Moje ukochane Hoje i inne doniczkowe.
- sangwinaria
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2011, o 14:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Moje ukochane Hoje i inne doniczkowe.
witaj
to mnie zaskoczyłaś- jak będą kwitły to będziesz miała wiszące ogrody - cudownie
to mnie zaskoczyłaś- jak będą kwitły to będziesz miała wiszące ogrody - cudownie
- Anjja
- Od: 4 sie 2010, o 20:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O! ile tu leków na moją hojozę
bardzo zadbane kwiatuszki i ładnie wyeksponowane...
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 9 sie 2011, o 12:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam,witam.
Akwelan - jeszcze nie wiem jak kwitnie hoja kerrii variegata,gdyż to jest jeden z moich ostatnich nabytków.Na razie wypuściła jeden listeczek,a co dalej,zobaczymy.
Sangwinaria - mam nadzieję,że mile Cię zaskoczyłam A tych wiszących ogrodów już nie mogę się doczekać.Chociaż same liście hoi są tak różne i piękne,że beż kwiatów cudnie się prezentują.
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za miłe słowa
Akwelan - jeszcze nie wiem jak kwitnie hoja kerrii variegata,gdyż to jest jeden z moich ostatnich nabytków.Na razie wypuściła jeden listeczek,a co dalej,zobaczymy.
Sangwinaria - mam nadzieję,że mile Cię zaskoczyłam A tych wiszących ogrodów już nie mogę się doczekać.Chociaż same liście hoi są tak różne i piękne,że beż kwiatów cudnie się prezentują.
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za miłe słowa
Witaj Aga No wejście smoka nam tutaj zafundowałaś, a że to forum liczy wielu hojomaniaków/ nawet tych, którzy jeszcze nie wiedzą że zapadli na tę dziwna chorobę- hojozę/ , to i gości mnóstwo. Piękna kolekcja, bo kolekcja już śmiało można ją nazwać . Ile to sztuk? No i kilka rzadziej spotykanych okazów. Chyba nie doczytałam.. od kiedy hodujesz hojki?
pozdrawiam Marta
pozdrawiam Marta
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- agarow78
- 500p
- Od: 22 lip 2011, o 22:42
No tak tutaj jest malutkie, ładniutkie ale za niedługo nam pokażesz i się okaże że będzie duże i już nie okazalutkie tylko okazałe bo wszystkie Twoje hojki są takie dorodne czekam na więcej bo masz śliczne kwiatuszki i lubię je ogladać
pozdrówki
pozdrówki
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Dzięki Agusiu za miłe słówka.Sama nie mogę się doczekać aż moje nowe maleństwo się ukorzeni i na dobre zadomowi.Oczywiście o każdej zmianie dam znać.
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Śliczne hojki, pięknie wyglądają na tej ścianie.
-
Właśnie zamówiłam nową hojkę
Oczywiście jak tylko przybędzie ,pochwalę się nowym nabytkiem.To już będzie na tyle szaleństw w tym miesiącu,chyba żeby....
Pozdrawiam
aga
Oczywiście jak tylko przybędzie ,pochwalę się nowym nabytkiem.To już będzie na tyle szaleństw w tym miesiącu,chyba żeby....
Pozdrawiam
aga
- agarow78
- 500p
- Od: 22 lip 2011, o 22:42
To ja już czekam na nowości
A może i ja otrzymam jakąś niespodzianeczkę pod koniec miesiąca wypada mi taka malutka roczniczka to może ktoś ...coś i jeszcze Agusiu od Ciebie będzie coś już za niedługo za 11 -12 dni będzie kasa i ostatnie na razie kwiatowe szaleństwo trzeba się cieszyć i z tego że niby ostatnie
Pozdróweczki
Pozdrawiam i Zapraszam
-
Twoje oczywiście na Ciebie czekają w spokoju.Zrobisz sobie prezencik na rocznicę.
Ja sobie też tak obiecuję,że to już ostatni zakup,dopóki nie zobaczę czegoś nowego,albo nie wpadnę rynek .
Pozdrawiam
aga
Ja sobie też tak obiecuję,że to już ostatni zakup,dopóki nie zobaczę czegoś nowego,albo nie wpadnę rynek .
Pozdrawiam
aga
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Przybiegłam z rewizytą ;)
I jestem zachwycona Twoimi hojami. Zadbane roślinki i świetne rozwiązanie na hojową "ścianę"
Chyba też zachorowałam na tę chorobę, bo dziś kolejną sztukę (maleństwo) kupiłam na all...
I jestem zachwycona Twoimi hojami. Zadbane roślinki i świetne rozwiązanie na hojową "ścianę"
Chyba też zachorowałam na tę chorobę, bo dziś kolejną sztukę (maleństwo) kupiłam na all...
-
Justus,dziękuję za odwiedziny. i miłe słówka.
Pozdrawiam.
aga
Pozdrawiam.
aga