Ogród Gośki
Dziękuję Wam za miłe słowa
A teraz moje kolejne próby cięć. Jeśli nie braknie mi roślin to się wkońcu nauczę
Modrzewie już wymagają cięcia ale pogoda nie sprzyja.
A czy domyślacie się co jest na pierwszym zdjęciu
A teraz moje kolejne próby cięć. Jeśli nie braknie mi roślin to się wkońcu nauczę
Modrzewie już wymagają cięcia ale pogoda nie sprzyja.
A czy domyślacie się co jest na pierwszym zdjęciu
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
Witam serdecznie. Część kamieni targaliśmy z rzeki - mamy trzy w okolicy , a część te duże okrągłe kupowałamAnia Kropelka pisze:Witaj Gosiu, ładny masz ogródek.
Zupełnie nie rozumiem skąd ta skromność.
Szczególnie spodobał mi się fragment z klonem i pięknymi głazami. Gdzie można zdobyć takie kamienie?
Mój ogród też nie jest duży. Wierzcie mi, razem z domem i garażem to 4,75 ara. A jeśli chodzi o gunnerę to będę się martwić jak podrośnie Jak mi się coś spodoba to sie uprę i muszę to mieć, choćby nie wiem coiwonaxp pisze:Witaj
Ładny i zadbany ogródek .Ciekawe pomysły i wykonanie .Podoba mi się Gunnera olbrzymia niestety ja mam za mały ogród na tę roślinę
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
Gosiu witaj piękny masz ogród wszystko takie przemyślane
i dopasowane. Bardzo mi się podoba u Ciebie, a te modrzewie po prostu bajka.
Pokazuj więcej zdjęć a ja będę do Ciebie zaglądać pozdrawiam i zapraszam
do mnie
do mnie
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Dzięki Małgosiu, na pewno Cię odwiedzęszafir44 pisze:Gosiu witaj piękny masz ogród wszystko takie przemyślane
do mnie
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
Witaj imienniczko - ogrodniczko!
Piękne, cięte okazy... nie wiem skąd ta skromność... może po prostu wrodzona?
Gunera zaskoczyła mnie totalnie - w Gliwicach mamy okaz w parku i wiem, że potrafi być spora...
Ale pewnie - jak większość forumków - masz gumowy ogród... tylko mąż tego jeszcze nie pojął
Pięknie się to zapowiada, ba, już jest pięknie, bo przecież chwilkę tam urzędujesz... a jak pomocnicy podrosną, to i ich wkład w to dzieło pewnie obejrzymy
Czekam na kolejne zdjęcia i zapraszam do mnie
Piękne, cięte okazy... nie wiem skąd ta skromność... może po prostu wrodzona?
Gunera zaskoczyła mnie totalnie - w Gliwicach mamy okaz w parku i wiem, że potrafi być spora...
Ale pewnie - jak większość forumków - masz gumowy ogród... tylko mąż tego jeszcze nie pojął
Pięknie się to zapowiada, ba, już jest pięknie, bo przecież chwilkę tam urzędujesz... a jak pomocnicy podrosną, to i ich wkład w to dzieło pewnie obejrzymy
Witaj Gosiu i dziękujęgorzata76 pisze:Witaj imienniczko - ogrodniczko!
...Ale pewnie - jak większość forumków - masz gumowy ogród... tylko mąż tego jeszcze nie pojął ...
Och bardzo mi się podoba pomysł z "gumowym ogrodem". Powiedzonko już sprzedałaś a ja mam wytłumaczenie do kolejnych nasadzeń
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- Soulcatcher
- 200p
- Od: 16 cze 2009, o 11:05
Gosiu a co wystrzygłaś na te dwie kule?
Bardzo lubię takie formy - chyba sobie coś takiego sprawię. Tylko te gotowe są potwornie drogie :/ Długo trzeba czekać zanim się krzaczorowi sprawi taką fryzurę? Czy może tnie się już od młodości?
Bardzo lubię takie formy - chyba sobie coś takiego sprawię. Tylko te gotowe są potwornie drogie :/ Długo trzeba czekać zanim się krzaczorowi sprawi taką fryzurę? Czy może tnie się już od młodości?
Kaśka
Zapraszam w odwiedziny
Zapraszam w odwiedziny