Zorza w ogrodzie
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak dla mnie, to wielkość w porządku, lepiej oglądać zdjęcie w takim formacie.
A - ja nie wiem, z którego krańca województwa jesteś, czyżby z jeszcze zimniejszego
Gdybyś dorzuciła adres do wątku (w profilu), to łatwiej byłoby do Ciebie zajrzeć .
A - ja nie wiem, z którego krańca województwa jesteś, czyżby z jeszcze zimniejszego
Gdybyś dorzuciła adres do wątku (w profilu), to łatwiej byłoby do Ciebie zajrzeć .
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
dodałąm Chełm w profilu i linka do ogrodu , ale jak wtawić nazwe zorza w ogrodzie zamiast adresu nie mam pojecia moze poratuje mnie jakas dobra dusza odwiedzajaca piiiss
pozdrawiam serdecznie:) Małgośka
Zorza w ogrodzie
Zorza w ogrodzie
- ifanka
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 3 kwie 2008, o 10:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pozdrawiam bardzo serdecznie ;) ANKA
Ogród Ifanki
Ogród Ifanki
Aniu bardzo dziekuje , działa idealnie. Moja córka to twoja imienniczka , rok starsza od Twojej pociechy , bardzooo mi pomaga , ulubione jej kwiatki to szafirki codzienie skraca kilkunastom łepki , choć dziś zainteresowała się tulipanami , widziałam pigwowce zakupione pigwowce , szkoda ze kawałek nas dzieli mogłabym podzucic ode mnie rozkrzaczył się i idzie do dzielenia , myslałam ze bedziesz szukac pigwy ta kwitnie pieknie biało i jest drzewkiem
Zorza w ogrodzie
Zorza w ogrodzie
- ifanka
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 3 kwie 2008, o 10:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu - ja mam na drugie imię Gosia Cieszę się, że pomogłam.
Moja Ewcia też bardzo pomaga - ostatnio odrywała od migdałka różowe pączki - listki jakoś jej nie kuszą
Pigwę pewnie też z czasem zasadzę, ale chyba muszę zamówić na Allegro, bo w żadnym centrum ogrodniczym nie widziałam.
A wiosna widzę, że rozgościła się na dobre w Twoim ogródku - super kwiatuszki. Czekam na więcej zdjęć
Moja Ewcia też bardzo pomaga - ostatnio odrywała od migdałka różowe pączki - listki jakoś jej nie kuszą
Pigwę pewnie też z czasem zasadzę, ale chyba muszę zamówić na Allegro, bo w żadnym centrum ogrodniczym nie widziałam.
A wiosna widzę, że rozgościła się na dobre w Twoim ogródku - super kwiatuszki. Czekam na więcej zdjęć
Pozdrawiam bardzo serdecznie ;) ANKA
Ogród Ifanki
Ogród Ifanki
Bardzo sie ciesze z Waszych odwiedzin, tyle tu wątków że nie wiadomo do którego wchodzić . Znów coś sie działo na serwerze i skończył mi się wolny czas , usiąde wieczorkiem , i odwiedze Cie Gosiu.
W ramach prób rozmiarowych zdjec wstawie wam ogród od ulicy
w dole nie widac szafirków teraz mam ich setki , i lisci liliowców ( nie znam ich nazwy ) na mój użytek nazywam je frezjami ogrodowymi hihi
Mój domek od strony południowej , te wielkie gałęzie to orzech sadzony przez mego dziadka ( umarł pare lat przed moim urodzeniem ) , wycina spora cześć południowego ogrodu z użytku
W ramach prób rozmiarowych zdjec wstawie wam ogród od ulicy
w dole nie widac szafirków teraz mam ich setki , i lisci liliowców ( nie znam ich nazwy ) na mój użytek nazywam je frezjami ogrodowymi hihi
Mój domek od strony południowej , te wielkie gałęzie to orzech sadzony przez mego dziadka ( umarł pare lat przed moim urodzeniem ) , wycina spora cześć południowego ogrodu z użytku
Zorza w ogrodzie
Zorza w ogrodzie
Aniu zagladam w wolnych chwilach ,ale ostatnio widze tylko plansze ,że forum jest czasowo niedostępne i nic nie moge napisać ???
Walcze w ogrodzie ,ale jest potwornie sucho.
Przesadziłam moje iglaki tarasowe do większych skrzynek , ogrodniczy musze omijać szerokim łukiem bo tyle kolorowych kwiatków podoba mi sie ze eh....
w sobote posadzilismy pomidorki w tunelu ,
posiałam kukurydzę i fasolę ,
zrobiłam troche zdjęć postaram się jutro powrzucać moje tulipankowo
do studiowania mam kwasolubne , musze dobrze poznac wymagania roslinek odnosnie zapotrzebowania na wode ,
Walcze w ogrodzie ,ale jest potwornie sucho.
Przesadziłam moje iglaki tarasowe do większych skrzynek , ogrodniczy musze omijać szerokim łukiem bo tyle kolorowych kwiatków podoba mi sie ze eh....
w sobote posadzilismy pomidorki w tunelu ,
posiałam kukurydzę i fasolę ,
zrobiłam troche zdjęć postaram się jutro powrzucać moje tulipankowo
do studiowania mam kwasolubne , musze dobrze poznac wymagania roslinek odnosnie zapotrzebowania na wode ,
Zorza w ogrodzie
Zorza w ogrodzie
Zorza w ogrodzie
Zorza w ogrodzie
Huraa
zakwitł pierwszy anemon ciemny czerwony.
Robiłam zdjecia w czwartek , wszystkiego co się dało , niestety miałam zapchany koputer i nie mogłam ich zgrać , a pożyczyłam aparat i dopiero jutro będę miała znów swoje zdjęcia. Nadal- mimo prognoz_ od świąt nie padało u mnie:(( .Podlewamy warzywa , skrzynki , ale za przesadzanie nie ma sie co brać ,bo wody nie nastarczy zeby wszystko utrzymać.
Pogoda kolejny rok nie sprzyja tulipanom , w tym gorącu tak szybko przekwitają , już wiekszości oberwałam łepki.
Od 3 dni szaleją dziabiące komary , jutro wykupię pół apteki.
Na koniec jeszcze jedna dobra wiadomość -na tarasie piesci mnie cudna woń konwalii
Robiłam zdjecia w czwartek , wszystkiego co się dało , niestety miałam zapchany koputer i nie mogłam ich zgrać , a pożyczyłam aparat i dopiero jutro będę miała znów swoje zdjęcia. Nadal- mimo prognoz_ od świąt nie padało u mnie:(( .Podlewamy warzywa , skrzynki , ale za przesadzanie nie ma sie co brać ,bo wody nie nastarczy zeby wszystko utrzymać.
Pogoda kolejny rok nie sprzyja tulipanom , w tym gorącu tak szybko przekwitają , już wiekszości oberwałam łepki.
Od 3 dni szaleją dziabiące komary , jutro wykupię pół apteki.
Na koniec jeszcze jedna dobra wiadomość -na tarasie piesci mnie cudna woń konwalii
Zorza w ogrodzie
Zorza w ogrodzie
Zorza w ogrodzie
Zorza w ogrodzie