Mój ogródek-Gatita
-
- 10p - Początkujący
- Od: 25 sty 2011, o 16:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogródek-Gatita
Kącik wypoczynkowy z murkiem coś niezwykłego. Uważam że miejsce zostało bardzo dobrze zaplanowane ponieważ wszystkie nasadzenia moim zdaniem a może to zdjęcia optycznie powiększają działkę i ogród.
Gatito, z przyjemnoscia przespacerowalam sie po Twoim ogrodzie - dojrzalym, uporzadkowanym, z charakterem... detale z cegly swietnie podkreslaja rabaty, a murek - miodzio gratulacje dla meza
będę czestym gosciem!
pozdrawiam,
A
będę czestym gosciem!
pozdrawiam,
A
-
- 500p
- Od: 1 lut 2011, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witaj
Piękny ogródek a kącik wypoczynkowy za murkiem cudny
Fajnie jest mieć tak zdolnego M bo wtedy ogródek nabiera niepowtarzalnego klimatu
Piękny ogródek a kącik wypoczynkowy za murkiem cudny
Fajnie jest mieć tak zdolnego M bo wtedy ogródek nabiera niepowtarzalnego klimatu
Pozdrawiam, Ulka
- Mój mały kawałek zieleni
- Mój mały kawałek zieleni
- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Kontakt:
ulikmi M zdolniacha to fakt Nad tym kącikiem brakuje nam tylko jakiegoś porządnego zadaszenia, bo u nas aura humorzasta i jak pada to parasol nie wystarcza
aguniada BYłam u Ciebie z rewizytą i normalnie padłam z wrażenia Cudnie u Ciebie !!!
Amores To fakt, nasadzenia powiększają działkę. Staraliśmy się urządzic ogródek jak najlepiej jak tylko laikom może się udać. Są i błędy, nasadzenia zbyt bliskie, lub roślinki które wypadły Ale uczymy się
A najgorsze to to, że miejsce się już skończyło i nie mogę poszaleć w ogrodniczym
aguniada BYłam u Ciebie z rewizytą i normalnie padłam z wrażenia Cudnie u Ciebie !!!
Amores To fakt, nasadzenia powiększają działkę. Staraliśmy się urządzic ogródek jak najlepiej jak tylko laikom może się udać. Są i błędy, nasadzenia zbyt bliskie, lub roślinki które wypadły Ale uczymy się
A najgorsze to to, że miejsce się już skończyło i nie mogę poszaleć w ogrodniczym
- gatita
- 500p
- Kontakt:
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Witaj Piękny ogród nam się wyłania . Oj będę tu często gościem
- amatorka015
- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
Zapowiada sie naprawde ciekawie , będę wpadała częsciej
pozdrawiam
pozdrawiam
- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Witaj, masz naprawdę ładny ogród, te murki ceglane i rabata na skarpie
Masz taki podpis, który nie jest aktywnym linkiem do Twojego wątku, trzeba go kopiować i otwierać w nowym oknie, zamiast po prostu kliknąć.
Zrób "cytuj" z mojego postu, który teraz czytasz i skopiuj sobie ten link, który jest na końcu, powinien zaczynać się [url, a kończyć [/url]
Mój ogródek-Gatita
Masz taki podpis, który nie jest aktywnym linkiem do Twojego wątku, trzeba go kopiować i otwierać w nowym oknie, zamiast po prostu kliknąć.
Zrób "cytuj" z mojego postu, który teraz czytasz i skopiuj sobie ten link, który jest na końcu, powinien zaczynać się [url, a kończyć [/url]
Mój ogródek-Gatita
- gatita
- 500p
- Kontakt:
- gatita
- 500p
- Kontakt:
Witaj imienniczko Z nieba mi spadłaś bo nie umiałam sobie poradzić z tym linkiem ! Dzięki za pomoc i cieszę się, że Ci się podoba mój ogródekFrancesca pisze:Witaj, masz naprawdę ładny ogród, te murki ceglane i rabata na skarpie
Mój ogródek-Gatita
witaj Gatita,
po obejrzeniu zdjęć Twojego ogrodu, mam kilka inspiracji więcej
Pięknie zaaranżowaliście tę niewielką przestrzeń.
Tawułę możesz dość nisko przyciąć, nie tylko suche badylki - jak to określiłaś, ale cały krzew; wtedy zamiast sterczących długich patyków - dość rzadko ulistnionych, roślina wypuści mnóstwo nowych pędów w żywym kolorze ta tawuła, jak większość, lubi cięcie.
po obejrzeniu zdjęć Twojego ogrodu, mam kilka inspiracji więcej
Pięknie zaaranżowaliście tę niewielką przestrzeń.
Tawułę możesz dość nisko przyciąć, nie tylko suche badylki - jak to określiłaś, ale cały krzew; wtedy zamiast sterczących długich patyków - dość rzadko ulistnionych, roślina wypuści mnóstwo nowych pędów w żywym kolorze ta tawuła, jak większość, lubi cięcie.
- gatita
- 500p
- Kontakt:
merle dzięki bardzo za radę, właśnie się zastanawiałam co mam zrobić z tą tawułką... ?
amatorka015 serdecznie Cię zapraszam !!!
agatka123 Byłam u Ciebie z rewizytą, padłam z wrażenia jak u Ciebie pięknie
amatorka015 serdecznie Cię zapraszam !!!
agatka123 Byłam u Ciebie z rewizytą, padłam z wrażenia jak u Ciebie pięknie
- gatita
- 500p
- Kontakt: