Grazka_j mój ogród. cz.1
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj!Piękne róże,no i ten widok na jezioro...cudo.Jesteś jedną z niewielu co ma takie krajobrazy ,gdy tylko podniesie głowę.Duże to jezioro?
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
Dziękuję za zainteresowanie moimi fotkami. Zeby zmienic nastrój zimy to jeszcze wkleję parę zdjęc. Nie chcę byc zarozumiała, ale oczywiscie wypoczywam tam bardzo. Najbardziej lubię o poranku posiedziec na tarasie przy kawie i słuchac śpiewu ptaków.
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/356 ... 9ab85.html][/URL
Zdjęcia są mało wyraźne, bo robiłam je na maksymalnym zbliżeniu, chciałam uchwycic ptaki. Te kropki na niebie to chmura szpaków, które latem nas nawiedzają.
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/356 ... 9ab85.html][/URL
Zdjęcia są mało wyraźne, bo robiłam je na maksymalnym zbliżeniu, chciałam uchwycic ptaki. Te kropki na niebie to chmura szpaków, które latem nas nawiedzają.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
grazka_j - moje wątki
-
- 500p
Mój mąż chętnie by tam powędkował.Jakie to jezioro,może zmoich o kolic?
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
grazka_j - moje wątki
Cieszę, że Wam się podobają moje widoki. Z rybami i o wszem latem można powędkowac. Zapraszam! Mąz wędkuje, ale ryb jest coraz mniej.
Jezioro jest duże, z mojego tarasu widac tylko takie zakole, a ciągnie się do miejscowości w której mieszkam, czyli jakieś11km na pewno, albo troche wiecej. Dla zainteresowanych odpowiem na pw. Nie będę się tutaj reklamowac.
To kolejne zdjęcia z mojego ogrodu. Już nie mogę się doczekac, kiedy zacznę buszowac w moim królewstwie.
Pozdrawiam gorąco.
Jezioro jest duże, z mojego tarasu widac tylko takie zakole, a ciągnie się do miejscowości w której mieszkam, czyli jakieś11km na pewno, albo troche wiecej. Dla zainteresowanych odpowiem na pw. Nie będę się tutaj reklamowac.
To kolejne zdjęcia z mojego ogrodu. Już nie mogę się doczekac, kiedy zacznę buszowac w moim królewstwie.
Pozdrawiam gorąco.
grazka_j - moje wątki
Przypomniałam sobie, że miałam zapytac, czy ktoś może ma laurowiśnię w swoim ogrodzie? Ja mam już 3 rok i tak mi pięknie rosła, ale w ubiegłym roku zaczęła chorowac i nie wiem co mam robic? na lisciach pojawiły się brązowe plamy, później liście były objedzone. Zerwałam chore liście spaliłam, zrobiłam oprysk karate. Wyczytałam, żeby zrobic oprysk m.in. z czosnku, trochę pomogło, ale plamy nadal są. Proszę pomóżcie! Może ktoś miał podobny przypadek? Może trzeba wymienic ziemię pod krzakiem?
grazka_j - moje wątki
Halina Kwak,Tess, KaRo, e-genia, agrazka, Grzesiu, Monia68, Jolanta Graj, magnolia15, Aska, sterlizja 36, teresat,Radusik, Krzysiek 86, hektores dziękuję że Chcieliście wejśc na moja stronę, dodaliście mi odwagi, by kontynuowac stronkę, ale jeszcze się uczę i pomału rozkręcam.
hektores potwierdzam, piękna okolica, ale Kielce też mi się podobają. Kiedyś chciałam tam zamieszkac, ale los rzucił mnie w inne strony!
Pozdrawiam gorąco.
hektores potwierdzam, piękna okolica, ale Kielce też mi się podobają. Kiedyś chciałam tam zamieszkac, ale los rzucił mnie w inne strony!
Pozdrawiam gorąco.
grazka_j - moje wątki
-
- 500p
Ja laurowiśnię posadziłłam dopiero w zeszłym roku,więc nie bardzo mogę pomódz.Zajrzyj do porad ogrodowych na forum i w wyszukiwarce wpisz laurowiśnię.Daj mi na pw. to jezioro bo ciekawość mnie zżera.
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36