Pomysły moje ! wykonanie męża
- paulinka09
- 500p
- Od: 18 sie 2008, o 13:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: pomysły moje ! wykonanie męża :)
Amee,oh jak ja Ci zazdroszczę tak zdolnego męża .Piękne donice,domek karmnik,wielkie brawa dla męża .
Mam pytanie odnośnie donicy.Z jakiej grubości i długości(boki) desek jest zrobiona?Sama bym spróbowała taką zrobić(no i wielkość mi pasuję).
Mam pytanie odnośnie donicy.Z jakiej grubości i długości(boki) desek jest zrobiona?Sama bym spróbowała taką zrobić(no i wielkość mi pasuję).
- kamykkamyk2
- 500p
- Od: 26 gru 2010, o 08:57
Ekstra, Ty pomysły , mąż wykonawca - zgrany duet. Mnie zachwyciła altanka i domek dla dziecka.
Superowo a mozna prosić szczegółowe zdjecia altany oraz jej wymiary.
Interesuje mnie równiez domek dla dzieciaczków, mozna jakieś wymiary i szczegółowe zdjecia.
Na wiosne planuję właśnie takie budowle wykonać, a czasu coraz mniej, bo wiosna tuż, tuż....
Interesuje mnie równiez domek dla dzieciaczków, mozna jakieś wymiary i szczegółowe zdjecia.
Na wiosne planuję właśnie takie budowle wykonać, a czasu coraz mniej, bo wiosna tuż, tuż....
Do zdjęć to muszę zatrudnić męża bo ja to w tych sprawach jestem kompletnie zielona . Posiadam zdjęcia jak krok po kroku powstawał domek dla dziecka , wieczorkiem postaram się wkleić . Co do altanki to miała być mniejsza ale jakoś tak wyszło że ma 4x4 , łącznie 16m kw , jeszcze nie dokończona ale w tym roku planujemy ją wykończyć i obsadzić roślinkami
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- moniczek
- 1000p
- Od: 19 sie 2010, o 17:55
Jak już jest instrukcja wzbogacona zdjęciami to tylko budować takie donice.
Mój ogród-czarujący...
Pozdrawiam Monika
Pozdrawiam Monika
Superowo to czekam na fotki
- kamykkamyk2
- 500p
- Od: 26 gru 2010, o 08:57
To to chyba najfajniejsza z waszych prac. Dzieciak to chyba bardzo zadowolony z takiego domku?
Oj tak , całe lato tam spędził( od rana do wieczora )
Piękne i starannie wykonane. Podziwiam.