Ulubione filmy , akcji, komedie, sensacyjne
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Logan Cale
- 10p - Początkujący
- Od: 14 sie 2008, o 21:18
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Jak dla mnie Johnny Deep był równiez rewelacyjny w "Co gryzie Gilberta Grape'a" - choc w tym filmie to Leonardo di Caprio zasługuje na uwagę - rewelacyjnie zagrał swoją rolę.
Bardzo podoba mi się równiez "Don Juan de Marco" a także "Marzyciel".
Natomiast Johnny Deep jako Willy Wonka w "Charlie i fabryka czekolady" - hmmmmmmmmmmmmm .. niezły ;) - ale już nie podobał mi się w "Jeźdźcu bez głowy" - ale przecież każdy ma swój gust, dlatego jest tak różnorodnie, bo jednolitość by nas przybiła ;)
Dziewiąte wrota - również rewelacja - lubię takie filmy - a ten zasługuje na uwagę, gdyż to film Polańskiego ;)
Jest wiele filmów, do których lubię powracać, ale lista ich jest tak długa, że zanudzilibyście się ją czytając ... ;)
Bardzo podoba mi się równiez "Don Juan de Marco" a także "Marzyciel".
Natomiast Johnny Deep jako Willy Wonka w "Charlie i fabryka czekolady" - hmmmmmmmmmmmmm .. niezły ;) - ale już nie podobał mi się w "Jeźdźcu bez głowy" - ale przecież każdy ma swój gust, dlatego jest tak różnorodnie, bo jednolitość by nas przybiła ;)
Dziewiąte wrota - również rewelacja - lubię takie filmy - a ten zasługuje na uwagę, gdyż to film Polańskiego ;)
Jest wiele filmów, do których lubię powracać, ale lista ich jest tak długa, że zanudzilibyście się ją czytając ... ;)
- platynka80
- 500p
- Od: 8 cze 2008, o 22:32
Spacer w chmurach
Gdzie serce twoje
Gwiezdne wojny
Dirty dancing
etc...........
Gdzie serce twoje
Gwiezdne wojny
Dirty dancing
etc...........