Sklepy/centra ogrodnicze -założenie firmy
-
- 100p
- Od: 26 lis 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Sklepy/centra ogrodnicze
Dziękuję za pomoc
A mogę zapytać gdzie zaopatrujecie się w donice zwłaszcza ceramiczne, drewniane?
A mogę zapytać gdzie zaopatrujecie się w donice zwłaszcza ceramiczne, drewniane?
- adamza07
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wolodi
Zacznij od uzupełnienia profilu o istotny element;skąd:,potem oczekuj konkretnych odpowiedzi.
Zacznij od uzupełnienia profilu o istotny element;skąd:,potem oczekuj konkretnych odpowiedzi.
"Człowiek żyje po to,aby kochać. Jeśli nie kocha - to nie żyje." Vinet
ogrody,kompozycje roślin
ogrody,kompozycje roślin
- WojtekB
- 50p
- Od: 1 kwie 2010, o 21:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
To już większy problem - ja się doniczkami nie zajmuje sprawiają wiele kłopotu - tyle ich jest :/wolodi pisze:Dziękuję za pomoc
Napiszę tylko tyle, że większość drewnianych donic są naszej produkcji, a tak poza tym inne drewniane i gliniane są wykonane przez małych lokalnych "twórców".
Resztę szklanych, ceramicznych i innych tego typu doniczek i donic ściągamy z przeróżnych miejsc (dodam tyle, że nasze centrum znajduje się w południowej części woj. pomorskiego, a niektóre doniczki ściągamy aż z Radomia i Łodzi ).
-
- 100p
Dzięki za zainteresowanie. A czy mógłbyś podać namiary na tych producentów zwłaszcza z okolic Radomia i Łodzi?
Może na PRIV bo nie wiem czy tutaj można?:)
Może na PRIV bo nie wiem czy tutaj można?:)
- adamza07
Popytam dostawców czy działają w Twoim rejonie.
ogrody,kompozycje roślin
ogrody,kompozycje roślin
-
- 100p
Z góry dzięki
-
- 100p
I jak kolego adamza07. Wiesz coś nowego?:)
- adamza07
Proszę odebrać pw
ogrody,kompozycje roślin
ogrody,kompozycje roślin
-
- 10p - Początkujący
- Od: 23 sie 2010, o 13:15
- Kontakt:
witam w naszym sklepie np róze i różaneczniki oraz krzewy owocowe bardzo dobrze sie sprzedają także nic tak u nas nie zostaje jeśli juz cos zostanie dodajemy gratis jakos roslinke klientowi
-
- 100p
Pani ogrodna5 dziękuję za odpowiedź. Czy mógłbym mieć prośbę do Pani? Czy zechciała by się Pani podzielić jakie artykuły ogrodnicze najlepiej sprzedają się w Państwa sklepie?(najlepiej na Priv) z góry dziękuje za pomoc.
- adamza07
Nadszedł okres zamówień przedsezonowych. Hurtownie przedstawiają kuszące oferty;wysokie rabaty,długie terminy spłat.... Nie znając rynku łatwo zaopatrzyć się w towar niezbywalny ewentualnie przesadzić z jego ilością.
Artykuł , który w innym rejonie idzie jak ciepłe bułeczki może u Ciebie latami leżeć na półce.
Może też zaistnieć sytuacja zupełnie odwrotna.Hurtownia zabiera jeden z artykułów z kilku sklepów gdzie zalega aby dostarczyć go do tego gdzie dobrze się sprzedaje.
Azofoska w poprzednich latach hit pośród nawozów w bieżącym na ostatnim miejscu.Taka była reakcja rynku na podwyżkę cen.
Artykuł , który w innym rejonie idzie jak ciepłe bułeczki może u Ciebie latami leżeć na półce.
Może też zaistnieć sytuacja zupełnie odwrotna.Hurtownia zabiera jeden z artykułów z kilku sklepów gdzie zalega aby dostarczyć go do tego gdzie dobrze się sprzedaje.
Azofoska w poprzednich latach hit pośród nawozów w bieżącym na ostatnim miejscu.Taka była reakcja rynku na podwyżkę cen.
ogrody,kompozycje roślin
ogrody,kompozycje roślin
-
- 10p - Początkujący
- Od: 23 sie 2010, o 13:15
- Kontakt:
Witam,oj nie wiem jak ma Pan priv więc jeżeli NALEWKA mnie znowu nie upomni to napiszę to tutaj,najlepiej ****sprzedają się i bardzo szybko schodzą róże pnące,wielokwiatowe,okrywowe,pienne na paliku (w czerwcu np.zabrakło nam sadzonek bo tak szybko zeszły) borówki mamy 17 odmian ,też bardzo ładne krzaczki ( rosną u mnie na ogrodzie) azalie i rododendrony ale najwiecej tak jak mówilam wcześniej schodzą róże.
w ogóle moja wpółpraca z tym sklepem zaczęła się przez przypadek,na jednym z portali tutaj w necie wygrałam nagrodę - kupon za ok.150zł i mogłam sobie wybrać sadzoneczki do swojego ogródka także wybrałam borówkę,azalię,róże kilka odmian bardzo ładnie kwitły mi w tym roku np.róża pnacą Sympathia biedulka do końca listopada jeszcze miała 1 duży kwiat i 2 pączki niestety śnieg i mróz zrobił swoje ale bardzo ładnie kwitła mi przy kracie takie duże kwiaty,dość długo się trzymały,płatki nie opadywały a poza tym ten śliczny różany zapach innych odmian róż z tego sklepu dla mnie jako klienta naprawdę sklep na 6 z plusem!! i nie robię tutaj reklamy.Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich forumowiczów i oczywiście NALEWKĘ
A co to jest jak nie reklama?
Dostałas ostrzeżenie i nadal piszesz ogłoszenia tam gdzie nie powinno ich być,
więc nalegam byś poznała regulamin forum
KaRo
w ogóle moja wpółpraca z tym sklepem zaczęła się przez przypadek,na jednym z portali tutaj w necie wygrałam nagrodę - kupon za ok.150zł i mogłam sobie wybrać sadzoneczki do swojego ogródka także wybrałam borówkę,azalię,róże kilka odmian bardzo ładnie kwitły mi w tym roku np.róża pnacą Sympathia biedulka do końca listopada jeszcze miała 1 duży kwiat i 2 pączki niestety śnieg i mróz zrobił swoje ale bardzo ładnie kwitła mi przy kracie takie duże kwiaty,dość długo się trzymały,płatki nie opadywały a poza tym ten śliczny różany zapach innych odmian róż z tego sklepu dla mnie jako klienta naprawdę sklep na 6 z plusem!! i nie robię tutaj reklamy.Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkich forumowiczów i oczywiście NALEWKĘ
A co to jest jak nie reklama?
Dostałas ostrzeżenie i nadal piszesz ogłoszenia tam gdzie nie powinno ich być,
więc nalegam byś poznała regulamin forum
KaRo
-
- 100p
Dziękuję za odpowiedź. A czy dostawcami np. owych róż jest jakaś firma z północy Polski czy może z innego rejonu?