Skarpa z widokiem
- mieciak49
- 1000p
- Od: 13 paź 2010, o 18:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Skarpa z widokiem
Iwonko,ja myślałam że te statki to wpływają Odrą,czyli na Odrze jest ten kanał?
-
- 500p
- Od: 13 cze 2012, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No, to obejrzałam i drugą działeczkę -cudnie położona- ale nie pozbyłabym się pierwszej, pracy włożyłaś całe mnóstwo a przenieść wszystkiego się nie da -ta na skarpie jaka
duża ? Będziesz miała gdzie krążyć- nudzić się nie będziesz Ela
duża ? Będziesz miała gdzie krążyć- nudzić się nie będziesz Ela
pozdrawiam Ela
- mieciak49
- 1000p
Elu,skarpa trochę większa,poniżej jest jeszcze mały dodatek z drzewami owocowymi
Masz rację z tym krążeniem,dobrze że dzieli je tylko 2 km,już myślałam nad tym jak będę je odwiedzała,tydzień jedna-tydzień druga,jednak dużo zależy od mojego nastroju,na każdej z nich inaczej się czuję,tu na skarpie dużo robi ten widok,bo on jest jakby wszechobecny
Masz rację z tym krążeniem,dobrze że dzieli je tylko 2 km,już myślałam nad tym jak będę je odwiedzała,tydzień jedna-tydzień druga,jednak dużo zależy od mojego nastroju,na każdej z nich inaczej się czuję,tu na skarpie dużo robi ten widok,bo on jest jakby wszechobecny
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
MIECIAK.....wzięło Cię na drugą działkę....jak bym siebie widziała....ja też mam teraz dwie ale taką optymistką to nie jestem.....zaczynam mieć wątpliwości jak ja te włości ogarnę...będę Ciebie podglądać i naśladować.....ale widok ze skarpy masz uroczy.....
-
- 500p
- Od: 13 cze 2012, o 18:52
Mieciu największy problem jest latem -Ty masz działki w pobliżu ja działkę dalej i rozdarte serce jak jestem w domu myślę co na działce i na odwrót głównie chodzi o podlewanie i tak w kółko pozdrawiam Ela
pozdrawiam Ela
- mieciak49
- 1000p
Krysiu-Ty chociaż jedną masz na miejscu,ja muszę do obu jeżdzić,ale lubię je obie,dopóki zdrowie dopisze
Elu-współczuję Ci z tym podlewaniem
Dziś na Skarpie było piękne słoneczko i już czuć wiosenkę,kwiaty dopiero nieśmiało się budzą,jedynie pełny przebiśnieg trwa w rozkwicie,zaczął jeszcze przed świętami
Elu-współczuję Ci z tym podlewaniem
Dziś na Skarpie było piękne słoneczko i już czuć wiosenkę,kwiaty dopiero nieśmiało się budzą,jedynie pełny przebiśnieg trwa w rozkwicie,zaczął jeszcze przed świętami
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
MIECIU....a działaczka ze skarpą to nowy nabytek ..o tak bardzo zawsze marzyłam o takiej przy domku, kiedy to w łapciach albo boso mogę rano po rosie...ale na razie na tej przy domu mnóstwo pracy........
na ten czas trwa przeprowadzka...zamierzam do końca kwietnia się uporać z domem a potem ruszam do gleby...
na ten czas trwa przeprowadzka...zamierzam do końca kwietnia się uporać z domem a potem ruszam do gleby...
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mieciu, a Ty wojowałaś na swojej skarpie już?
- mieciak49
- 1000p
Iwonko,byłam już kilka razy ale wtedy było za zimno,dziś wojowałam na starej działce,słoneczko było prześliczne,wzruszałam ziemię i usuwałam chwaściki,przy okazji szukając kłów hostowych i kilka już było teraz poleci z górki
Jutro szykuję się na Skarpę
Jutro szykuję się na Skarpę
- mieciak49
- 1000p
Wczoraj trochę podziałałam na skarpach ale nieszczególnie mi szło,bo poprzedniego dnia za bardzo wysiliłam się na starej działce,a tu dodatkowo straszny wiatr,chyba od tej wody.Trochę jednak oczyściłam,cieszę się z pełnej prymulki,ładnie przezimowała.
Pod wieczór Straż Pożarna miała dużo roboty,bo ktoś podpalił trawy na dużych nieużytkach
Pod wieczór Straż Pożarna miała dużo roboty,bo ktoś podpalił trawy na dużych nieużytkach
Skarpa z dnia na dzień będzie coraz bardziej zielona. Widoku z działki zazdroszczę - cudny jest.