, jednak nie mogłam umieścić nowych zdjęć z powodu chwilowego braku dostępu do aparatu. Ale dziś w końcu udało mi się odrobić zaległości i mogę pokazać dalszą część moich ulubueńców ;:94 Częśc z prezentowanych storczyków jest nowa, a część zaczęla dopiero kwitnąć.