Wiocha, tu się narodziłam na nowo!

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
ganio4
1000p
1000p
Od: 11 maja 2009, o 09:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wiocha, tu się narodziłam na nowo!

Post »

;:3 I ja nie lubię przystrzyżonych trawników :wink: Dzisiaj nazbierałam we własnym ogródku cudownie żółtych mleczy na miodek ;:3
Kasia
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Wpisuję sie i będe obserwowac. Pisać za wiele nie lubię ale czytac jak powstaje coś nowego to i owszem :wink: czytałam Twoje wpisy o inwentarzu i podziwiam zaparcie z jakim dążycie do celu. Powodzenia ;:138
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Witaj Ałło :wit
Bardzo się cieszę, że założyłaś watek o swoim gospodarstwie :D byłam częstym, aczkolwiek cichym gościem w Twoim wątku o zwierzaczkach zawsze czytałam wszystko z wielką przyjemnością i ciekawością. Gdy zobaczyłam wątek w ogródkach czym prędzej przyszłam się przywitać :D Dopiero teraz zorientowałam się, że jesteśmy prawie sąsiadkami 8-) :lol:
Podziwiałam w innym wątku Twoje wysiewy..... jestem pod wrażeniem...... ogrom tego ;:oj
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

To i ja się szybciutko wpiszę, bo Twoja dewiza życiowa jest mi jakoś dziwnie bliska :wit Znam Ciebie z innych wątków i lubię Twoją serdeczność i ciepło, które przyciąga do Ciebie Ałło ;:108
Z uwagą i zainteresowaniem pozwolę sobie poobserwować Wasze zmagania :D z sielskim i wiejskim życiem ;:108 I życzę duuużo cierpliwości, bo jak wcześniej gdzieś pisałaś Twoje i Twojego męża oczekiwania nie zawsze biegną w tym samym kierunku. Oby to też szybciutko się zmieniło
Buziaki ;:7
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

No tak, zapierdzielam caluchny dzień, to się dopiero na druga stronę załapałam. Ważne, że trafiłam. Super, że w końcu masz swój wtek.
A wiocha przecudowna. Moja taka bardzo "zorganizowana", aż za bardzo. Szlachcice przyszli mieszkać i dupę trują.
Buziole i się sobie tu rozpanoszę, jeśli pozwolisz.
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Awatar użytkownika
romaszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 gru 2010, o 23:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Och ile gości mam :D Witajcie, wpadajcie i czujcie się jak u siebie :wit

Pochodzę z Ukrainy, części prorosyjskiej, Dniepropietrowsk. Języka polskiego musiałam się nauczyć w tempie ekspresowym, ponieważ dostałam pracę tłumacza ;:oj w firmie reklamowej, uczyłam się po nocach z dwóch podręczników, które kupiłam w Empiku. My, ludzie, nie zdajemy czasami sprawy, jakie potencjały w nas drzemią ... szczególnie jak życie kopnie nas w miejsce przeznaczone do siedzenia :D

Znalazłam fotkę "tarasu wymarzonego" już z podłogą :D , schodki na razie prowizoryczne ( dwa podkłady kolejowe) ale usiąść na nie już można.

Obrazek

M. koruję brzozę, będzie robił boksy dla kóz.

Obrazek

Ja szykuję ule i jak większość robót w ostatnich trzech latach ... robię to pierwszy raz w życiu :shock:

Obrazek Obrazek Obrazek

Dorotko a rozpanoszuj się ile tylko chcesz ;:134
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Ałła ;:138 za odwagę...znam Twoje wszystkie no prawie wpisy ..więc obca mi nie jesteś he, he...będę śledzić...
zdjęć musi być dużo...a wóz bardzo fajny ma nawet koła gumiaste... :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
Norbitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2012, o 14:01

Post »

Ja również dołączam.
Śledzę Twój wątek o zwierzętach, podczytywałam na Wyspie i .... tak jakoś bratnio się poczułam, czytając Twoją historię.... bo ja jeszcze tkwię w wyścigu szczurów (sklep) tyle, że na wsi i skrycie marzę o ucieczce na taka odludną wieś, zamieszkaniu w małej starej chatce itp... ehhhhhhhhh .
Bardzo mi się podoba Twój domek.
chudziak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 maja 2010, o 22:55

Post »

Ja też rozejrzałam się w Twoim wątku :D - gratuluję zapału ;:138 . Ja co prawda mieszkam już 12-ty rok na wsi ale ani kózek ani pszczół się nie dochowałam .
PS Już Ci co prawda pisałam ale moja Ciocia miała na imię Ałła :D pochodzą razem z moim Tatą z Równego - trzy lata temu z okazji 80tych urodzin zabraliśmy Go w podróż do "krainy dzieciństwa" - nie był tam od 1944 roku :|
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

Dużo jeszcze macie do zrobienia w domu zanim zamieszkacie ?
Z zewnątrz wygląda bardzo dobrze.
Jednak z drugiej strony coraz więcej ludzi przerabia właśnie stare budynki gospodarcze na mieszkalne. Ale skoro kupiliście to ze względu na dom, więc pewnie nie o taką opcję chodziło.
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Witaj Ałła :wit Fantastycznie, że założyłaś wreszcie wątek. Niesamowity jest fakt, ilu z nas marzy o takim życiu, niestety niewielu z nas stać na tak odważny krok. Do jego realizacji potrzebne są też chęci obu osób w związku, a to już nie łatwo pogodzić.
Powodzenia Wam życzę ;:215
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
romaszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 gru 2010, o 23:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Beatko, nie ma nic niemożliwego, jeśli na prawdę tego chcesz, to się stanie, wierzę w to :D Tylko trzeba się odważyć i TO ZROBIĆ! ;:7

Chudziak, to niesamowite! I jakie tato miał wrażenia? Bo mnie, szczerze mówiąc, wcale na Ukrainę nie ciągnie :roll: Wstyd się przyznać ... ale marna ze mnie patriotka. Nigdy i to przenigdy, ani przez chwile nie odczułam nostalgii po kraju w którym się urodziłam. Zdaje sobie sprawę, że to jest jakieś nie normalne ... ale taka jest prawda :(

Comcia, masz racje, nie o taką ;:185 Myśmy planowali, że w "mieszkaniu oborniczym" pomieszkamy góra jedną zimę ... a było ich już trzy!! Zostało nam zalać posadzki, zrobić instalacje elektryczną, sufity, ogrzewanie, łazienkę ... powiem tak jak Scarlett: Nie chcę teraz o tym myśleć, pomyślę o tym jutro :;230 A tak na serio, niby z jednej strony roboty jest jeszcze dużo a z drugiej ... niby i nie tak dużo :D Najważniejsze, że dużo rzeczy już mamy kupione: płytki, piec CO, grzejniki ... nawet zmywarka stoi w styropianie i czeka aż ją rozpakuje :;230 Teraz jeszcze, żeby ktoś rozciągnął dobę, przynajmniej razy dwa, no i trochę finansów sypnął ... to byś my szybciuteńko do domu by wprowadzili ;:306

Mandragora, fakt - do tego tanga, akurat trzeba dwojga, bo inaczej nic z tego nie wyjdzie :wit
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

ROMASZKO....już bardzo późno jednak ślad po sobie zostawię.....bo myślę, że jednak coś nas łączy....Twoje poczynania w innej dziedzinie już znam więc tutaj też chętnie zagoszczę......
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”