Fasolka szparagowa cz.1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2008, o 11:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- babeczka03
- 100p
- Od: 3 mar 2008, o 16:41
-
-
-
No i przeleciałam się po wszystkich sklepach ogrodniczych- pustki na stojakach! W jednym dopadłam jakąś jedyną karłową Galopkę - nie znam (?), reszta - tylko tyczne.
W ogóle nie mieli żadnych holenderskich odmian. Zaczęłam szperać w necie, holenderskich odmian jest nawet sporo - trochę nowości. W jednym tylko sklepie internetowym spotkałam konkretny opis SONESTY- (ale towar wyprzedany- był w małych opakowaniach); fasola szparagowa do wielokrotnego zbioru ręcznego, i właśnie o ten wielokrotny zbiór mi chodzi. Cóż, teraz zadowolę się tą Galopką, ale na przyszłą wiosnę nie popuszczę!
W ogóle nie mieli żadnych holenderskich odmian. Zaczęłam szperać w necie, holenderskich odmian jest nawet sporo - trochę nowości. W jednym tylko sklepie internetowym spotkałam konkretny opis SONESTY- (ale towar wyprzedany- był w małych opakowaniach); fasola szparagowa do wielokrotnego zbioru ręcznego, i właśnie o ten wielokrotny zbiór mi chodzi. Cóż, teraz zadowolę się tą Galopką, ale na przyszłą wiosnę nie popuszczę!
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.