Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Jadziu. Wprosiłam sie do Ciebie na gofry. Pysznie wyglądają. ;:8 Jadziuniu róża jest prześliczna-napisz czy ją przycinasz jak przekwitnie?? Piwonie też piękne, psiaki rewelka. Co Ty sie dołujesz??/ Szybko Ci minie jak już tu zasiedzisz się, zobaczysz. Pozdrawiam serdecznie i czekam na jeszcze więcej fotek. Zajrzę znów. Papap
Dziękuję pięknie ,że nas odwiedziliście cieszę się ,że goferki smakowały
To może teraz po małej czarnej co Wy na to
*giga *ja jak tylko zauważę ,że jakiś kwiatek na róży przekwitł to urywam ręką tam gdzie nie muszę używać sekatora to nie używam .Jesienią robię ciecie i formowanie całego krzaczka zostawiam tylko mocne pędy i to wszystko i oczywiście wiosną dokarmiam .
*hal1959* tak to jest śmietana 30% jak szaleć to szaleć co sobie będę żałować
*asiula *pytałaś gdzie mieszkam koło Ełku piękne miasto
*haniu55* to jest kamień i cegła
Pozdrawiam
To może teraz po małej czarnej co Wy na to
*giga *ja jak tylko zauważę ,że jakiś kwiatek na róży przekwitł to urywam ręką tam gdzie nie muszę używać sekatora to nie używam .Jesienią robię ciecie i formowanie całego krzaczka zostawiam tylko mocne pędy i to wszystko i oczywiście wiosną dokarmiam .
*hal1959* tak to jest śmietana 30% jak szaleć to szaleć co sobie będę żałować
*asiula *pytałaś gdzie mieszkam koło Ełku piękne miasto
*haniu55* to jest kamień i cegła
Pozdrawiam
- Pauzalka
- 500p
- Od: 15 wrz 2006, o 09:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Róża prześliczna Pieski słodkie, nie robią szkód? Ja przy swoim muszę mieć wszystko opłocone.
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
Witaj Jadziu Róża jest naprawdę piękna. Ja swój powojnik posadziłam na balkonie i chyba słońce mu zaszkodziło bo zrobił się brązowy i usechł, ale pomalutku odbija, są już zielone listki, na jesień przesadzę go do ogrodu. Mazury są przepiękne, byłam tam kilka razy. Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogródka.
Witam
*Pauzalka*pieski nie robią żadnych szkód są uczone od małego że na posesji nie robimy kupy i nie obsikujemy roślin oprucz Tekli i Gucia jest jeszcze Sisi kundeleczka ,Brutusek mój najukochańszy kundelek który ma 17 lat i pinczerek Baron .I oczywiście kotki jest ich 6 szt jak będziecie chciały to wam przedstawię wszystkich bo to jeszcze nie koniec zwierzyńca
*Olaga 00* masz rację Mazury są piękne a zwłaszcza Ełk i okolice
*Wisienka* Ten mur już stał miał otaczać posesję ale wiesz jak to jest ziemi ciągle mało więc jesteśmy za murem tam znajduje się ogród .
A tak w ogóle to my tam pracujemy z mężem nasza praca polega na opiekowaniu się posesją a,że szefowa super kobita zjawia się raz w roku na parę dni i wszystko się jej podoba ,to robota jest super .
*KDanusia * mam kochanie więcej róż i chętnie się pochwale chociaż powiem Wam szczerze ,że moja miłość do róż trwa od nie dawna .
takie cudo które pachniało pięknie i bardzo intensywnie
Tych kwiatów chyba nie muszę przedstawiać to moje kochane malweczki
Nie wiem co to jest ale pani w sklepie
mówiła ,że to złoty deszcz
Moje kochane oleandry 3 lata temu były takie malutkie a teraz zobaczcie sami mam 2 sztuki
Migdałek dawno przekwitł ale co tam prawda ,że był piękny
No to jeszcze raz malweczki one są takie piękne ,że nie sposób im się oprzeć w tle widać dom gdzie mieszkamy
Nie wiem jak się nazywa ale wiem ,że jest pnąca i bardzo mi się podoba
Tradycyjnie nie wiem jak się nazywa
To może skończę żeby Was nie zanudzać .Pozdrawiam
*Pauzalka*pieski nie robią żadnych szkód są uczone od małego że na posesji nie robimy kupy i nie obsikujemy roślin oprucz Tekli i Gucia jest jeszcze Sisi kundeleczka ,Brutusek mój najukochańszy kundelek który ma 17 lat i pinczerek Baron .I oczywiście kotki jest ich 6 szt jak będziecie chciały to wam przedstawię wszystkich bo to jeszcze nie koniec zwierzyńca
*Olaga 00* masz rację Mazury są piękne a zwłaszcza Ełk i okolice
*Wisienka* Ten mur już stał miał otaczać posesję ale wiesz jak to jest ziemi ciągle mało więc jesteśmy za murem tam znajduje się ogród .
A tak w ogóle to my tam pracujemy z mężem nasza praca polega na opiekowaniu się posesją a,że szefowa super kobita zjawia się raz w roku na parę dni i wszystko się jej podoba ,to robota jest super .
*KDanusia * mam kochanie więcej róż i chętnie się pochwale chociaż powiem Wam szczerze ,że moja miłość do róż trwa od nie dawna .
takie cudo które pachniało pięknie i bardzo intensywnie
Tych kwiatów chyba nie muszę przedstawiać to moje kochane malweczki
Nie wiem co to jest ale pani w sklepie
mówiła ,że to złoty deszcz
Moje kochane oleandry 3 lata temu były takie malutkie a teraz zobaczcie sami mam 2 sztuki
Migdałek dawno przekwitł ale co tam prawda ,że był piękny
No to jeszcze raz malweczki one są takie piękne ,że nie sposób im się oprzeć w tle widać dom gdzie mieszkamy
Nie wiem jak się nazywa ale wiem ,że jest pnąca i bardzo mi się podoba
Tradycyjnie nie wiem jak się nazywa
To może skończę żeby Was nie zanudzać .Pozdrawiam
- Pauzalka
- 500p
- Od: 15 wrz 2006, o 09:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mój piesio też ma swoje miejsca do załatwiania i to nie jest największy problem, tylko to że nie patrzy po czym lezieJadzia1 pisze:Witam
Masz przepiękne malwy, jejku jak Ci zazdroszczę Ja co swoje posieję to wyjdą owszem, ale pare listków i albo je coś zjada albo giną bez wieści, nie mam do nich szczęścia
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka