Moje kaktusiki i sukulenty - katrina26
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję, miło mi Cię gościć Niektóre niestety szczęśliwe u mnie nie były. Założyłam już drugą część wąteczku. Miał być uaktualnieniem, tylko jakoś coś zawsze mi wypadnie Ale będzie, będzie.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Piękna kolekcja
Piękna, super kolekcja. Gratuluję takich okazów. Strasznie podoba mi się Frithia pulchra i pleiospilos. Są naprawdę super. Tylko pozazdrościć.
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kaktusiki i sukulenciki przepiękne Karinko. Wyglądają na zdrowe i dlatego odwdzięczają się takimi pięknymi kwiatuszkami.
Najbardziej spodobała mi się euphorbia mili i właśnie od dziś zachorowałam na jej posiadanie . Muszę pobiegać po kwiaciarniach, bo targi kaktusów w Łodzi już były .
Pozdrawiam i życzę szybkiego powiększenia kolekcji
Najbardziej spodobała mi się euphorbia mili i właśnie od dziś zachorowałam na jej posiadanie . Muszę pobiegać po kwiaciarniach, bo targi kaktusów w Łodzi już były .
Pozdrawiam i życzę szybkiego powiększenia kolekcji
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- katrina26
- 1000p
- Od: 14 sie 2008, o 12:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję Kasiu, Ale ich kwitnięcie to nie moja zasługa, nie mają jeszcze roku i takie do mnie przywędrowały. Zobaczymy na wiosnę czy im u mnie tak dobrze naprawdę ;)
Co do wilczomlecza lśniącego, to ten czerwony kwitnie mi nieprzerwanie od zakupu. Ostatnio kupiłam białego i czekam na kwiatuszki. Był strasznie wymęczony w kwiaciarni. Dziś go chcę przesadzić.
Dziękuję za życzenia, tylko gdzie ja to wszystko poustawiam
Co do wilczomlecza lśniącego, to ten czerwony kwitnie mi nieprzerwanie od zakupu. Ostatnio kupiłam białego i czekam na kwiatuszki. Był strasznie wymęczony w kwiaciarni. Dziś go chcę przesadzić.
Dziękuję za życzenia, tylko gdzie ja to wszystko poustawiam