Miejsce na ziemi Ave - cz.5
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Miejsce na ziemi Ave - cz.5
Ewuniu ależ u Ciebie różanie ogrom przepięknych, kwitnących krzaczków Różyce jak malowanie. Widok przepiękny, ja sobie wyobrażam, że najchętniej nie wychodziłabyś z ogrodu i nie zostawiała tego niesamowitego bogactwa cudnych kwiatów i zapachów
Widzę, że łączyłaś pnące z powojnikami, wspaniały duet
Widzę, że łączyłaś pnące z powojnikami, wspaniały duet
Ewa... właśnie miałam Ci podpowiedzieć, że łososiową okrywową zidentyfikowałyśmy z AniąDS jako Pirouette
Jesienne zakupy u Flasha?
Jesienne zakupy u Flasha?
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
Ewuś - ja jak zwykle spóżniona
Nie wyrabiam się ze wszystkim , trochę póżno ,
ale się przywitam w nowym wątku
I jeszcze proszę o nazwę tych białych kwiatków z pierwszego zdjęcia
Nie wyrabiam się ze wszystkim , trochę póżno ,
ale się przywitam w nowym wątku
I jeszcze proszę o nazwę tych białych kwiatków z pierwszego zdjęcia
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuniu Różana - weszłam i nie mogłam wyjść od Ciebie. Tyle róż, każda inna, wszystkie piękne No cóż..."różyczka" mnie chyba jeszcze nie dopadła, ale...kilka odmian sobie zapisałam. Wielkie dzięki za to przedstawienie!
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Agnieś-u - Casanova wart zachodu - kwiaty ma piękne...podobno potrafi łapać jakieś choróbska, ale na razie, mimo paskudnej wiosny, u mnie jest OK.
Danusiu-Frido - Mnie zauroczył kształt i kolor Westerlanda. faktem jest, że szybko przekwita, ale mam do niego słabość, i tyle.
EwciuPaw - z tym oglądactwem to może byc teraz trochę gorzej, bo wybywam, ale po powrocie... mam nadzieję, że będę miała co pokazać
Dominiś - Westerland w słońcu szybciej robi się taki z odcieniem złotego różu. Niestety kwiaty szybko przekwitają (to minus... ) ale róża nadrabia to kolejnymi pąkami.
Agnieszko-Agness - podglądałaś mnie, czy co... rzeczywiście siedzę ciągle w ogrodzie...i żeby nie komary, które ciągle kąsają to bym tam mogła nocować
Gorzatko - masz oko ;) tak, to jesienne zakupy Flashowe.
Bożenko-Babopielko - te białe kępki to przetacznik - fajny, szybko sie rozrasta, kwitnie ponad 2 miesiące i dopiero teraz zaczyna przekwitać.
Iza-Tu.ja - wszystko przed Tobą... jak już zaczynasz zapisywać... ja też tak zaczynałam i w dodatku mówiłam, że róże "to nie moja bajka"
Danusiu-Frido - Mnie zauroczył kształt i kolor Westerlanda. faktem jest, że szybko przekwita, ale mam do niego słabość, i tyle.
EwciuPaw - z tym oglądactwem to może byc teraz trochę gorzej, bo wybywam, ale po powrocie... mam nadzieję, że będę miała co pokazać
Dominiś - Westerland w słońcu szybciej robi się taki z odcieniem złotego różu. Niestety kwiaty szybko przekwitają (to minus... ) ale róża nadrabia to kolejnymi pąkami.
Agnieszko-Agness - podglądałaś mnie, czy co... rzeczywiście siedzę ciągle w ogrodzie...i żeby nie komary, które ciągle kąsają to bym tam mogła nocować
Gorzatko - masz oko ;) tak, to jesienne zakupy Flashowe.
Bożenko-Babopielko - te białe kępki to przetacznik - fajny, szybko sie rozrasta, kwitnie ponad 2 miesiące i dopiero teraz zaczyna przekwitać.
Iza-Tu.ja - wszystko przed Tobą... jak już zaczynasz zapisywać... ja też tak zaczynałam i w dodatku mówiłam, że róże "to nie moja bajka"
wow tyle roz to jeszzce nie widziałam
Ewuś ale ja wrócę do poprzedniego wątku...
Alba Luxurians
Night Veil
cudo
Nawet nei wiedzialam, ze cos takiego istnieje..
muszę zapisać i szukać
Ewuś lososiowa wygląda jak pirouette ale flash nei miał jej w swojej ofercie...
hmmm
Moze gdzie indziej kupilas?
Ja ostatnio napisalam do flasha ze RU ktore u niego kupilam okazalo sie Lawender dream ...nie z pretensjami bo obie chce miec tylko tak zapytac co sie stalo.. z ciekawosci...
i tak kilka maili... i w koncu flash grzecznie mi napisał,z e przeciez on RU nie ma w ofercie
a glupia kilka dni mu wmawialam ze od niego mam hahaha
no ale przeprosiłam... a to fajny chlopak (?)
Ewuś ale ja wrócę do poprzedniego wątku...
Alba Luxurians
Night Veil
cudo
Nawet nei wiedzialam, ze cos takiego istnieje..
muszę zapisać i szukać
Ewuś lososiowa wygląda jak pirouette ale flash nei miał jej w swojej ofercie...
hmmm
Moze gdzie indziej kupilas?
Ja ostatnio napisalam do flasha ze RU ktore u niego kupilam okazalo sie Lawender dream ...nie z pretensjami bo obie chce miec tylko tak zapytac co sie stalo.. z ciekawosci...
i tak kilka maili... i w koncu flash grzecznie mi napisał,z e przeciez on RU nie ma w ofercie
a glupia kilka dni mu wmawialam ze od niego mam hahaha
no ale przeprosiłam... a to fajny chlopak (?)
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Witam NOWA RÓZANA Ave
Noooooo same asy!
Spokojnie z Westerlandem[ będzie jesienią herbaciany ].....młode szybko gubią kwiecie bo pedza do wzrostu...........z kazym rokiem bedzie lepiej az w końcu staniesz się niewolnica urody i zapachu KATA
Casanova i Lambada tez pikne i Berolina niezawodna.........dorodna młodzież
cmokasy i niech sie darzy!
Noooooo same asy!
Spokojnie z Westerlandem[ będzie jesienią herbaciany ].....młode szybko gubią kwiecie bo pedza do wzrostu...........z kazym rokiem bedzie lepiej az w końcu staniesz się niewolnica urody i zapachu KATA
Casanova i Lambada tez pikne i Berolina niezawodna.........dorodna młodzież
cmokasy i niech sie darzy!
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- Ave
Lisku - to na pewno Pirouette od Flasha, bo... sam Flash do mnie napisał i "się przyznał" Strasznie jestem z tego powodu zadowolona . I masz całkowita racje, to świetny facet
a powojniki, które Cię zainteresowały sa naprawdę super... na pewno znajdziesz je w tej swojej oazie zieloności, którą odwiedzasz po drodze
Smoku w Mini- mam nadzieję, na spełnienie Twoich słów, ale na razie to ja podziwiam z otwartą paszczą to, co Smok ma w swojej krainie... kiedy u mnie będą TAKIE rózane krzaki...
a powojniki, które Cię zainteresowały sa naprawdę super... na pewno znajdziesz je w tej swojej oazie zieloności, którą odwiedzasz po drodze
Smoku w Mini- mam nadzieję, na spełnienie Twoich słów, ale na razie to ja podziwiam z otwartą paszczą to, co Smok ma w swojej krainie... kiedy u mnie będą TAKIE rózane krzaki...
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękna różowo-fioletowa kompozycja
Tak wszystko do siebie pasuje,
Tak wszystko do siebie pasuje,
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
Ewa
Przemek vel Flash jest nawet bardzo bardzo fajny
no i jako że róże to nie twoja bajka...to nawet masz ich całkiem mało
Przemek vel Flash jest nawet bardzo bardzo fajny
no i jako że róże to nie twoja bajka...to nawet masz ich całkiem mało
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
piękny pokaz, zakochałam się w Aleksandrze
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Ech... jaki klub wielbicielek Flasha się tu zrobił
I dla równowagi - Aleksandra
Ewa... subtelność bukieciku jest rozczulająca... ale dla mnie to nadal barbarzyństwo, ograbiać ogród z kwiatów
I dla równowagi - Aleksandra
Ewa... subtelność bukieciku jest rozczulająca... ale dla mnie to nadal barbarzyństwo, ograbiać ogród z kwiatów
- Ave
Gosiu, może i barbarzyństwo, ale brak kwiatów w domu zmusiłby mnie do siedzenia nocami w ogrodzie... a wiesz... te komary... Przy takiej ilości kwiecia, nawet nie widać gdzie ubyło te 2-3 gałązki, a ja mam przedłużenie ogrodu... w domu
Grażynko - to może miałabyś ochotę na obejrzenie Kawalera w realu Zapraszam, siedzimy sami, dzieci powyjeżdżały...
Tessko - śmiej się, śmiej, ja zaczynam sie lekko przerażać, bo juz mi wpadło w oko kilka różyc takich co to "muszę mieć" a przeciez jeszcze moja miłość - hortensje... szkoda, że Flash nie ma...
Elu-Elsi - nieczęsto ścinam kwiaty do wazonu, ale czasami muszę... przenieśc trochę ogrodu do domu
Żywe kwiaty wnoszą tyle energii ...
Grażynko - to może miałabyś ochotę na obejrzenie Kawalera w realu Zapraszam, siedzimy sami, dzieci powyjeżdżały...
Tessko - śmiej się, śmiej, ja zaczynam sie lekko przerażać, bo juz mi wpadło w oko kilka różyc takich co to "muszę mieć" a przeciez jeszcze moja miłość - hortensje... szkoda, że Flash nie ma...
Elu-Elsi - nieczęsto ścinam kwiaty do wazonu, ale czasami muszę... przenieśc trochę ogrodu do domu
Żywe kwiaty wnoszą tyle energii ...