Konkurs AF lipiec 2008
Możecie jak najbardziej pisać za co na kogoś głosujecie, Erazmowi chodziło o to że jak już ktoś jest zgłoszony to by nie powielać tego tzn. nie pisać że również się jest za tą samą osobą, reasumując jeśli chcemy kogoś zgłosić zgłaszamy i możemy napisać za co a jak już ktoś jest zgłoszony nie piszemy o tej samej osobie.liska pisze:Czyli, że nie możemy pisać za co kogoś podajemy do konkursu??? buuuuuuuuuErazm pisze:Proszę podawać tylko kandydatury.
Ok. Rozumiem.Przemo pisze:Możecie jak najbardziej pisać za co na kogoś głosujecie, Erazmowi chodziło o to że jak już ktoś jest zgłoszony to by nie powielać tego tzn. nie pisać że również się jest za tą samą osobą, reasumując jeśli chcemy kogoś zgłosić zgłaszamy i możemy napisać za co a jak już ktoś jest zgłoszony nie piszemy o tej samej osobie.liska pisze:Czyli, że nie możemy pisać za co kogoś podajemy do konkursu??? buuuuuuuuuErazm pisze:Proszę podawać tylko kandydatury.
To przepraszam, że podpisałam się pod kandydaturą, która już była. Na przyszłość będę wiedziała.
Proszę więc o wykasowanie mojego postu, który jest niezgodny z regulaminem i Informacją z dn. 2007-11-07 (którą dopiero doczytałam.)
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.