Canna - Paciorecznik cz.1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Januszu, miałam zapytać o odmianę Durban, a widzę, że wcześniej wyjaśniłeś to Judycie. Durban to to samo, co Tropicana - dobrze zrozumiałam? Szukałam w kilku sklepach internetowych, ale Durban nie znalazłam, a bardzo mi się podobają jej bordowo - zielone liście.
Na All... cebule i bulwy przestałam kupować - złe doświadczenia, ale ze sklepów internetowych jestem zadowolona - w jednym z nich właśnie zamówiłam Picasso (chyba trochę podobna jest to odmiana do En Avant - tak przynajmniej na zdjęciach mi się wydawało) i Bengal Tiger.
Na All... cebule i bulwy przestałam kupować - złe doświadczenia, ale ze sklepów internetowych jestem zadowolona - w jednym z nich właśnie zamówiłam Picasso (chyba trochę podobna jest to odmiana do En Avant - tak przynajmniej na zdjęciach mi się wydawało) i Bengal Tiger.
Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród
- drozd
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
Ago Zółte canny ładnie wyglądają z bliska. Ale w większych ogrodach są mało widoczne. Mam tylko 'Picasso' i 'Cleopatrę' i na nich poprzestanę. Odmiana "Durban"występuje też pod nazwą "Tropicana' i "Phasion"
Zolinko canna ,którą wspomniałaś jest to canna z grupy indica jest to podstawowy gatunek. Moją pierwsza canną też była taka ale to już downo i na ówczesne czasy to też był rarytas.
Zolinko canna ,którą wspomniałaś jest to canna z grupy indica jest to podstawowy gatunek. Moją pierwsza canną też była taka ale to już downo i na ówczesne czasy to też był rarytas.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
ja też jestem pod wrazeniem tych kwiatów w zeszłym roku dostałam od cioci 2 kłącza wyrosły cudnie nawet nie przykładałam zbytniej uwagi do nich a jesienią dostałam trzy ogromne reklamówki kłączy od mojej kolezanki bo ona je wyżucała aaaaale fart no nie :P
Kwiaty - NAJPIĘKNIEJSZA mowa świata.Moje wymarzone miejsce
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt: