Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2009
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Miło mi Cię powitać Majko w naszej oazie , bo to jest odskocznia od szarej rzeczywistości . Małe przytulanki są wspaniałe , bardzo je lubimy . Nie wyobrażam sobie teraz życia bez tych futrzaków . Jak Ci się podoba u nas to Cię zapraszam częściej do nas
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Boguniu Ty mi nie kadż tak mocno , bo sama w to uwierzę . Teraz śniegu u nas jak na lekarstwo , mam nerwy , bo nie okryłam wszystkich krzaków . A na sankach chętnie bym pojeżdziła , ale wiek już nie ten , no i Twój malamut by sanek nie pociągnął , bo ziemię widać . Ty to masz dobrze , bo mieszkasz w górach i malamut się nie zmęczy , bo sanie mkną same .
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam cieplutko
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Bogusiu, skoro tak nas wychwalasz to życzymy Tobie i wszystkim gościom miłego oglądania cząstki różyczek z naszej kolekcji .
Spis wątków
Spis wątków
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- andriu53
- 1000p
Bogusiu jest ich sporo i dużo nowych , których ja nie mam . Michael teraz mi przywiózł pnące pomarańczowe o dwóch odcieniach . na razie są zadołowane i czekają na wiosnę .Nie miałam jak wybrać się po liliowce , a widziałam , że sobie śliczne kupiłaś. Może w tym sezonie i ja będę się cieszyć , jeśli uda mi się z kimś zostawić futrzaki , żeby pojechać .
Całuski
Całuski
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Jolu lato niedługo , pakujecie się do auta i jazda , a kierunek znasz . Dwie godz. i jesteś u nas .Już sobie wyobrażam wasz przyjazd . Madzia kiedy ma ciutkę wolnego to zaraz jest u nas i wraca lekka jak motylek .
Całuski
Całuski
Spis wątków
Spis wątków
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Zosiu to wklejaj fotki róż ,chcę zobaczyć jakie jeszcze masz, a liliowce zamówiłam na all ,trochę dostałam od Gabi i od Halinki :Pandriu53 pisze:Bogusiu jest ich sporo i dużo nowych , których ja nie mam . Michael teraz mi przywiózł pnące pomarańczowe o dwóch odcieniach . na razie są zadołowane i czekają na wiosnę .Nie miałam jak wybrać się po liliowce , a widziałam , że sobie śliczne kupiłaś. Może w tym sezonie i ja będę się cieszyć , jeśli uda mi się z kimś zostawić futrzaki , żeby pojechać .
Całuski
-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
Zosieńko jeszcze raz dziękuję za zaproszenie, na pewno przyjedziemyandriu53 pisze:Jolu lato niedługo , pakujecie się do auta i jazda , a kierunek znasz . Dwie godz. i jesteś u nas .Już sobie wyobrażam wasz przyjazd . Madzia kiedy ma ciutkę wolnego to zaraz jest u nas i wraca lekka jak motylek .
Całuski
szczegóły dopracujemy wiosną ;)
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- andriu53
- 1000p
W ten bardzo mrożny zimowy wieczór przesyłamy wszystkim odwiedzającym nasz ogród moc ciepełka płynącego z kwiatów
Spis wątków
Spis wątków