Moja familokowa oaza spokoju cz.6
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz.6
Jadziu. I ja się melduję. Piękne te żwirowe ścieżki. Jestem pewna, że po tych przeróbkach tegorocznych i Ty będziesz z nich zadowolona.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Nooo super Jadziu
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Jadziu, melduję posłusznie, że dobiegłam do mety!
Wiele razy się musiałam zatrzymywać, bo jestem ciągle pod urokiem róż, a Twoje są takie cudowne!
Przyglądałam się też zmianom, które wprowadziłaś. Ogromne!
Aż wróciłam do początków, żeby porównać. Wiesz co Ci powiem? Bez ładnych ścieżek ogród jest zwyczajny. Z pojawieniem się takich ścieżek, jakie właśnie zrobiłaś, staje się ... ekskluzywny!
Tak się stało u Gosi, a teraz widzę to u Ciebie
Mój biedny ogródek bez ścieżek jest teraz przy Waszych jak Kopciuszek!
Musze czym prędzej kończyć to "szkieletowanie ogrodu" i wytyczyć wreszcie stałe scieżki
Aha, ścieżka przy domu też jest bardzo ładna
Wiele razy się musiałam zatrzymywać, bo jestem ciągle pod urokiem róż, a Twoje są takie cudowne!
Przyglądałam się też zmianom, które wprowadziłaś. Ogromne!
Aż wróciłam do początków, żeby porównać. Wiesz co Ci powiem? Bez ładnych ścieżek ogród jest zwyczajny. Z pojawieniem się takich ścieżek, jakie właśnie zrobiłaś, staje się ... ekskluzywny!
Tak się stało u Gosi, a teraz widzę to u Ciebie
Mój biedny ogródek bez ścieżek jest teraz przy Waszych jak Kopciuszek!
Musze czym prędzej kończyć to "szkieletowanie ogrodu" i wytyczyć wreszcie stałe scieżki
Aha, ścieżka przy domu też jest bardzo ładna
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No chwila i bym Cię zgubiła
Faktycznie.....ścieżki dodaja dużo uroku
Faktycznie.....ścieżki dodaja dużo uroku
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ADRIANIE czy będzie super to się dopiero okaże . Mam nadzieję ,że żadna z królowych mi nie wyjdzie tej zimy
KRYSIU mam taką nadzieję i myślę ,że w przyszłym sezonie nie będę tak zaiwaniać i chociaż troszkę podelektuję sie moją altanką i różyczkami
OLU nie muszę się nikim opiekować więc i czasu mam więcej dla działki . Jak moje wnuki były takie malutkie to też nie miałam tyle czasu .
NELU witam Cię w nowym wątku i mam nadzieję ,że będe się cieszyć moimi królowymi w przyszłym roku
BASIU rozgrzewasz się na działce razem z kominkiem a przy okazji przyjemne z pożytecznym
BOGUŚKO ,ale czy to bydzie prowda z tym odpoczywaniem tego nie wiem ,ale nadzieja na dzień dzisiejszy jest
GOSIU dzięki za odwiedzinki .
PATRYKU kiedy założysz swój wątek ,żeby można było Cię również odwiedzać
DANUSIU ja również nie będe mogła sie jej doczekac .
PAWLE z trawą wygląda ładnie ,ale ja nigdy nie chciałam jej mieć ,gdyż trzeba używać kosiarki a za dużo chcę mieć w ogrodzie ,więc z czegoś muszę zrezygnować
Jutro muszę iść i porobić nowe fotki ,ale staroci znajdzie się dosyć sporo
IZO ta ściezka nie jest przy domu chyba ,że chodzi o tę z ceglaną . Nie mieszkam w tym domu to jest ścieżka przy warzywniku trochę inna . Właściwie po zbudowaniu altanki miałam w zamyśle zrobić całkiem cos innego bardziej exklusiv ,ale ,,, więc trzeba lubieć co się ma . Może kiedyś zrobię inaczej główne ścieżki beda wtedy jednakowe a teraz to taki misz -masz
GRAŻYNKO ,że Ci się podoba . Takie podobne ścieżki oglądałam już w innym ogródku, a potem u Gosi i tak powstała moja wersja podobna lecz nie tak samo
KRYSIU mam taką nadzieję i myślę ,że w przyszłym sezonie nie będę tak zaiwaniać i chociaż troszkę podelektuję sie moją altanką i różyczkami
OLU nie muszę się nikim opiekować więc i czasu mam więcej dla działki . Jak moje wnuki były takie malutkie to też nie miałam tyle czasu .
NELU witam Cię w nowym wątku i mam nadzieję ,że będe się cieszyć moimi królowymi w przyszłym roku
BASIU rozgrzewasz się na działce razem z kominkiem a przy okazji przyjemne z pożytecznym
BOGUŚKO ,ale czy to bydzie prowda z tym odpoczywaniem tego nie wiem ,ale nadzieja na dzień dzisiejszy jest
GOSIU dzięki za odwiedzinki .
PATRYKU kiedy założysz swój wątek ,żeby można było Cię również odwiedzać
DANUSIU ja również nie będe mogła sie jej doczekac .
PAWLE z trawą wygląda ładnie ,ale ja nigdy nie chciałam jej mieć ,gdyż trzeba używać kosiarki a za dużo chcę mieć w ogrodzie ,więc z czegoś muszę zrezygnować
Jutro muszę iść i porobić nowe fotki ,ale staroci znajdzie się dosyć sporo
IZO ta ściezka nie jest przy domu chyba ,że chodzi o tę z ceglaną . Nie mieszkam w tym domu to jest ścieżka przy warzywniku trochę inna . Właściwie po zbudowaniu altanki miałam w zamyśle zrobić całkiem cos innego bardziej exklusiv ,ale ,,, więc trzeba lubieć co się ma . Może kiedyś zrobię inaczej główne ścieżki beda wtedy jednakowe a teraz to taki misz -masz
GRAŻYNKO ,że Ci się podoba . Takie podobne ścieżki oglądałam już w innym ogródku, a potem u Gosi i tak powstała moja wersja podobna lecz nie tak samo
- JAKUCH
HALINKO mogę Ci małą karpę Kawki zaofiarować jak chcesz
Jadziu melduję się. Ogródeczek masz śliczny taki bajkowy, pomysłowo go urządziłaś, teraz bez kwiatów a tak pięknie wygląda, wiosną na pewno będzie cudownie.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
O tej ścieżce mówimy, Jadziu?
W/g mnie ta ścieżka jest bardzo exclusiv
A ta druga jeszcze bardziej, tylko nie mogę znaleźć jej zdjęcia. Jest super!
W/g mnie ta ścieżka jest bardzo exclusiv
A ta druga jeszcze bardziej, tylko nie mogę znaleźć jej zdjęcia. Jest super!
- JAKUCH
- marzanka
- Od: 21 lut 2010, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
i bym Cię zgubiła Jadziu .Jestem melduję się w nowym wątku
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Śliczne te ścieżki Jadziu Powiedz mi czy pod żwir podkładałaś folie czy włókninę Jeszcze mam jedną ścieżkę nie zrobioną i chyba zgapię od Ciebie-pozwolisz Pięknie na działeczce róże cudne