Maluchy Izuchy cz.2
- 2iza
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 13:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję
Ilonko Nolinka chyba stoi w miejscu jak na razie ,a dracena ma 3 wierzchołki i była hodowana samodzielnie przez moją ciocię ,a ja dostałam już odhodowaną 8)
Leśny Duszku ten mój nie wywołuje ,żadnych objawów uczuleniowych nawet mały jak go tam molestuje to mu nic nie wychodzi może to naprawdę jakaś inna odmiana To biedaku masz nie wesoło w taki upał ,to musi na pewno sprawiać wielki dyskomfort
Dziś zauważyłam mały problem z tą szeflerką ma na listkach brązowe plamki które się powiększają i listki po prostu odpadają nie mam pojęcia co to może być
Ilonko Nolinka chyba stoi w miejscu jak na razie ,a dracena ma 3 wierzchołki i była hodowana samodzielnie przez moją ciocię ,a ja dostałam już odhodowaną 8)
Leśny Duszku ten mój nie wywołuje ,żadnych objawów uczuleniowych nawet mały jak go tam molestuje to mu nic nie wychodzi może to naprawdę jakaś inna odmiana To biedaku masz nie wesoło w taki upał ,to musi na pewno sprawiać wielki dyskomfort
Dziś zauważyłam mały problem z tą szeflerką ma na listkach brązowe plamki które się powiększają i listki po prostu odpadają nie mam pojęcia co to może być
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
U mnie brązowe plamki są od słońca, ale nie powiększają się, ani listki nie opadają. Zajrzyj do doniczki koniecznie, ale nie martw się, te roślinki to twardziele
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
BYć może ta wiotkość z przelania/przesuszenia, a plamy są czasem, jak jest za mokro i za zimno.. ale trochę za dużo tego wybierania ;-)
dyskomfort tak.. a do tego jak ja wyglądam ! ;:99 za 2 tygodnie jadę na wesele - jak nei zejdzie, to nie pojadę..
dyskomfort tak.. a do tego jak ja wyglądam ! ;:99 za 2 tygodnie jadę na wesele - jak nei zejdzie, to nie pojadę..
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Nie byłam Izuniu co drugi dzień z psem jeżdżę a w taki upał jak mogę to się nie ruszam, ale jeszcze kilka dni i nie wyrobię..
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 maja 2009, o 14:28
Iza, moim zdaniem przelana jest
Daj jej czas,żeby przeschła i oszczędnie z wodą
Daj jej czas,żeby przeschła i oszczędnie z wodą
Zapraszam
Moje wątki