Moja mała "dżungla" - part III
- Karolina__
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lip 2009, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja mała "dżungla" - part III
Wpisuję się do III wątku i czekam na zdjęcia Twoich wspaniałości
-
- 1000p
- Od: 18 lut 2012, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
pisze i ja ruż cudowny
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=51384" onclick="window.open(this.href);return false; rosliny Oksi.
- renatas
- Od: 25 paź 2010, o 17:33
Aga,
melduję się szybko,bo trudno nadążyć za Twoim tempem prowadzenia wątku
Pink Souffle przepiękny!
...mam małe lekarstwo na Twoją chorobę skrętnikową, poczytaj PV.
melduję się szybko,bo trudno nadążyć za Twoim tempem prowadzenia wątku
Pink Souffle przepiękny!
...mam małe lekarstwo na Twoją chorobę skrętnikową, poczytaj PV.
Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Ależ gości
Witam "stałych/starych" bywalców - i nowych którzy odważnie wkroczyli nieświadomi ile będzie czytania
no jasne! lekarstwo wzięła i dolała oliwy do ognia
nowe doniczki to te malutkie, których nigdzie u siebie zdobyć nie mogłam, lądować w nich sukcesywnie będą pewnie jakieś fiołki (z liści które się puściły ) i skrętniki (które pewnie zostaną zakupione )
Aga - agucha432 - no zobacz jak super w moich 2 pozostałych powycinanych fiołkach nic nie wyrasta ale jakiś czas jeszcze mają...
majar - najfajniejsze oczekiwanie na to co rozwinie się z pąka NN, też mam takiego i oczami go hipnotyzuję, aby się szybciej ujawnił
no to napięcie będzie rosło, myślę, że zaskoczę i nie tylko Ciebie ale to wieczorkiem, o ile pogoda pozwoli mi zrobic foto, bo z rana zasypało nas na biało a autobus pod górkę utknął i już myślałam, że kilkaset metrów będę musiała na piechotkę drałować
no jasne! lekarstwo wzięła i dolała oliwy do ognia
Marudzia pisze: i już nie mogę doczekać się fotek z przesadzania kwiatków do nowych doniczek
nowe doniczki to te malutkie, których nigdzie u siebie zdobyć nie mogłam, lądować w nich sukcesywnie będą pewnie jakieś fiołki (z liści które się puściły ) i skrętniki (które pewnie zostaną zakupione )
Aga - agucha432 - no zobacz jak super w moich 2 pozostałych powycinanych fiołkach nic nie wyrasta ale jakiś czas jeszcze mają...
majar - najfajniejsze oczekiwanie na to co rozwinie się z pąka NN, też mam takiego i oczami go hipnotyzuję, aby się szybciej ujawnił
rapunzel pisze:a teraz czekam na zdjęcie zakupionego chciejstwa i o dziwo nie mam wcale koncepcji, co to może być
no to napięcie będzie rosło, myślę, że zaskoczę i nie tylko Ciebie ale to wieczorkiem, o ile pogoda pozwoli mi zrobic foto, bo z rana zasypało nas na biało a autobus pod górkę utknął i już myślałam, że kilkaset metrów będę musiała na piechotkę drałować
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Przywędrowałam i ja "stara"
Przez moją tygodniową nieobecność prawie bym przegapiła Twój nowy watek.
W tym tygodniu spodziewaj się paczuszki, dzisiaj wysłana, mam nadzieję, że poczta nie zawiedzie..
Przez moją tygodniową nieobecność prawie bym przegapiła Twój nowy watek.
W tym tygodniu spodziewaj się paczuszki, dzisiaj wysłana, mam nadzieję, że poczta nie zawiedzie..
- Monik27
- 500p
- Od: 23 sty 2012, o 08:55
jestem piękny skrętnik normalnie cudo
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
No i ja jestem
ładny kolor skrętnika, taki delikatny
ładny kolor skrętnika, taki delikatny
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Dziewczynki dla Was!
Chciałam pokazać moją nowość, ale po wczorajszym przesadzaniu oklapło jej się trochę i nie robi takiego wrażenia jak wcześniej więc na pocieszenie zostawię moje "kochanie" bo nie pamiętam, czy zdarzyło się aby kwitło kilkoma kwiatkami na raz Aż "zatrudniłam" M do przytrzymania firanki i wyciągnęłam go do a łatwo nie było i do tego nagle w pokoju zrobiło się jasno
Chciałam pokazać moją nowość, ale po wczorajszym przesadzaniu oklapło jej się trochę i nie robi takiego wrażenia jak wcześniej więc na pocieszenie zostawię moje "kochanie" bo nie pamiętam, czy zdarzyło się aby kwitło kilkoma kwiatkami na raz Aż "zatrudniłam" M do przytrzymania firanki i wyciągnęłam go do a łatwo nie było i do tego nagle w pokoju zrobiło się jasno
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Co za piękność Marzy mi się takie drzewko ale mój hipek łysy i nie chce się zazielenić. Do tego wzrostem stoi w miejscu. Czym karmisz swojego?
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Ładny hibek
Nic tylko pozazdrościć
Nic tylko pozazdrościć
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9