Storczyki Tomka
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Storczki Tomka
Tomku, witaj na forum
Masz piękne falenopsisy ;) Biały z czerwoną warżką jest cudny i na razie na mojej liście chciejstw "wisi"
Niezłe doświadczenie już Masz i duże sukcesy, gratuluję
Ciekawa jestem tych kwiatów na dendr. Chiyomi. Mam takiego samego, na razie "odkryłam jednego "cosia". Nie wiem, czy to będzie keiki czy kwiat. Będę podglądać u Ciebie rozwój tych pączków i porównywać do mojego
Masz piękne falenopsisy ;) Biały z czerwoną warżką jest cudny i na razie na mojej liście chciejstw "wisi"
Niezłe doświadczenie już Masz i duże sukcesy, gratuluję
Ciekawa jestem tych kwiatów na dendr. Chiyomi. Mam takiego samego, na razie "odkryłam jednego "cosia". Nie wiem, czy to będzie keiki czy kwiat. Będę podglądać u Ciebie rozwój tych pączków i porównywać do mojego
- Merghen
- Od: 13 gru 2010, o 09:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Storczyki Tomka
Ciekawe phalaenopsisy, szczególnie Montreal. Zawsze trafiam z wyprzedaży na białe z żółtą wrażką, na takiego z bordową jakoś nie mam szczęścia. A Dendrobium Stardust 'Chiyomi' czy już Ci kwitło? U mnie takie cosie na jednej z pseudobulw, okazały się keikami, na drugiej jeszcze wcale im nie przeszkadza,że ja
Merghen pisze:Ciekawe phalaenopsisy, szczególnie Montreal. Zawsze trafiam z wyprzedaży na białe z żółtą wrażką, na takiego z bordową jakoś nie mam szczęścia. A Dendrobium Stardust 'Chiyomi' czy już Ci kwitło? U mnie talie cosie na jednej z pseudobulw okazały się keikami, na drugiej jeszcze wcale im nie przeszkadza,że ja
Kwitnienia jeszcze nie miałem. Pąki są już na dwóch pseudobulwach, więc liczę że kwiaty będą
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przepiękne kwitnienia. Masz sporo Phalaenopsis.
Paphiopedilum ma nowe piękne przyrosty
Zapraszam... i pozdrawiam..
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=31919" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=31919" onclick="window.open(this.href);return false;
Witaj Tomku wśród nas. Ładne masz storczyki, znalazłam w Twojej kolekcji nawet coś, co sama mam -O. Samurai. Widzę że masz to szczęście ze storczyki, jeśli już mają zginąć zawsze zostawiają Ci potomka na pocieszenie. Rezultaty zastosowania past - zadowalające, trzymam kciuki za efekt finalny
Pozdrawiam, Agata
Moje storczykowe skarby
Moje storczykowe skarby
- justus27
Pięknie rozrośnięty sabotek ;) Niech zdrowo Ci rośnie.
Widzę, że i Ty Próbujesz z keiki pastą. Mnie też kusi ona i jej efekty ;)
Na razie tylko na jednym falku, strasznie marny jest i myślę, że to jedyny sposób aby został po nim jakiś "ślad".justus27 pisze:Pięknie rozrośnięty sabotek ;) Niech zdrowo Ci rośnie.
- justus27
No to życzę "dzieciaczka"
Ja chcę spróbować z własnej produkcji "floral pasta". Na "nowościach", które kupiłam przekwitnięte. Liczę na przedłużenie oczek bocznych..
Ja chcę spróbować z własnej produkcji "floral pasta". Na "nowościach", które kupiłam przekwitnięte. Liczę na przedłużenie oczek bocznych..
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
U mnie też małe ruchy po keiki paste i floral paste.
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!