Ogród Anki
Re: Ogród Anki
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ale hosta wielgaśna
Doniczka mi się podoba... muszę i ja się wziąć i zrobić coś takiego...
I fuksje masz niesamowite... a ja jakoś nie potrafię ich przechować z roku na rok... podobnie zresztą begonie. I jedne i drugie bardzo mi się podobają....
Doniczka mi się podoba... muszę i ja się wziąć i zrobić coś takiego...
I fuksje masz niesamowite... a ja jakoś nie potrafię ich przechować z roku na rok... podobnie zresztą begonie. I jedne i drugie bardzo mi się podobają....
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 sty 2011, o 16:47
Witaj Aniu!
Widzę,że ogród rośnie jak grzyby po deszczu,na horyzoncie las,będzie wspaniałe nie śpiesz się bo co po nagle to po diable.Radzę każde nasadzenie przemyśleć aby póżniej nie przenosić mówię to bo u nas tak było.
Powodzenia Edward
Widzę,że ogród rośnie jak grzyby po deszczu,na horyzoncie las,będzie wspaniałe nie śpiesz się bo co po nagle to po diable.Radzę każde nasadzenie przemyśleć aby póżniej nie przenosić mówię to bo u nas tak było.
Powodzenia Edward
Witaj Edwardzie, dziękuję za odwiedziny w moim wątku. Szkoda, że nie byłam u Tadeusza na spotkaniu to byśmy się poznali. Z tym nasadzaniem to jeszcze daleka droga, na razie ustawiamy altankę, grille i takie inne rzeczy ogrodowe.
Witaj Jagusiu. Dziękuję za odwiedziny.Hosty maja już po 6 lat, a fuksje pewnie 3.
Witaj Jagusiu. Dziękuję za odwiedziny.Hosty maja już po 6 lat, a fuksje pewnie 3.
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Witaj Aniu> Dopiero dzisiaj trafiłam do Ciebie ale będę częściej.
- amatorka015
- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
Witaj Aniu trzymam za ciebie kciuki żeby ci sie udało stworzyc cos naprawde pięknego
A jak tam budowa altanki ,już zakonczona??
Pozdrawiam i zapraszam do mnie
A jak tam budowa altanki ,już zakonczona??
Pozdrawiam i zapraszam do mnie
Witaj amatorka015, altanka już skończona tylko jeszcze trzeba ją obsadzić kwiatkami, bo jeszcze tam zostało miejsce wolne.
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Można prosić o fotke altanki.
-
- 500p
- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Kontakt:
Ania wątek otworzyła a ja przespałam. Fe nie ładnie . Bardzo się cieszę że w końcu mogę pooglądać Twoje włości.
Witaj andrzejek, dziękuję za odwiedziny.
Witaj pati, zakątek przydomowy uprawiam od 8 lat, a nową działkę od wiosny, ale pomalutku się zapełnia.
Witaj Beata, przespałaś, przespałaś, ale myślę że już będziesz pamiętała o mnie. To kilka nowych fotek i altanki oczywiście. Altanka na tle dzieci
Widoki z działki . U mnie na razie te wszystkie najwyklejsze kwiaty, ale z roku na roik będzie przybywać i innych odmian.
Witaj pati, zakątek przydomowy uprawiam od 8 lat, a nową działkę od wiosny, ale pomalutku się zapełnia.
Witaj Beata, przespałaś, przespałaś, ale myślę że już będziesz pamiętała o mnie. To kilka nowych fotek i altanki oczywiście. Altanka na tle dzieci
Widoki z działki . U mnie na razie te wszystkie najwyklejsze kwiaty, ale z roku na roik będzie przybywać i innych odmian.
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
-
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj ANIU, wybrałem się i ja na spacer po Twoich ogrodach , na tym po babci,czeka Was jeszcze moc pracy, ale początki już za Wami, piękna okolica, zaproszenie do naszego ogrodu, ciągle aktualne.
Witaj Tadeuszu. Dziękuję za odwiedziny po moich włościach. Wie,że mamy jeszcze dużo pracy w ogrodzie, ale pomyśleć co było rok temu to i tak jest fajnie. Dziękujemy za zaproszenie, myślimy o wyborze niedzieli, ale damy jeszcze znać.
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki