Sonda. Czy Wam się podoba nowe forum czy nie?
Re: Sonda. Czy Wam się podoba nowe forum czy nie?
Po 2 dniowym buszowaniu aczkolwiek dziś wieczór zwłaszcza, po zastanowieniu - jednak zmiana mi się podoba. Choć z początku naprawdę mnie irytowała. Ale teraz jest mi w wielu przypadkach łatwiej.
- Rodusik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mi bardzo tylko czy gość mość musi się logować.
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika
Bardzo mi się podoba bo lubię zmiany - tylko czy ja jeszcze nie zczaiłam o co chodzi bo po napisaniu postu i wrzuceniu fotek nie ma mnie w ,,ostatnie tematy,,
Jakie nowe? Ja tam nie widzę aż takiej zmiany, żeby trzeba ankietę robić.
Przecież są te same tematy, te same osoby, a że szata nieco pojaśniała?
Człowiek też zmienia ubranie, ale czy sam przez to jest nowy ?
Przecież są te same tematy, te same osoby, a że szata nieco pojaśniała?
Człowiek też zmienia ubranie, ale czy sam przez to jest nowy ?
Pozdrawiam wiosennie
Są zmiany i to znaczne. To tak jakby człowiekowi zrobić operację plastyczną Nowe PhBB wg. mnie nie jest tak dopracowane jak poprzednik.
Kupię Aturi i Dzbanecznik - najlepiej nasiona, chociaż nie pogardzę sadzonką
Moje Roślinki Doniczkowe
Moje Roślinki Doniczkowe
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agunia, ostrzegam cię, Klepiesz różne rzeczy bez namysłu i tylko siejesz ferment na forum.
Nie wiesz nic na temat finansowania forum, więc się nie wypowiadaj! Nie masz do tego prawa.
":administracja niektóre zmiany na gorzej wprowadziła celowo i nic z tym nie zrobią "
A skąd o tym wiesz? Na jakiej podstawie piszesz, że administracja NIC z tym nie robi? Bo ty tego nie widzisz? A niby jak miałabyś to zobaczyć? Pracę Admina w toku? Siedzisz koło niego? Możesz to ocenić tylko po wynikach, a jeśli problem leży głębiej i nie daje się go od ręki załatwić, to co? Będziesz pisać takie posty co pięć minut?
Opanuj się proszę. Może popracuj nieco nad swoją cierpliwością, bo chyba masz jej ciut za mało!
I daj nam czas na udoskonalenie działania, bo albo forum zostanie zamknięte i dopracowane bez udziału forumowiczów, albo tak jak teraz, będzie dopracowywane razem z użytkownikami w czasie użytkowania.
Nie wiesz nic na temat finansowania forum, więc się nie wypowiadaj! Nie masz do tego prawa.
":administracja niektóre zmiany na gorzej wprowadziła celowo i nic z tym nie zrobią "
A skąd o tym wiesz? Na jakiej podstawie piszesz, że administracja NIC z tym nie robi? Bo ty tego nie widzisz? A niby jak miałabyś to zobaczyć? Pracę Admina w toku? Siedzisz koło niego? Możesz to ocenić tylko po wynikach, a jeśli problem leży głębiej i nie daje się go od ręki załatwić, to co? Będziesz pisać takie posty co pięć minut?
Opanuj się proszę. Może popracuj nieco nad swoją cierpliwością, bo chyba masz jej ciut za mało!
I daj nam czas na udoskonalenie działania, bo albo forum zostanie zamknięte i dopracowane bez udziału forumowiczów, albo tak jak teraz, będzie dopracowywane razem z użytkownikami w czasie użytkowania.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Administracja nie wprowadzi zmian - nie ze względu na koszty, tylko z pracy jaką ona za sobą pociąga.
Wg. mnie Adminstratorzy, nie poczytali przed aktualizacją forum (!), a wszędzie pisze że najnowsza wersja jest dużo gorsza od poprzedniej.
Wg. mnie Adminstratorzy, nie poczytali przed aktualizacją forum (!), a wszędzie pisze że najnowsza wersja jest dużo gorsza od poprzedniej.
Moje Roślinki Doniczkowe
Moje Roślinki Doniczkowe
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
canner - możesz być pewien, że poczytali. Do takiej akcji trzeba się przygotować i chyba sam w to nie wierzysz, że Admin z dnia na dzień sam sobie ot tak pstryknął palcami i zmienił silnik forum. I chyba nie sądzisz, że robi to sam!
Czy zdajesz sobie sprawę ilu mamy użytkowników, ile postów dziennie piszą i jak wielka i rozbudowana jest baza danych?
"Wszędzie pisze", ale kto pisze? Konkrety proszę.
Podaj też jakiekolwiek dowody na to, że administracja forum "nie wprowadzi zmian". I o jakich zmianach piszesz.
Proszę o bardziej przemyślane opinie. Szkalować i napadać słownie innego użytkownika potrafi każdy średnio zaawansowany forumowicz, ale na naszym forum takich wypowiedzi nie pochwalamy i nie tolerujemy.
Czy zdajesz sobie sprawę ilu mamy użytkowników, ile postów dziennie piszą i jak wielka i rozbudowana jest baza danych?
"Wszędzie pisze", ale kto pisze? Konkrety proszę.
Podaj też jakiekolwiek dowody na to, że administracja forum "nie wprowadzi zmian". I o jakich zmianach piszesz.
Proszę o bardziej przemyślane opinie. Szkalować i napadać słownie innego użytkownika potrafi każdy średnio zaawansowany forumowicz, ale na naszym forum takich wypowiedzi nie pochwalamy i nie tolerujemy.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- teli
- 200p
- Od: 17 paź 2008, o 10:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mnie się bardzo podoba nowa szata ;:2 ....poza nazwą użytkownika , jest mało widoczna może ktoś zareaguje
Carpe Diem...
Ja już się przyzwyczaiłam.Jest OK . ;:2
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Nie rozumiem.Basia Tel pisze:Mnie się bardzo podoba nowa szata ;:2 ....poza nazwą użytkownika , jest mało widoczna może ktoś zareaguje
Zareagowałam więc na Twój post.
Poza nazwą użytkownika jest coś mało widoczne? - co jest mało widoczne?
Proszę napisz czytelnie o co chodzi.
- DieSte
- 200p
- Od: 14 wrz 2008, o 13:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wydaje mi się, że chodzi o sam fakt tego, że nazwa jest napisana stosunkowo małymi literami i jakoś nie wyróżniona - ale tak chyba było i poprzednio, prawda?KaRo pisze:Nie rozumiem.Basia Tel pisze:Mnie się bardzo podoba nowa szata ;:2 ....poza nazwą użytkownika , jest mało widoczna może ktoś zareaguje
Zareagowałam więc na Twój post.
Poza nazwą użytkownika jest coś mało widoczne? - co jest mało widoczne?
Proszę napisz czytelnie o co chodzi.
Zapraszam do mojego spisu wątków
Raczej dlatego tak jest że takie wielkie są obrazki poziomu naszego użytkownika.
Moje Roślinki Doniczkowe
Moje Roślinki Doniczkowe