Różności doniczkowe -Agii
- miluck
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Agnieszko Fajnie, że pokazałeś nam swoje kwiaty.
Widzę,że choroba fiołkowa i Ciebie zaatakowała .
Fiołeczków Ci przybywa, jak grzybów po deszczu .
Ilością ptaków jaką posiadałaś jestem zaszokowana.
Mój syn miał przez długie lata kanarka"Toffiego",(mile go wspominam) przy jednym ptaszku było co robić ,przy 40 to robota bez końca
Widzę,że choroba fiołkowa i Ciebie zaatakowała .
Fiołeczków Ci przybywa, jak grzybów po deszczu .
Ilością ptaków jaką posiadałaś jestem zaszokowana.
Mój syn miał przez długie lata kanarka"Toffiego",(mile go wspominam) przy jednym ptaszku było co robić ,przy 40 to robota bez końca
- Agii
- Od: 2 lip 2008, o 20:59
Witajcie Dzięki serdeczne, że tak licznie mnie nawiedziłyście. Fotki jakieś się znajdą a jak sie nie znajdą to z czasem zrobię Przy ptakach była masa pracy.Kto nie ma tego we krwi to wymięknie z czasem.Jak to moja mama mówiła że z głupoty się nie wyrasta. Pocieszam się tym, że jak dzieci mi z gniazda wyfruną to znów będę miała swoją hodowlę( za jakieś naście lat ) na razie pocieszam się kwiatkami. Życie człowieka ,który nie ma jakiejś pasji jest bardzo ubogie.na razie tylko jedno znalazłam z czasów kiedy mieszkaliśmy jeszcze w bloku. Moje leciwe nimfy
- darla80
- 1000p
- Od: 29 sie 2008, o 10:18
Ciekawa kolekcja :o
Gratuluję kaktusika-sama mam kilka od nasionka(od 7-8 lat)lecz nigdy mi nie zakwitły może dzięki poradom na forum coś ruszy bo przyznam,że zbytnio nad nimi nie skakałam.
Co do papug-kiedyś miałam 2 faliste i niestety gdy zaszłam w ciążę i robiliśmy pokój dziecięcy też musiałam sie z nimi rozstać Pokaż nam swoje pupilki :P
na razie ze mnie "psia mama"
Agii- pozdrawiam Cię ciepluuutko
Gratuluję kaktusika-sama mam kilka od nasionka(od 7-8 lat)lecz nigdy mi nie zakwitły może dzięki poradom na forum coś ruszy bo przyznam,że zbytnio nad nimi nie skakałam.
Co do papug-kiedyś miałam 2 faliste i niestety gdy zaszłam w ciążę i robiliśmy pokój dziecięcy też musiałam sie z nimi rozstać Pokaż nam swoje pupilki :P
na razie ze mnie "psia mama"
Agii- pozdrawiam Cię ciepluuutko
Pozdrawiam serdecznie. Darla
"Wymienię/Sprzedam/Kupię-Fiołki odmianowe i nie tylko... ;)"
"Zapraszam do swojego ogrodu -darla80" "Moje Storczyki"
"Wymienię/Sprzedam/Kupię-Fiołki odmianowe i nie tylko... ;)"
"Zapraszam do swojego ogrodu -darla80" "Moje Storczyki"
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Witaj Agii
roślinki masz bardzo ładne ,szczególnie kolekcja fiołków bardzo ciekawa i czerwone anturium :P
roślinki masz bardzo ładne ,szczególnie kolekcja fiołków bardzo ciekawa i czerwone anturium :P
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- Agii
- Od: 2 lip 2008, o 20:59
darla80 lepiej się fotek pupilków nie dopominaj . Są jeszcze świnki morski , 3 psy( jak mój M mówi, jeden pies- owczarek niemiecki , szczurek-ratlerek i mop-York )
Agnieszka_73 powiadasz sąsiadka, pewnie że tak, 2 lata mojego życia spędziłam w Białym , na Leśnej Dolinie.Miałam w Białym zostać na stałe ale uciekłam . Tam się za szybko żyje , to nie dla mnie. Łomża i Biały to rzut beretem A więc witaj sąsiadeczko Hmmm fiolecika powiadasz? Jak masz na zbyciu to ja chętnie...
Agnieszka_73 powiadasz sąsiadka, pewnie że tak, 2 lata mojego życia spędziłam w Białym , na Leśnej Dolinie.Miałam w Białym zostać na stałe ale uciekłam . Tam się za szybko żyje , to nie dla mnie. Łomża i Biały to rzut beretem A więc witaj sąsiadeczko Hmmm fiolecika powiadasz? Jak masz na zbyciu to ja chętnie...
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17