Majowy ogród cz.3 spełniające się marzenie
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Majowy ogród cz.3 spełniające się marzenie
ile gości. Jest mi niezmiernie miło, że tyle osób mnie odwiedziło zaraz po otworzeniu wątku. Wszystkim wam bardzo dziękuję za dotychczasowe towarzyszenie w ogrodowych poczynaniach.
Sporo pracy za nami, jeszcze wiele przed nami. Inspirują mnie wasze ogrody, czerpię z mądrości i doświadczenia wielu z was. Po raz kolejny powiem - jestem szczęśliwa, że znalazłam to forum i tylu wspaniałych ludzi.
Aniu, Danusiu, Agnieszko, lublianko, gracha, Agness, Kasia, Iwonka, Renia, Alicja, Aga, Basia -
Sporo pracy za nami, jeszcze wiele przed nami. Inspirują mnie wasze ogrody, czerpię z mądrości i doświadczenia wielu z was. Po raz kolejny powiem - jestem szczęśliwa, że znalazłam to forum i tylu wspaniałych ludzi.
Aniu, Danusiu, Agnieszko, lublianko, gracha, Agness, Kasia, Iwonka, Renia, Alicja, Aga, Basia -
Tak zwany strzal w dziesiatke. Pieknie, piekniej, zachwycajaco, cudownie i moznaby jeszcze bez przesady dalej wymieniac. Ciesze sie ze zrealizowalas ten projekt, przy tej "wadze" to wielki sukces ktory jest ukoronowaniem Twoich marzen. Bez przeginania, wysuwasz sie na pierwsze miejsce i chociaz brakuje jeszcze troche czasu do uzyskania tzw. pelni efektu nikt nie jest (na razie, byc moze na dlugo) w stanie odebrac Tobie prowadzenia.
Mam na mysli projekt, architekture ogrodowa, styl i smak, wytworzona atmosfere, rozmach przedsiewziecia oraz wykonastwo
Mam na mysli projekt, architekture ogrodowa, styl i smak, wytworzona atmosfere, rozmach przedsiewziecia oraz wykonastwo
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
- MonaeS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 mar 2010, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko śledzę na bieżąco twoje poczynania i jestem pełna uznania za konsekwencję w tworzeniu nowego ogrodu. Tempo które narzuciłaś i mnie dodaje siły do zmian w ogrodzie. Koniecznie więc zaznaczam nowy wątek i życzę ci dalszego zapału w spełnianiu tego marzenia.
-
- 500p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:20
Ach jak miło przed snem obejrzeć takie podsumowanie, coś w rodzaju "przeżyjmy to jeszcze raz..."
Piękna kompozycja z chryzantemami, tykwami i szyszkami (choć przypomina, że powoli nadchodzi j...) Tworzysz magiczne zestawienia. To delikatne powtórzenie kolorów z pierwszego planu w trawie w tle, ach...
Piękna kompozycja z chryzantemami, tykwami i szyszkami (choć przypomina, że powoli nadchodzi j...) Tworzysz magiczne zestawienia. To delikatne powtórzenie kolorów z pierwszego planu w trawie w tle, ach...
Pozdrawiam
Ewa
Ewa
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Z przyjemnością będę dalej podglądać, kibicować i szukać inspiracji
- doroteczkaa
- 100p
- Od: 11 lip 2013, o 16:12
... cudnie
... a Twoje zdjecia nadaja sie wprost na pocztowki
... a Twoje zdjecia nadaja sie wprost na pocztowki
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
A ja pisałam tu posta i gdzieś mi uciekł! Może nie tak kliknełam A tak ładnie napisałam! Nie jestem w stanie powtórzyć.
Ale chetnie westchnę, bo jest pieknie, coraz piękniej! A Ty kup sobie koronkowe rękawiczki i parasolkę i przechadzaj się wśród tych pieknych miejsc i patrz, jak wszystko rośnie
Ale chetnie westchnę, bo jest pieknie, coraz piękniej! A Ty kup sobie koronkowe rękawiczki i parasolkę i przechadzaj się wśród tych pieknych miejsc i patrz, jak wszystko rośnie
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Loguję się, żeby nie zgubić wątku. Dawno mnie nie było, więc i spraw do skomentowania sporo, ale określę całokształt jednym słowem: rewelacja!!!
-
- 200p
- Od: 1 cze 2012, o 12:22
Witam w nowej odsłonie. Chętnie przysiądę w altance i będę podziwiać dalsze prace i nasadzenia.
Pozdrawiam Kasia
- kasia28x
- 100p
- Od: 26 sty 2013, o 09:28
Zapisuję sobie kolejną odsłonę Twojego wątku.
Klimat, który tu panuje bardzo mi odpowiada więc wpraszam się do zaglądania w wolnych chwilach.
Klimat, który tu panuje bardzo mi odpowiada więc wpraszam się do zaglądania w wolnych chwilach.
Wszystko jest trudne...zanim stanie się proste
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Ja też się wpisuję, bo uwielbiam takie klimaty.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Miłka miałem kiedyś to samo, "ślubna pamiątka" zawołała mnie na obiad, wtedy chyba z głodu zamiast kliknąć i wysłać to po prostu wyłączyłem a tak ładnie napisałem, ale nie wiem do kogotakasobie pisze:A ja pisałam tu posta i gdzieś mi uciekł! Może nie tak kliknełam A tak ładnie napisałam! Nie jestem w stanie powtórzyć.
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych